Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Nostalgische voorjaarskermis 30 maart t/m 4 april

28 maart 2018

28 maart 2018 | Evenementen | Door: Redactie

De Roosendaalse kermis is met zo’n 200.000 bezoekers een van de grootste kermissen van Brabant. Daar zijn we natuurlijk super trots op. Speciaal voor de 750e verjaardag van onze stad vindt er een extra kermis plaats en die start deze vrijdag al. De nostalgische voorjaarskermis laat je oude tijden herleven. ‘Komt dat zien, komt dat zien!’

Meer dan 30 attracties

Waag een dansje in de Spiegeltent, bewonder oude ambachten en herleef vooral oude tijden. De Roosendaalse nostalgische voorjaarskermis is met 36 attracties de grootste nostalgische kermis van Nederland.

Naast leuke bestaande attracties wordt er ook een tentoonstelling georganiseerd met maquettes van oude kermisattracties. Daarnaast zijn er verschillende educatieve activiteiten. Loop mee met een spannende speurtocht langs de attracties of breng een bezoek aan de miniatuurkermis.

Dé trekpleister van de nostalgische voorjaarskermis is de unieke Spiegeltent. De exploitatie hiervan in handen van de Vereniging Horeca Oude Markt en zij hebben een speciaal programma samengesteld. Daarnaast verzorgen verschillende horecagelegenheden, zoals de Raatskelder, aanvullende (muzikale) activiteiten.

Tot slot zijn er natuurlijk voldoende klassieke en hedendaagse kermissnacks te verkrijgen. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Locatie en openingstijden nostalgische voorjaarskermis

De nostalgische voorjaarskermis vindt dit weekend al plaats en start vrijdag 30 maart om 16:00 uur. Zaterdag 31 maart tot en met woensdag 4 april is de kermis geopend vanaf 13:00 uur. De sluitingstijd is elke dag om 22:00 uur. Deze Pasen ben jij dus te vinden op de Markt, Bloemenmarkt en het Tongerloplein waar de verschillende attracties staan opgesteld. Neem vooral je (klein)kinderen mee en laat ze zien wat vroeger (en natuurlijk nog steeds) hét ultieme uitje was. Meer informatie over de nostalgische voorjaarskermis vind je op de website van de organisatie van 750 jaar Roosendaal.

Nostalgische voorjaarskermis Roosendaal24

[Afbeelding header en plattegrond via Roosendaal 750 jaar]