Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

3 nominaties voor VanderHorst Hairstylers voor de Coiffure Award 2018

19 maart 2018

19 maart 2018 | Bedrijven | Door: Redactie

VanderHorst Hairstylers heeft dit jaar maar liefst drie nominaties voor de Coiffure Award 2018 in de wacht gesleept! Al meer dan 50 jaar is VanderHorst Hairstylers een begrip in Roosendaal. Als je je haar de ultieme aandacht en verzorging wilt geven, ben je bij VanderHorst Hairstylers aan het goede adres.

Coiffure Award 2018

De Coiffure Award is dé prijs in de kappersbranche. Op basis van een onafhankelijke haarmode fotografiewedstrijd wordt de Coiffure Award 2018 uitgereikt. Alleen de beste kappers van Nederland strijden mee om deze felbegeerde award. De deelnemende kappers sturen hun beste foto’s in en een deskundige jury beoordeelt op de juiste combinatie van het modebeeld: kapsel, visagie, styling en fotografie moeten allemaal perfect in balans zijn. Er worden jaarlijks meer dan 2.000 foto’s ingestuurd! Uit al deze inzendingen zijn er dit jaar drie gekozen van VanderHorst Hairstylers. Hoe gaaf is dat!?

De Young Talent Award

De eerste nominatie is voor Arnaud Schoenmakers voor de Young Talent Award. Dit is de Coiffure Award voor kappers van 21 jaar en jonger. “We wisten dat Arnaud het talent en de ‘drive’ zou hebben om een kans te maken op deze nominatie”, vertelt Monique van VanderHorst Hairstylers. “Hij had tenslotte al tijdens zijn Skills Heroes avontuur (waar hij Nederlands kampioen werd) laten zien over een enorme dosis passie te beschikken. De eerste keer dat hij deelneemt aan de strijd om de Young Talent Award meteen genomineerd worden is natuurlijk geweldig!” Dat vinden wij nou ook!

Coiffure Award 2018 VanderHorst Hairstylers Roosendaal24

Genomineerde foto’s van Arnaud Schoenmaker

Consumer Award & Dameskapsel Award

Ook Antonio Antelo Rovers, de toegewijde topstylist van VanderHorst Hairstylers is genomineerd voor een Coiffure Award. En dat in niet één maar voor zelfs twee categorieën! Van jongs af aan heeft Antonio al een passie voor haar en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. “Antonio zijn passie ligt bij dameskapsels. En dat heeft hij mooi kunnen tonen in zijn collectie met vier verschillende modellen”, aldus eigenaresse Monique, die natuurlijk supertrots is. Antonio is met zijn serie van 4 foto’s genomineerd voor de categorie ‘Dameskapsel’. Daarnaast is zijn eerste foto genomineerd voor de Consumer Award. Bij de Consumer Award mag de Nederlandse consument bepalen welke foto het mooiste is.

Coiffure Award 2018 VanderHorst Hairstylers Roosendaal24

Genomineerde foto’s Antonio: foto 1 is tevens genomineerd voor de Consumer Award

Stem op VanderHorst Hairstylers

Arnaud en Antonio hebben heel veel tijd en energie in hun foto’s gestoken. Daarnaast zijn zij in het – soms zenuwslopende – voortraject goed ondersteund door Monique en en hun andere collega’s. Wil jij net als het team van VanderHorst Hairstylers dat hun kappers de Coiffure Awards 2018 winnen? De Young Talents Award en de winnaar uit de categorie ‘Dameskapsel’ wordt door de jury gekozen, maar de winnaar van de Consumer Award kun jij kiezen! Stem hier op foto 3 met het kapsel van Antonio of sms CA 3 naar 4004. Zo maak je gelijk kans op twee VIP-kaarten voor de uitreiking van de Coiffure Award 2018 of een verwenpakket van Schwarzkopf Professional. Hoe leuk is dat!?

Uitreiking Coiffure Award 2018

De uitreiking van de Coiffure Award 2018 vindt plaats tijdens de Gala-avond in studio 21 in Hilversum op 22 april 2018. Na zo’n zeventwintig jaar is de Coiffure Award hét topevent in de kappersbranche en deelnemers creëren elk jaar weer toonaangevende modebeelden. Jij bent toch ook benieuwd naar de winnaars van dit jaar?