Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

Optiek van Wely genomineerd voor NanaWoody&John Award

11 april 2018

11 april 2018 | Bedrijven | Door: Redactie

Optiek van Wely is dit jaar in de running voor een NanaWoody&John Award. Al 60 jaar is Optiek van Wely dé oogzorgspecialist van Roosendaal en ver daarbuiten. Niet alleen zijn ze bij Van Wely nummer 1 in professionaliteit en klantvriendelijkheid, maar ook is de moderne optiekzaak aan de Nieuwe Markt een lust voor het oog.

NanaWoody&John Award

Op NanaWoody&John vind je alles op het gebied van oogzorg, of ‘eye-wellness’ zoals ze het zelf omschrijven. Geïnspireerd door grootse brildragers Nana Mouskouri, Woody Allen en John Lennon informeert en inspireert NanaWoody&John online en via een magazine over de nieuwste trends, de coolste merken en de leukste winkels.

Daarnaast reiken zij ieder jaar hun eigen award uit. Zelfstandige optiekzaken die het afgelopen jaar zijn geopend of verbouwd komen in aanmerking voor een nominatie voor de NanaWoody&John Award. Niet alleen expertise en persoonlijke aandacht wordt hiermee beloond, maar ook de inspirerende workspace van Optiek van Wely zorgt voor ‘spectacle’ shopping in een spectaculaire omgeving.

NanaWoody&John Award

Optiek van Wely: zichtbaar vernieuwend

Optiek van Wely begon ooit als vooruitstrevend familiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de modernere optiekzaken van West-Brabant. Bij Optiek van Wely is het direct prettig binnenkomen. Het team van specialisten staat altijd voor je klaar. In mei 2017 heropende Optiek van Wely na vier maanden verbouwen eindelijk haar vernieuwde oogzorgcentrum. Zowel medewerkers als klanten waren direct razend enthousiast. Een van de grootste voordelen is de rust en de aangename vibe die de winkel uitstraalt. Van de nieuwste collecties brillen tot een robuuste baristahoek: je vind het allemaal terug bij Optiek van Wely.

NanaWoody&John Award

Breng je stem uit op Optiek van Wely

Optiek van Wely heeft veel tijd en energie gestopt in het creëren van de optimale winkelbeleving. Daarom vinden wij dat zij recht hebben op deze mooie bekroning. Om dit te bereiken, is ook jouw stem hard nodig. Je hebt nog twee weken om je stem uit te brengen via het stemformulier op de website van NanaWoody&John. Door te stemmen maak je direct kans op een nieuwe merkbril inclusief glazen. Hoe leuk is dat?! De NanaWoody&John Award wordt uitgereikt op maandag 23 april in Amsterdam.