Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Fit het najaar in met ROOS24
Inspiratie

Weg met die vakantiekilo’s: zo ga je fit het najaar in!

12 augustus 2019

12 augustus 2019 | Inspiratie | Door: Redactie

Heb je jezelf een béétje laten gaan deze zomervakantie? Dat snappen we best. Je werkt er immers het hele jaar hard genoeg voor! Toch is het altijd weer even schrikken zodra je na thuiskomst op de weegschaal gaat staan. Die ijscoupes, tapas en broodjes gyros kun je helaas niet ongestraft blijven eten. Zijn er dus wat vakantiekilo’s bij gekomen waar je snel weer vanaf wilt? Geen nood, ROOS24 helpt! Met onze tips ga je weer helemaal fit het najaar in.

Fit het najaar in met voeding van My Health Store

Gooi het roer om met My Health Store

Laten we beginnen bij het begin! Alles valt of staat met de juiste voeding. Krijg je teveel calorieën binnen, dan kom je aan. Simpel is dat! Kom je er zelf niet helemaal aan uit en wil je graag advies en begeleiding op het gebied van voeding?

Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Peter van My Health Store! Hij is jouw hulp bij de opstap naar een gezonder en fitter leven. De begeleiding begint bij een 12 punts huidplooi meting. Aan de hand van de uitslagen van deze meting gaat Peter aan de slag met voedingsadvies op maat. Samen kijken jullie naar jouw doelstelling en wensen. Gegarandeerd dat de kilo’s er af vliegen!

Pepp.fit Roosendaal Nick sport

Zweten geblazen bij Pepp.fit!

Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk ook sport. We snappen dat je een druk leven leidt en geen tijd hebt om 5 keer in de week in de sportschool te staan. Ook daar hebben we een oplossing voor!

Nick geeft bij Pepp.fit speciale Electro Muscular Stimulation trainingen. Je trekt een pak aan en vervolgens worden je spieren gestimuleerd door elektrische impulsen. Met 1 training van 20 minuten per week kun je zo dezelfde spierkracht opbouwen als 3 uur intensief trainen in de sportschool. Wedden dat je die vakantiekilo’s binnen no-time kwijt bent? Een proefles volgen is helemaal gratis!

Fit het najaar in met ROOS24

Fit worden kan niet zonder een toffe outfit van Mervo Sport

Bij Mervo Sport scoor je de mooiste sportieve outfits. Want naast het letten op je voeding en gaan sporten, is het dragen van een comfortabele en mooie outfit minstens zo belangrijk! Met merken als Nike, Adidas, Bjorn Borg en Asics is er altijd een outfit die past bij jouw wensen.

Kom je er niet helemaal uit? Het deskundige personeel staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van je keuze. Ook kunnen ze je alles vertellen over de verschillende sporten, materialen, vormen van demping en ondersteuning en nog heel veel meer.

Fit het najaar in: ga je de uitdaging aan?

Met onze tips ben je gegarandeerd super snel van jouw vakantiekilo’s af! Ben je klaar voor een fitter en gezonder leven? De ROOS24 ondernemers helpen je bij het behalen van jouw doelen! Ga jij de uitdaging aan? Zet ‘m op!