Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Inspiratie

Moederdag in Roosendaal vier je hier

9 May 2018

9 May 2018 | Inspiratie | Door: Redactie

Het is bijna Moederdag! Was je het vergeten? Maak je geen zorgen! Weet je niet wat je moet geven aan je moeder voor Moederdag? Ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken! Zondag 13 mei is het Moederdag en Roosendaal24 helpt jou graag met het vinden van een origineel cadeau. Je leest hier waar jij Moederdag in Roosendaal kunt vieren, samen met je moeder natuurlijk. Want samen op pad gaan, is natuurlijk het allerleukste cadeau voor Moederdag!

Moederdag bij Captain Cook’s

Captain Cook’s vind je op Markt 17 in Roosendaal en is voor iedere gelegenheid ‘the place to be’. Hier geniet je op Moederdag vanaf 12:00 uur van een high tea. Je hebt ruime keuze uit verschillende soorten thee en heerlijke vers gemaakte gerechtjes. Zowel zoete en hartige hapjes worden geserveerd in 3-gangen.Of ga gewoon lekker lunchen en kies gerechten van het keuzemenu. Vanaf 14:00 uur zijn jullie bij Captain Cook’s ook van harte welkom voor een High wine of een High beer! Dat wordt gezellig! Nog niet uitgeborreld? Vanaf 17:oo uur kun je terecht voor een heerlijk diner.

Vergeet niet te reserveren door te bellen naar 0165 – 599 669.

Moederdag bij ‘t Paviljoen

Het gebouw van ‘t Paviljoen op de Nieuwe Markt in Roosendaal is een echte eye-catcher en kan je dus zeker niet missen. Hier kun je terecht voor lekkere gebakjes en natuurlijk ook voor een ontbijt, lunch of koopavonddiner! Maar er is meer: Bij ‘t Paviljoen kun jij samen met je moeder Moederdag in Roosendaal vieren met een High Coffee! Als enige in Roosendaal serveert ‘t Paviljoen deze High Coffee met verschillende soorten Fairtrade koffie. Je hebt niet alleen de keuze uit een ‘gewone’ koffie of  een espresso, maar ze maken er ook de lekkerste cappuccino en latte macchiato! De High Coffee wordt afgetrapt met een glaasje bubbels: we love it! Deze High Coffee wordt geserveerd om 11:00 uur en om 14:30 uur en dient minimaal twee dagen van tevoren gereserveerd te worden. Om te reserveren kun je bellen naar 0165 – 393 464.

Moederdag bij Burgers & Beers Café

Is jouw moeder een echte bier en burgers liefhebber? Dan is het Burgers & Beers Café op de Markt 30 in de binnenstad van Roosendaal dé plek waar jij jouw moeder mee naar toe moet nemen voor Moederdag! Maar laat de naam ‘Burgers & Beers’ je niet voor de gek houden. De bar schenkt namelijk naast  geïmporteerd en ambachtelijk bier ook heerlijke cocktails, wijnen, Gin-Tonics en frisdranken. Daarnaast geniet je er ook van 3, 4 en 5 gangen high beers, high wines, high cocktails én zelfs high Gins. Hoe leuk!? Natuurlijk kun je er ook heerlijk lunchen en dineren! Bel snel naar 0165 32 78 40 om jouw tafel te reserveren. Enjoy!

Koopzondag met Moederdag in Roosendaal

Je kunt natuurlijk ook gezellig komen shoppen in de binnenstad in Roosendaal! Alle winkels zijn gewoon geopend op Moederdag van 12:00 tot 17:00 uur. Zo kunnen jullie voor of na het heerlijke eten lekker samen winkelen. Of jullie nu nieuwe kleding, sieraden, woonaccessoires, schoenen of elektronica willen shoppen: in de binnenstad in Roosendaal vind je alles wat je nodig hebt!

Veel plezier op Moederdag in Roosendaal!