Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ROOS24 Moederdag Bloemen Huis
Over Roosendaal

Het mooiste moederdagcadeau scoor je natuurlijk in Roosendaal!

7 mei 2019

7 mei 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Niet vergeten! Komende zondag, 12 mei, is het weer tijd om jouw liefst moeder in het zonnetje te zetten. Moederdag komt er weer aan! Ben je nog niet op pad geweest voor een moederdagcadeau en zoek je nog inspiratie? Dat komt mooi uit! Wij hebben de leukste moederdagcadeaus voor je op een rijtje gezet. Want dat cadeau speciaal voor mama scoor je natuurlijk gewoon in Roosendaal!

Tasty Pastries: liefde gaat door de maag

Wat een plaatje hè? Bij Tasty Pastries verkopen ze geen taarten maar kunstwerken! En omdat liefde door de maag gaat is het natuurlijk een super goed idee om moeders een heerlijke taart cadeau te doen tijdens Moederdag. Alleen al omdat je er zelf dan ook van mee kunt genieten.

Caffè Dono: voor de echte theeleut

Is jouw moeder een echte theeleut? Dan is deze fantastische SMEG waterkoker het ideale moederdagcadeau. Het leuke is dat je er nu speciaal voor Moederdag een theevoucher ter waarde van 20 euro bij krijgt. Iets met twee vliegen.. Als we nog een tip mogen geven: voor de échte Tullepetaonse mama hebben ze bij Caffè Dono ook Tullepetaonethee.

‘t Bloemen Huis: een bloemetje kan altijd!

Heb je al gezien dat ‘t Bloemen Huis is verhuisd naar de Passage? Nu nog meer bloemen en planten om uit te kiezen! En natuurlijk maak je mama tijdens Moederdag blij met een prachtige bos bloemen. Want een bloemetje kan altijd, toch?

ROOS24 Moederdag Bloemen Huis

Hema: samen met mama heerlijk genieten

Speciaal voor Moederdag (en daarna natuurlijk ook) heeft de Hema een échte Roosendaalse koffie met roosjes toegevoegd aan de menukaart. Funfact: deze koffie is dus echt alleen verkrijgbaar in Roosendaal! Neem moeders dus gezellig mee naar de Hema en geniet samen van een heerlijke espresso met melkschuim en slagroom.

 

HEMA Moederdag de Roos

Ellen Juwelier: voor de stijlvolle mama

Is jouw moeder gek op sierraden en dan met name oorbellen? Ellen Juwelier heeft nieuwe Buddha to Buddha oorbellen in het assortiment. Het leuke aan deze oorbellen is dat ze op drie verschillende manieren gedragen kunnen worden. Zo heeft je moeder telkens een compleet andere look!

Winebizz: Vallee des Roses speciaal voor mama

Moederdag, de dag om alle moeders weer in het zonnetje te zetten! Speciaal voor Moederdag heeft Winebizz een geschenkset met 2 flessen (wit, rood of rosé) van Vallee des Roses én een rode roos van ‘t Bloemen Huis! Wist je dat de Vallee des Roses échte Roosendaalse wijnen zijn? Bij Winebizz vertellen ze je er alles over!

Winebizz Moederdag

ROOS24: kan-nie-kiezen-cadeau

Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb jij zo’n moeder die alles al heeft? 😉 Geef je moeder dan een Roos Cadeaukaart! Zo kan ze zelf bij alle deelnemende ROOS24 winkels iets leuks uitzoeken.

roos24 cadeaukaart

De leukste moederdagcadeaus scoor je in Roosendaal!

Dit zijn ze, de leukste moederdagcadeaus voor de allerliefste moeder. Vergeet haar aanstaande zondag niet wat extra in het zonnetje te zetten. Ben je er al uit welk cadeau het gaat worden? Laat het in de reacties weten op Facebook of Instagram!