Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Matrimonio Arte e Vino Winebizz
Over Roosendaal

Matrimonio ‘Arte e Vino’: Winebizz lanceert wijnflessen met Roosendaalse kunst

12 september 2018

12 september 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Bij de wijnhandel Winebizz in de Raadhuisstraat haal je voortaan wijn én kunst in huis. Ze introduceren namelijk een serie Italiaanse wijnen Matrimonio ‘Arte e Vino’ met op de etiketten kunst van Roosendaalse artiesten. Op woensdag 19 september worden de wijnen officieel gepresenteerd door wethouder Toine Theunis, verantwoordelijk voor cultuur.   

Bekijk alvast een sneak preview

Matrimonio Arte e Vino Winebizz
lancering roospas Winebizz
Matrimonio Arte e Vino Winebizz
Matrimonio Arte e Vino Winebizz
Matrimonio Arte e Vino Winebizz

Matrimonio ‘Arte e Vino’

Matrimonio is Italiaans voor ‘huwelijk’. Een huwelijk tussen kunst en wijn dus, deze bijzondere serie Italiaanse wijnen. Winebizz wil met het project de Roosendaalse kunstenaars een podium geven. Een mooi stukje cultuurpromotie! De schilderijen die op de etiketten zijn afgebeeld, zijn van de kunstenaars Yvonne Telleman, Riekus, Benjamin Scheltema, Anouk Gunter en Liesbeth Meulman. Vijf wijnen, o.a. een Pinot Grigio, een Pecorino en Montepulciano, komen van de wijnproducten Colle Corviano uit de Abruzzen. Daarnaast is er een prosecco beschikbaar van het wijnhuis Corvezzo uit de regio Veneto.

Officiële presentatie op 19 september

Op woensdag 19 september worden de wijnen officieel onthuld door wethouder Toine Theunis. Tijdens de presentatie kun je uiteraard van de wijnen proeven en is er kunst van de kunstenaars te bezichtigen. De lancering vindt plaats in de Gewelvenzaal in het Oude Raadhuis vanaf 17:00 uur. Wil je daar graag bij zijn? Dan kun je dit van tevoren aangeven via info@winebizz.nl of 0165-708077.

Nieuwsbrief