Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Over Roosendaal

Dit zijn de ROOS24 maandprijzen van mei

24 April 2019

24 April 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor gratis cadeaus. Maar wist je al dat je daarnaast iedere maand kans maakt op mooie prijzen? Het leuke daarvan is dat je daar helemaal niets voor hoeft te doen! Hoe het werkt? Simpel: wanneer jouw Roospas bij een aankoop wordt gescand, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Uit alle gegenereerde lotnummers trekt het systeem elke maand de gelukkige prijswinnaars. Benieuwd op welke prijzen je deze maand kans maakt? Je ontdekt het hier!

De ROOS24 maandprijzen van mei

In mei staan er weer een paar gloednieuwe prijzen op de planning. We kunnen nu echt de lente gaan vieren! Deze maand met jouw geactiveerde Roospas kans op:

– Art&Jack zonnebril of een Ofar overzetbril, aangeboden door Specsavers

– Bikini of badpak van Marie Jo of PrimaDonna  The Lingerie Store

– Afslank/detox pakket t.w.v. € 280,-, aangeboden door My Health Store

Op welke prijs hoop jij?

Maandprijzen van mei

maandprijs mei specsavers
Maandprijs roos24 mei

Prijzen in april

Vanaf de lancering in september 2018 hebben we maandelijks al veel mensen blij gemaakt met de mooiste maandprijzen. Ook in april zijn er weer Roosendaalse shoppers in de prijzen gevallen. De prijswinnaars van mei worden in de eerste week van juni bekend gemaakt.

De prijzen van april waren:

– Espressomachine van Illy t.w.v. € 89,- incl. capsules t.w.v. € 10,- en een bakkie koffie met heerlijke taart bij het ophalen aangeboden door Caffè Dono.

– Een Moederdag verwentaart naar keuze voor 8 personen aangeboden door Tasty Pastries.

– Sieraad voor de mooiste moeder: een cadeaubon t.w.v. aangeboden door Ellen Juwelier

Shoppen is kans maken

Je maakt dus alleen kans op de maandprijzen als jouw Roospas geactiveerd is. Je kunt je Roospas hier registreren. Daarna is het gezellig shoppen geblazen en duimen maar. Wie weet krijg jij volgende maand dan een heel leuk telefoontje… Succes!