Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Het-Wapen Van Roosendaal portret
Over Roosendaal

Dit zijn de ROOS24 maandprijzen van maart

1 March 2019

1 March 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor gratis cadeaus. Maar wist je al dat je daarnaast iedere maand kans maakt op mooie prijzen? Het leuke daarvan is dat je daar helemaal niets voor hoeft te doen! Hoe het werkt? Simpel: wanneer jouw Roospas bij een aankoop wordt gescand, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Uit alle gegenereerde lotnummers trekt het systeem elke maand de gelukkige prijswinnaars. Benieuwd op welke prijzen je deze maand kans maakt? Je ontdekt het hier!

De ROOS24 maandprijzen van maart

In maart staan er weer een paar gloednieuwe prijzen op de planning. We hebben een druk carnavalsweekend achter de rug! Deze maand met jouw geactiveerde Roospas kans op:

– Twee keer een High Beer of High Wine voor twee aangeboden door Het Wapen van Roosendaal.

– Ray Ban zonnebril met reinigingsset in luxe doos aangeboden door Optiek van Wely om goed voorbereid de lente in te gaan.

– Een prachtige Kimono van Sissel Edelbo aangeboden door Rubia.

Waar hoop jij op?

Maandprijzen van maart

Rubia maandprijs maart kimono
Het-Wapen Van Roosendaal portret
Gratis producten roospas

Prijzen in februari

Vanaf de lancering in september 2018 hebben we maandelijks al veel mensen blij gemaakt met de mooiste maandprijzen. Ook in februari zijn er weer Roosendaalse shoppers in de prijzen gevallen. De prijswinnaars van maart worden in de eerste week van april bekend gemaakt.

De prijzen van februari waren:

– Een complete lunch bij Lunchcafé Lente voor twee personen om lekker onbezorgd te genieten.

– Een montage-medewerker van Praxis om een hele dag in en om het huis jouw kluslijst te verkorten of zelfs helemaal af te vinken.

– Eén jaar lang gratis parkeren in de parkeergarages van Parkeer Beheer Roosendaal om er nog gemakkelijker een gezellige dag op uit te gaan in Roosendaal.

Shoppen is kansmaken

Je maakt dus alleen kans op de maandprijzen als jouw Roospas geactiveerd is. Je kunt je Roospas hier registreren. Daarna is het gezellig shoppen geblazen en duimen maar. Wie weet krijg jij volgende maand dan een heel leuk telefoontje… Succes!