Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Maandprijzen december
Over Roosendaal

Dit zijn de maandprijzen van december

3 December 2018

3 December 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor mooie cadeaus, maar daarnaast maak je elke maand automatisch kans op de mooiste prijzen. Daar hoef je zelf helemaal niets voor te doen. Wanneer jouw Roospas bij een aankoop wordt gescand voor de punten, maakt deze automatisch een digitaal lotnummer aan. Uit alle genereerde lotnummers trekt het systeem elke maand automatisch de gelukkige prijswinnaars. Maar welke prijzen kun je winnen? Ontdek hier de prijzen van december!

Prijzen in november

In september en oktober hebben we ook al 6 mensen blij gemaakt met een mooie maandprijzen. Ook in november zijn er weer Roosendaalse shoppers in de prijzen gevallen. De prijswinnaars worden in de eerste week van december bekend gemaakt. De prijzen van november waren:

– Je naam in chocoladeletters, aangeboden door Olala Chocola

– Een aanklede Nordman kerstboom (circa 2 meter) t.w.v. 250 euro, aangeboden door de Wilde Wingerd

– Een Sony LED TV van Expert

Maandprijzen van december

Maandprijzen december
Maandprijzen december
Parkeren maandprijs

De ROOS24 maandprijzen van december

In december staan er ook weer een paar fijne prijzen op de planning. De Raadhuisstraat draagt de binnenstad een warm hart toe en dat past helemaal bij deze maand! Daarom zijn de te winnen prijzen allemaal afkomstig uit de Raadhuisstraat. Deze maand maak je met jouw geactiveerde Roospas kans op:

– Een wijnklimaatkast t.w.v. 150 euro met een Montes proefpakket t.w.v. 125 euro, aangeboden door Winebizz

– Een verrassingspakket met de leukste cadeaus, accessoires en bonnen t.w.v. 400 euro, aangeboden door alle ROOS24 winkels uit de Raadhuisstraat: Goudsmederij Ouro, Maison et Moi, Lunchlokaal Noen, Caffé Donno, The Lingerie Store, Yoga Roosendaal, Proeflokaal Divers, ‘t Bloemen huis, Winebizz, Olala Chocola, My Health Store, Rubia en Roons.

– Een jaar lang gratis parkeren!

Waar hoop jij op?

Let op: je maakt alleen kans op de maandprijzen als jouw Roospas geactiveerd is. Je kunt je Roospas hier registreren. Bij elke aankoop bij een van de deelnemende winkels of horeca wordt er dan een digitaal lotnummer aangemaakt waarmee je kans maakt. Wie weet krijg jij volgende maand dan een heel leuk telefoontje… Succes!