Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Pure Hair haren wassen
Over Roosendaal

Last van een quarantaine-coupe? Dit zijn de maandprijzen van mei!

2 mei 2020

2 mei 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor gratis cadeaus en je maakt maandelijks kans op de tofste prijzen. Deze maand doen we het wederom net even anders. Omdat fysiek shoppen niet voor iedereen mogelijk is, hebben we een aangepaste maandprijzen waar iedereen kans op maakt. Check hier hoe je kans maakt op de maandprijzen van mei!

Speciale maandprijzen in een speciale tijd

Het coronavirus heeft Roosendaal in zijn greep. Gelukkig staan we samen sterk en worden de maatregelen ook door de Roosendaalse consument heel serieus genomen. Ook de ondernemers doen er alles aan om zichzelf en hun klanten te blijven voorzien van de nodige behoeften. Inmiddels zijn de maatregelen iets versoepeld en mogen kappers weer aan de slag. Heb je inmiddels een uit de hand gelopen quarantaine-coupe? Dan hebben wij goed nieuws!

Speciaal voor de maand mei, waarin we eindelijk weer naar de kapper kunnen, zijn dit de maandprijzen die je kunt winnen:

We mogen weer naar de kapper!

Natuurlijk zijn de Roosendaalse kappers blij dat zij hun vak weer mogen uitoefenen. Wij spraken een ontzettend blije en enthousiaste Marco van Van Der Horst Hairstylers.

“Wat zijn wij ontzettend blij dat we ons ambacht vanaf aanstaande maandag weer uit mogen voeren! Dat het toch écht een vak is, is wel duidelijk geworden de afgelopen weken. Want ook wij kregen wekelijks te horen wat een gemis het is dat onze klanten niet naar de kapper konden. Daardoor voelden wij nòg meer trots en waardering dat wij dit prachtige vak uit mogen oefenen”, vertelt Marco.

“We hebben alle hygiëne protocollen uitgebreid besproken en zijn nu de laatste puntjes op de i aan het zetten om alles tijdig klaar te hebben voor maandag. Tevens heeft ons team super goed mee gedacht met een tijdelijke ruimere openstelling. We moeten namelijk onze bezetting op vrijdag en zaterdag verkleinen vanwege de 1.5 meter maatregelen. We zijn dus gedurende een aantal weken alle avonden geopend en zelfs een paar uurtjes op zondag ochtend.

Het gaat nu ineens snel. Van lockdown naar snel open, van niets naar alles, 180 graden omgedraaid. Van wel een mondkapje naar geen mondkapje. Maar uiteraard zeer fijn natuurlijk dat we nu kunnen starten. Het zal voor het eerst in 55 jaar zijn dat we een kerst drukte gevoel gaan beleven in mei. En we ontvangen iedereen ontzettend graag”, legt Marco enthousiast uit.

Hoe maak ik kans op één van de prijzen?

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om fysiek met de Roospas te winkelen in de binnenstad, doen we het deze maand wederom net even anders. Om iedereen eerlijke kansen te geven, kun je online meedoen met de winactie. Wat moet je doen? Laat hieronder je gegevens achter en je doet automatisch mee. Aan het eind van de maand wordt er aan de hand van een loting een winnaar gekozen.

Wij nemen zelf contact op met de winnaar. Hiervoor hoef je verder geen actie te ondernemen. Makkelijk toch?

Je kunt jouw deelname inzenden tot 30 mei om 11:00 uur!

Shop lokaal, juist nu!

De Roosendaalse ondernemers doen er alles aan om jou te blijven voorzien van jouw dagelijkse boodschappen. Daarbij hanteert elke winkel strikt de maatregelen van de regering en het RIVM. Maar er is meer. Ruim 80 winkels en horecagelegenheden in Roosendaal hanteren een speciale dienstverlening of actie waardoor je zowel fysiek als online kunt blijven profiteren van de dienstverlening die je gewend bent. Dus ook online is de Roosendaalse binnenstad gewoon geopend. 

De Roosendaalse ondernemers staan voor je klaar. Sta jij ook klaar voor hen? Shop lokaal, maak kans op een gratis kappersbehandeling én steun de Roosendaalse ondernemers. Check het overzicht van alle acties en aangepaste (online) diensten

Shop-lokaal-in-roosendaal

Prijzen in april

Vanaf de lancering in september 2018 hebben we maandelijks al veel mensen blij gemaakt met de mooiste maandprijzen. Ook de afgelopen maand is er weer een Roosendaalse shopper in de prijzen gevallen. De prijswinnaar van april heeft haar prijs thuisgestuurd gekregen.

De prijs van april was:

  • Het Feel Good Pakket van de ondernemers uit de Raadhuisstraat

Meedoen is kans maken

Door bovenstaand formulier in te vullen maak je automatisch kans op de maandprijzen. Heb je trouwens jouw Roospas al geregistreerd? Je kunt je Roospas hier registreren. Daarna is het gezellig shoppen geblazen. Zorg dat je jouw Roospas laat scannen bij jouw aankopen in de binnenstad en spaar zo voor de mooiste prijzen. Misschien wel dubbel winnen dus… Succes!