Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

feel good pakket winnen
Over Roosendaal

Feel Good Pakket winnen? Dit is de maandprijs van April

2 april 2020

2 april 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor gratis cadeaus en je maakt maandelijks kans op de tofste prijzen. Deze maand doen we het net even anders. Omdat fysiek shoppen niet voor iedereen mogelijk is, hebben we een aangepaste maandprijs waar iedereen kans op maakt. Check hier hoe je kans maakt op de maandprijs van april!

Speciale maandprijs in een speciale tijd

Het coronavirus heeft Roosendaal in zijn greep. Gelukkig staan we samen sterk en worden de maatregelen ook door de Roosendaalse consument heel serieus genomen. Ook de ondernemers doen er alles aan om zichzelf en hun klanten te blijven voorzien van de nodige behoeften. Daaruit ontstond het mooie initiatief van het Feel Good Pakket van alle ondernemers uit de Raadhuisstraat. Speciaal voor de maand april, waarin we goed voor elkaar en onszelf moeten zorgen, is dit Feel Good Pakket de maandprijs die je kunt winnen!

feel good pakket winnen

Wat is het Feel Good Pakket?

Het Feel Good Pakket is een initiatief van ROOS24 in samenwerking met de ondernemers in de Raadhuisstraat. Met dit initiatief willen wij de klanten en lokale ondernemers een hart onder de riem steken. Het pakket zit vol met gezonde, mooie en lekkere producten van de winkeliers uit de Raadhuisstraat. We gunnen iedereen de komende tijd veel genietmomentjes en gezelligheid. Juist in deze tijd. Met het Feel Good Pakket staan we samen sterk. We helpen de lokale ondernemers én we creëren een positieve vibe in heel Roosendaal.

Het Feel Good Pakket heeft een waarde van maar liefst 110 euro en is exclusief te koop voor slechts 59,95 euro op onze speciale bestelpagina. Maar jij gaat natuurlijk voor de winst. Doe mee met de winactie en maak kans op het felbegeerde Feel Good Pakket!

Hoe maak ik kans op het Feel Good Pakket?

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om fysiek met de Roospas te winkelen in de binnenstad, doen we het deze maand net even anders. Om iedereen eerlijke kansen te geven, kun je online meedoen met de winactie. Wat moet je doen? Laat hieronder je gegevens achter en je doet automatisch mee. Aan het eind van de maand wordt er aan de hand van een loting een winnaar gekozen. Wij nemen zelf contact op met de winnaar. Hiervoor hoef je verder geen actie te ondernemen. Makkelijk toch?

Je kunt jouw deelname inzenden tot 30 april om 11:00 uur.

Shop lokaal, juist nu!

De Roosendaalse ondernemers doen er alles aan om jou te blijven voorzien van jouw dagelijkse boodschappen. Daarbij hanteert elke winkel strikt de maatregelen van de regering en het RIVM. Maar er is meer. Ruim 80 winkels en horecagelegenheden in Roosendaal hanteren een speciale dienstverlening of actie waardoor je zowel fysiek als online kunt blijven profiteren van de dienstverlening die je gewend bent. Dus ook online is de Roosendaalse binnenstad gewoon geopend. 

De Roosendaalse ondernemers staan voor je klaar. Sta jij ook klaar voor hen? Shop lokaal, maak kans op het Feel Good Pakket én steun de Roosendaalse ondernemers. Check het overzicht van alle acties en aangepaste (online) diensten

Shop-lokaal-in-roosendaal

Prijzen in maart

Vanaf de lancering in september 2018 hebben we maandelijks al veel mensen blij gemaakt met de mooiste maandprijzen. Ook de afgelopen maand zijn er weer Roosendaalse shoppers in de prijzen gevallen. De prijswinnaars van maart hebben hun prijs thuisgestuurd gekregen.

De prijzen van maart waren:

Shoppen is kans maken

Je maakt dus alleen kans op de maandprijzen als jouw Roospas geactiveerd is. Je kunt je Roospas hier registreren. Daarna is het gezellig shoppen geblazen. Zorg dat je jouw Roospas laat scannen bij jouw aankoop en duimen maar. Wie weet krijg jij volgende maand dan een heel leuk telefoontje… Succes!

Header Designed by Tirachard / Freepik