Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ROOS Cadeaukaart maandprijs
Prijzen

Scan en win! Maak kans op een ROOScadeaukaart

1 juli 2021

1 juli 2021 | Prijzen | Door: Redactie

Met de ROOSpas spaar je natuurlijk voor gratis cadeaus. Maar wist je dat je ook maandelijks kans maakt op leuke prijzen? De ROOS24 maandprijzen zijn namelijk weer helemaal terug! Wie aankopen doet met de ROOSpas of ROOS24 app, maakt automatisch kans om te winnen. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat en wat je kunt winnen? Lees dan snel verder!

Maak elke maand kans op een ROOScadeaukaart

Sinds de start van ROOS24 in september 2018 hebben we al veel mensen blij gemaakt met de leukste prijzen. In verband met de corona pandemie zijn er tijdelijk geen maandprijzen verloot. Wij vonden het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Jij shopt met jouw ROOSpas bij de lokale ondernemer en wij belonen dat met ROOSpunten én misschien wel meer. Je maakt namelijk elke maand kans om een ROOScadeaukaart te winnen!

Hoe maak je kans?

Deelnemen is heel eenvoudig. Bij elke aankoop in de binnenstad bij een aangesloten winkel of horecazaak, kun je jouw ROOSpas laten scannen. Zo spaar je punten die je later kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Als je jouw ROOSpas in één maand minstens twee keer laat scannen, maak je ook nog eens kans om de gelukkige winnaar te worden van de maandprijs. Simpel toch?

De winnaar wordt elke maand door een geautomatiseerd systeem geloot en wordt persoonlijk benaderd voor de overdracht van de prijs. De eerste winnaars van de maanden mei en juni zijn bekend! Benieuwd? Check hier het overzicht.

roos cadeaukaart winnen

De ROOScadeaukaart: het leukste cadeau van Roosendaal

De ROOScadeaukaart is te besteden bij meer dan 50 deelnemende winkels en horecazaken in Roosendaal. Met de ROOScadeukaart kun je dus werkelijk alle kanten op. Van een lekker vers bosje bloemen, tot een nieuwe outfit. Dat maakt de ROOScadeaukaart eigenlijk het leukste cadeau van Roosendaal en precies om die reden geven wij vanaf nu maandelijks een ROOScadeaukaart weg aan de trouwe spaarders van het ROOS24 programma!

Alle voordelen van de ROOScadeaukaart

  • Voor elke gelegenheid.
  • Zowel fysiek als digitaal te koop.
  • Te besteden bij ruim 50 deelnemende winkels en horecazaken.
  • Altijd bij de hand door de nieuwe koppeling in de ROOS24 app.
  • In één keer of in delen te besteden.
  • Je steunt de lokale ondernemer.
ROOS24 cadeaukaart

Jouw ROOSpas altijd bij de hand met de ROOS24 app

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je de ROOSpas thuis vergeet. Alleen als je jouw ROOSpas laat scannen, maak je namelijk kans op de maandprijs. Gelukkig kun je jouw ROOSpas heel eenvoudig koppelen aan de ROOS24 app door in te loggen met jouw persoonlijke account waar de ROOSpas aan gekoppeld is. Zo heb jij dus altijd de ROOSpas bij de hand. En ben je nog niet in het bezit van een ROOSpas? Ook dat is geen probleem! Download de ROOS24 app en maak gratis een nieuw account aan. Aan jouw account wordt automatisch een persoonlijke digitale ROOSpas gekoppeld.

Naast het digitaliseren van de ROOSpas en het bijhouden van je gespaarde punten in een handig overzicht kun je nu óók de cadeaukaart toevoegen aan de app. Alvast handig om te weten, toch? Zo heb je werkelijk alles van ROOS24 direct bij de hand.

2x scannen = kans maken!

Waar wacht je nog op? Scan jouw ROOSpas of ROOS24 app elke maand minstens twee keer en maak automatisch kans op een ROOScadeaukaart. Zo steun je niet alleen de lokale ondernemer, maar maak je ook jezelf misschien wel blij met het leukste cadeau van Roosendaal!