Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Over Roosendaal

Dit zijn de ROOS24 maandprijzen van november

30 oktober 2019

30 oktober 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor gratis cadeaus. Maar wist je al dat je daarnaast iedere maand kans maakt op mooie prijzen? Het leuke daarvan is dat je daar helemaal niets voor hoeft te doen! Hoe het werkt? Simpel: wanneer jouw Roospas bij een aankoop wordt gescand, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Uit alle gegenereerde lotnummers trekt het systeem elke maand de gelukkige prijswinnaars. Benieuwd op welke prijzen je deze maand kans maakt? Je ontdekt het hier!

De ROOS24 maandprijzen van november

In november staan er weer een paar gloednieuwe prijzen op de planning. De zomer is voorbij en het najaar is in volle gang! Je kunt vast wel wat sfeer en verlichting in huis gebruiken. Daarom maak je deze maand met jouw geactiveerde Roospas kans op:

– Roosendaalse puzzeltocht voor maximaal 8 personen aangeboden door Wij zijn aktief!

– Dinerbon t.w.v. € 100,- aangeboden door Dakota’Z

– Lunch voor twee aangeboden door Lunchroom Mitzy

Op welke prijs hoop jij?

Maandprijzen van november

Maandprijs Wij Zijn Aktief
Dakota'Z maandprijs november

Prijzen in oktober

Vanaf de lancering in september 2018 hebben we maandelijks al veel mensen blij gemaakt met de mooiste maandprijzen. Ook een jaar later, in september 2019, zijn er weer Roosendaalse shoppers in de prijzen gevallen. De prijswinnaars worden gewoonlijk in de eerste week van de nieuwe maand bekend gemaakt.

De prijzen van oktober waren:

– Transloetje van Fatboy t.w.v. € 89,-, aangeboden door Wilde Wingerd (keuze uit 8 verschillende kleuren)

– Groen marmeren tafeltje met gouden pootjes aangekleed met windlicht en kaars t.w.v. € 150,- aangeboden door Maison et Moi

– Cadeaukaart ROOS24 t.w.v. € 100,-

Shoppen is kans maken

Je maakt dus alleen kans op de maandprijzen als jouw Roospas geactiveerd is. Je kunt je Roospas hier registreren. Daarna is het gezellig shoppen geblazen en duimen maar. Wie weet krijg jij volgende maand dan een heel leuk telefoontje… Succes!