Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Phonehouse uitgelicht melvin
Over Roosendaal

Dit zijn de ROOS24 maandprijzen van februari

7 februari 2020

7 februari 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Met de Roospas kun je natuurlijk sparen voor gratis cadeaus. Maar wist je al dat je daarnaast iedere maand kans maakt op mooie prijzen? Het leuke daarvan is dat je daar helemaal niets voor hoeft te doen! Hoe het werkt? Simpel: wanneer jouw Roospas bij een aankoop wordt gescand, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Uit alle gegenereerde lotnummers trekt het systeem elke maand de gelukkige prijswinnaars. Benieuwd op welke prijzen je deze maand kans maakt? Je ontdekt het hier!

De ROOS24 maandprijzen van februari

In februari staan er weer een paar gloednieuwe prijzen op de planning. Carnaval staat weer voor de deur! Daarom maak je deze maand met jouw geactiveerde Roospas kans op deze drie prijzen:

  • Zuyderburen: dinerbon t.w.v. 50 euro
  • Phonehouse: Samsung Powerbank
  • Manné fotografie: fotoshoot inclusief 30×40 afdruk en aluminium lijst

Op welke prijs hoop jij?

Maandprijzen van februari

Phonehouse uitgelicht melvin
restaurant zuyderburen roosendaal
Marc Manne Fotografie studio

Prijzen in januari

Vanaf de lancering in september 2018 hebben we maandelijks al veel mensen blij gemaakt met de mooiste maandprijzen. Ook de afgelopen maand zijn er weer Roosendaalse shoppers in de prijzen gevallen. De prijswinnaars worden gewoonlijk in de eerste week van de nieuwe maand bekend gemaakt.

De prijzen van januari waren:

– 3x 2 kaarten voor The Rocket Man op 13 februari 2020 aangeboden door De Kring

– Salade carpaccio van runderhaas, Parmezaan, kappertjes & olijfolie voor 2 personen aangeboden door Restaurant Sistermans

– Carnavalsoutfit t.w.v. 100 euro aangeboden door SEP Feestartikelen

Shoppen is kans maken

Je maakt dus alleen kans op de maandprijzen als jouw Roospas geactiveerd is. Je kunt je Roospas hier registreren. Daarna is het gezellig shoppen geblazen en duimen maar. Wie weet krijg jij volgende maand dan een heel leuk telefoontje… Succes!