Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Beach Event Roosendaal Roosendaal24
Evenementen

Roosendaalse maandagenda van juli: vier de zomer!

28 June 2018

28 June 2018 | Evenementen | Door: Redactie

De maanden vliegen voorbij en het is alweer zomer. Misschien ga je in juli wel lekker op vakantie? Voor de thuisblijvers vertellen we in de Roosendaalse maandagenda van juli precies wat er in Roosendaal te beleven valt. Want de zomer vier je natuurlijk gewoon hier in Roosendaal!

Beach Event Roosendaal: 5 t/m 8 juli

Jazeker, dit jaar geniet je maar liefst drie dagen van het Roosendaalse strand op de Markt. Op donderdag 5 juli wordt het Beach Event afgetrapt met het Symmachia Straattoernooi. Daarnaast geven de heren van RCC Bekaro een hele vette beach rugby demo waar je zeker bij moet zijn. Op vrijdag maken de kleintjes hun opwachting tijdens het Roosendaals Speelstrand en ook het bedrijventoernooi vindt die avond plaats. Op zaterdag en zondag geniet je natuurlijk van het spectaculaire beachvolleybal en voetvolley toernooi met menig internationaal, nationaal en regionaal talent. Het hele weekend is er live amusement en een DJ. De horeca op de Markt dragen ook bij aan de sfeer. Zo draaien DJ Paul van de Casteel en DJ Paul Brugel op zaterdagavond de beste zomerse dance classics in het Wapen van Roosendaal. Start je weekend dus eens op donderdagavond op het gezelligste strand van Nederland!

Zomerse Wijnproeverij: 6 juli

Bij Winebizz weten ze precies wat jij nodig hebt. Op 6 juli organiseren zij net als vorig jaar de Zomerse Wijnproeverij in de winkel aan de Raadhuisstraat. Voor slechts 12 euro krijg je verschillende lekkere wijnen te proeven met bijbehorende hapjes. De opbrengt van de proeverij gaat naar minderbedeelde kinderen uit Roosendaal. Dat is nog eens responsible drinking. Cheers!

Sexy Friday: 6 juli

Geslaagd en nog niet echt een feestje gehad? Deze is echt voor de jongeren. Niemand minder dan Diaz & Bruno draaien op vrijdag 6 juli de lekkerste plaatjes in El Corazon op de Markt. Ook DiGianni & Volkan zijn aanwezig om het feestje compleet te maken. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom en de toegang is gratis.

Op vrijdag 6 juli zijn @diazandbruno terug in El Corazon!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Nationale Jeugdronde: 9 t/m 15 juli

De fietsvakantie voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar vindt in de eerste week van de zomervakantie plaats in Roosendaal. In 33 ploegen leggen de deelnemers maar liefst 250 kilometer af over de West-Brabantse landschappen. Onder andere op de Kade, in het Vrouwenhofpark en op de Markt zijn verschillende activiteiten en ritten. De ruim 430 jonge deelnemers aan de Nationale Jeugdronde kunnen jouw support wel gebruiken. Dat is nog eens een sportief begin van de zomervakantie!

Aftrap Palm Parkies: 11 juli

Palm Parkies is ook dit jaar weer terug in het Vrouwenhofpark. Deze zomer geniet je van 11 juli tot en met 22 augustus elke woensdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur van het populaire festival. Onder andere Handsome Poets en Pater Moeskroen behoren tot de hoofdacts. En het mooiste van alles: de toegang tot Palm Parkies is gratis! 7x feest dus op woensdag. Dat breekt toch lekker de week?

Handsome Poets komen ook naar PALM PARKIES ☀ ! #palmparkies #handsomepoets

Een bericht gedeeld door PALM PARKIES (@palmparkies) op

Blommenkinders Party in het Park: 29 juli

Op de laatste zondag van de maand gaan we terug in de tijd met het Blommenkinders Festival. Op de vier verschillende podia in het Vrouwenhofpark verzorgen maar liefst veertien bands de beste sixties, seventies, eighties en nineties classics. Een ticket bemachtig je al vanaf 14 euro in de voorverkoop. Dat is dus 1 euo per band. Voor dat geld kun je niet thuis blijven zitten. Kom jij lekker mee swingen?

Roosendaalse maandagenda van juli

Genoeg inspiratie toch? Deel de Roosendaalse maandagenda van juli met je vrienden en plan jouw zomer helemaal vol. Voor je het weet is het weer voorbij. Let’s celebrate the summer!