Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

maandagenda roosendaal februari
Evenementen

(Digitale) maandagenda van Roosendaal: februari 2021

20 januari 2021

20 januari 2021 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft geen evenement meer te missen in Roosendaal. Wij updaten maandelijks de Roosendaalse maandagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je deze maand in Roosendaal moet zijn. In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus vinden er (bijna) alleen maar digitale evenementen en activiteiten plaats, met uitzondering van activiteiten voor kinderen. Ook deze maand doen de organisatoren er weer alles aan om er toch een leuke maand van te maken, zonder veiligheidsrisico’s. Check hier alle uitgelichte digitale evenementen van de maand februari!

Digitaal carnaval in Tullepetaonestad

Van alle geannuleerde evenementen in februari is carnaval in Roosendaal degene die bij velen het hardst aankomt. Carnaval in Roosendaal staat gepland van donderdag 11 t/m dinsdag 16 februari. Maar dit jaar is alles anders: geen 5 dagen op rij zeulen, geen optocht, geen Otobusrellie en geen feest in de binnenstad. Om het leed van de Tullepetaonse feestgangers te verzachten, organiseren Stichting Carnaval Roosendaal en verschillende horeca ondernemers dit jaar in aanloop van carnaval diverse digitale activiteiten, zoals het online Kapellen Festival en de Poelepetaotquiz. Al deze activiteiten hebben wij voor je verzameld in een speciale digitale carnavalsbundel. Zo kun je toch nog een beetje proeven van carnaval in Tullepetaonestad vanuit huis.

Cadeaukaart carnaval

Valentijnsdag in Roosendaal

Februari is natuurlijk ook de maand van Valentijnsdag. 14 februari is dé dag om jouw (geheime) liefde te verrassen. Dit jaar doe je dat helemaal in stijl thuis. Maak het daarom extra romantisch in huis en zorg dat je indruk maakt. De Roosendaalse ondernemers helpen je daar graag bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreid romantisch ontbijt met een flesje bubbels van het Wapen van Roosendaal of een uitgebreid diner van Restaurant Sistermans waarmee je gegarandeerd indruk maakt? Meer inspiratie voor Valentijnsdag vind je in onze Valentijns-special!

Maandagenda roosendaal valentijnsdag

Ook Restaurant Sistermans staat tijdens deze Valentijnsdag voor je klaar. Dankzij de Valentijnsbox vol culinaire hoogstandjes verras je jouw valentijn met een heerlijk 3- of 5-gangen diner bij jou thuis, zonder uren in de keuken te staan. Er zijn verschillende menukeuzes beschikbaar dus er is voor ieder wat wils. De Valentijnsbox van Restaurant Sistermans is inclusief lekkere fles rosé cava. Bestel dus jouw Valentijnsbox en maak het thuis speciaal!

Krokusvakantie in Roosendaal

De Krokusvakantie, ook wel Voorjaarsvakantie of Carnavalsvakantie, zit normaal gesproken bomvol leuke evenementen voor kinderen. Hoewel er voor kinderen onder de 18 jaar andere maatregelen gelden, moeten veel organisatoren dit jaar toch pas op de plaats maken. Maar dat betekent niet dat er helemaal niets te beleven is. Kinderen kunnen gelukkig nog deelnemen aan de volgende activiteiten in de Krokusvakantie van maandag 15 februari t/m vrijdag 19 februari:

Probeer kinder- of tieneryoga op vrijdag

Helemaal tot rust komen is zeker geen overbodige luxe in deze tijden. Yoga kan daarbij veel verlichting bieden. Benieuwd of het iets voor jou is? Elke vrijdag kunnen kinderen en tieners in verschillende leeftijdsklassen deelnemen aan de yogasessies van The Soulcircle in Tolberg. Kosten zijn 21,50 euro per maand. Liever eerst een keertje uitproberen? Een proefles is gratis aan te vragen. Kom erachter of yoga iets voor jou is en kom weer helemaal tot rust!

maandagenda roosendaal

Voetbaldagen in het Herstaco Stadion op 15, 16 en 17 februari

Jong voetbaltalent opgelet: is yoga niet zo jouw ding? Op 15, 16 en 17 februari vinden de voetbaldagen van Penders Voetbalacademie plaats in het Herstaco Stadion. Je kunt zelf kiezen uit een, twee of alle drie de dagen. Deelnamekosten verschillen per dag(deel), maar je bent er in ieder geval zeker van dat je een leuke en intensieve training voor terug krijgt inclusief eten en drinken. Meer informatie of  direct inschrijven kan via de website van Penders Voetbalacademie.

NAC Breda Soccer Camp van 17 t/m 19 februari

Nóg meer voetbal in de Krokusvakantie tijdens de NAC Breda Soccer Camps op het terrein van RKVV Roosendaal. Daarbij staat alles drie dagen lang van 17 t/m 19 februari in het teken van voetbal. Jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar kunnen deelnemen voor 169 euro. Daarvoor worden de kinderen uitgedaagd tijdens verschillende spelvormen waarbij alles natuurlijk draait om plezier maken. Voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd én de jonge deelnemers ontvangen allemaal een officieel NAC Soccer Camps tenue, bestaande uit een shirt, broek en kousen. Meer weten en inschrijven? Check de website van NAC Soccer Camps.

maandagenda roosendaal soccer camps

Afbeelding via RKVV Roosendaal.

Maandagenda Roosendaal: vier de maand februari in Roosendaal!

Gezellig shoppen, een dagje cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal  zit er voorlopig helaas niet in. Maar we kunnen er maar beter het beste van maken, toch? Daarom zit jouw agenda ook deze maand weer vol leuke (digitale) activiteiten en evenementen in Roosendaal die wél kunnen. Wil je echt helemaal niks missen? Check dan vooral de social media kanalen van bovenstaande organisators. Er is namelijk zo veel meer te beleven elke maand in Roosendaal. Deel de digitale Roosendaalse maandagenda met je vrienden en plan de maand lekker vol.