Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

maandagenda roosendaal maart
Evenementen

Maandagenda Roosendaal: evenementen afgelast ivm maatregelen Coronavirus

2 maart 2020

2 maart 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft geen feest of evenement meer te missen  in Roosendaal. Wij updaten maandelijks de Roosendaalse maandagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je deze maand in Roosendaal moet zijn. Check hier alle uitgelichte evenementen van de maand maart!

Update: in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn de meeste evenementen afgelast. Door deze onzekerheid delen wij in maart en april geen maandagenda om verwarring of onwaarheden te voorkomen.

Ook ondernemers hanteren hun eigen maatregelen. Dit kan leiden tot beperkte openingstijden van winkels en horeca, beperkte toegang of zelfs tijdelijke sluiting. Check bij de ondernemers en organisatoren van de evenementen welke maatregelen zij treffen de komende weken. 

Zodra er meer bekend is en wij met zekerheid evenementen en activiteiten kunnen delen, doen we dit natuurlijk direct. Bedankt voor jullie begrip!

Maandagenda Roosendaal: vier de maand maart in Roosendaal!

Gezellig shoppen, een dagje cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of uitgaan in Roosendaal? Het kan allemaal! Daarom ben zit jouw agenda ook deze maand weer bomvol leuke uitjes in Roosendaal. Wil je echt helemaal niks missen? Check dan vooral de social media kanalen van bovenstaande organisators en horecagelegenheden. Er is namelijk zo veel meer te beleven elke maand in Roosendaal.

Deel de Roosendaalse maandagenda met je vrienden en plan de maand lekker vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij deze maand in Roosendaal te vinden?