Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Maak een planning voor jouw weekend met onze weekendagenda

9 October 2017

9 October 2017 | Evenementen | Door: Redactie

Nieuwe week, nieuwe kansen! En natuurlijk een nieuwe weekendagenda. Bekijk snel de activiteiten die Roosendaal voor jou in petto heeft en maak een planning voor jouw weekend.

Deux Vois by Katell: 14 oktober

Zaterdag geniet je vanaf 20:15 uur bij De Kring in Roosendaal van de muziek Jacques Brel en Stromae. De muziek van beide zangers wordt door Katell Chavelier samengebracht in een prachtig theaterconcert. Brel speelt klassieke muziek en Stromae zorgt voor de elektronische elementen, wat zorgt voor een uniek concept. Bestel jouw ticket nu op de website van De Kring. Be there!

Foute party, goud, oud, fout: 14 oktober

Hou jij van heerlijke foute muziek? Denk aan de muziek tijdens het foute uur op Qmusic. Dan ben je op zaterdagavond 14 oktober bij het Wapen van Roosendaal aan het goede adres. Het is dan foute party bij dit gezellige bruine café en het wordt, net als de eerste editie, een top feest. Vanaf 22:00 uur ben je van harte welkom!

FARSTREET live: 15 oktober

Hou je meer van rockmuziek? Dan kun je zondag 15 oktober terecht bij Chagall! Daar treedt de bekende Roosendaalse formatie FARSTREET op. Jasper Verstraten is frontman gitarist en brengt samen met zijn band heavy bluesrock en stevige boogies met hier en daar een ballad. FARSTREET speelt dit met een eigen draai met invloeden van de stijl van Gary Moore, Jimi Hendrix en Rory Gallagher. Van 16:00 tot 21:00 uur geniet van je deze top band uit Roosendaal!

Paris can wait: 15 oktober

Deze topper mag niet ontbreken op jouw planning. Eleanor Coppola, vrouw van Francis Ford en moeder van Sophia, reisde met de Franse zakenpartner van haar man na het filmfestival in Cannes naar Parijs. Maar hoe fijn het ook kan zijn om door het Franse platteland te rijden, Parijs kan wel even wachten. Er is geen enkele reden om je te haasten, zo leert ze van de Fransman. Dit waargebeurde verhaal van Filmclub Cinema Paradiso bekijk je zondag 15 oktober om 11:15 uur in de City Bioscoop in Roosendaal.

Kidskroeg: 15 oktober

Vanaf 14:00 uur is het bij Bruin Café JaxX: Kidskroeg met als thema herfstkleuren. Er wordt geknutseld met alles wat de natuur te bieden heeft. Rond 17:00 uur genieten de kids van een heerlijke boterham met knakworst en er is zelfs een springkasteel! De Kidskroeg duurt ongeveer tot 18:00 uur. Have fun!

Specials Roosendaal24

Heb je nog een gaatje in jouw planning? Dan kun je het hele weekend terecht in de binnenstad van Roosendaal om te shoppen. Roosendaal24 heeft weer een hoop toffe specials voor jou die je kunt gebruiken tijdens het shoppen! Zo scoor je bijvoorbeeld bij Ellen Juwelier nu de nieuwe trendy horloge collectie van Hugo Boss of shop nieuwe Nike Lunar Force 1 Duckboot bij The Athlete’s Foot.

Don’t miss out! Wil jij onze beste specials en het weekendblog in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Make it a great weekend!