Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Lunchroom Milano uitserveren
Uitgelichte ondernemers

Lunchroom Milano: waan je heel even in Italiaanse sferen

23 april 2019

23 april 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Hè, een bekend gezicht! Hans Heeren ken je natuurlijk al van het Kaashuis Roosendaal. Maar wist dat hij ook eigenaar is van de naastgelegen Lunchroom? Lunchroom Milano is jouw ultieme relaxmoment tussen het shoppen door. Van koffie met gebak tot heerlijke rijkelijk belegde broodjes. En dat allemaal vers. Waan je heel even in Italiaanse sferen bij Lunchroom Milano!

Lunchroom Milano portret

Dol op eten en drinken

Toen de vorige uitbater zo’n 4 jaar geleden besloot te vertrekken, was het bijna vanzelfsprekend dat Hans zijn intrek zou doen in de welbekende lunchroom in de Passage. Natuurlijk ging zijn horecahart hier sneller van kloppen. ‘Ik heb altijd iets gehad met eten en drinken. Met het Kaashuis Roosendaal hield ik me hier natuurlijk al mee bezig, maar bij Lunchroom Milano kunnen we ook echt de lekkerste verse gerechten bereiden en serveren’, legt Hans uit.

Bij Lunchroom Milano profiteer je van al het lekkers dat ook al bij Kaashuis Roosendaal te vinden is. Alle gerechten en producten worden vers gemaakt of bereid. Een stuk kaas op de borrelplank? Natuurlijk is die zojuist van het blok gesneden. En dat verschil proef je.

Alsof je op vakantie bent

Op het terras van Milano waan je je stiekem heel even in Italië. Niet alleen door het orkest wat met grote regelmaat een liedje speelt, maar ook door de diversiteit aan lekkere gerechten en dranken die je op de kaart kunt vinden. Koffie met een brede selectie aan likeurtjes en vers gebak bijvoorbeeld, maar ook de stukken oerbrood met verse zalm of vleeswaren. Van ‘s ochtends 09:00 uur tot ‘s middags 17:00 uur kun je bij Milano terecht voor lekker eten én fantastische service.

Neem alvast een kijkje

Lunchroom Milano koffie gebak
Lunchroom Milano bar
Lunchroom Milano thee assortiment
Lunchroom Milano terras
Lunchroom Milano menukaart

Een samenwerking van topniveau

Hans en zijn team vormen hét gezicht van Lunchroom Milano. De samenwerking met Kaashuis Roosendaal is dan ook van topniveau en op het terras profiteer je van al het lekkers dat beide partijen te bieden hebben. ‘De samenwerking tussen Kaashuis Roosendaal en Lunchroom Milano zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze gerechten hoog kunnen houden. We laten onze gasten dan ook graag proeven van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Het Marco Polo broodje met zalm moet je bijvoorbeeld écht geprobeerd hebben’, stelt Hans.

 

Lunchroom Milano bar

'Het Marco Polo broodje met zalm moet je écht geprobeerd hebben!'

- Hans, Lunchroom Milano

Buon appetito bij Lunchroom Milano!

Lekker eten na een ochtend of middag shoppen, dat klinkt goed toch? Het team van Lunchroom Milano staat 7 dagen per week voor je klaar om je dat échte vakantiegevoel te geven. Goede smaken, verse producten en ruim belegd. Zien we je snel? Buon appetito!

Nieuwsbrief