Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Little Italy Event in de Passage Roosendaal

15 May 2018

15 May 2018 | Evenementen | Door: Redactie

De Passage wordt ‘Passagio’! Het winkelcentrum in hartje Roosendaal is met het complete Venetiaanse decor natuurlijk de ideale plek voor een Italiaans evenement. Van vrijdag 25 mei t/m zondag 27 mei kun je hier dan ook terecht voor het Little Italy Event. De complete Passage wordt dan omgetoverd tot een Italiaanse markthal. Van gelati tot wijn en van cannoli koekjes tot een heuse FIAT dealer. Dit wordt een weekend vol Italiaans eten, muziek, entertainment en fashion.

Little Italy Event Passage Roosendaal

Moonlight Shopping en Fashion Show

Het Little Italy Event in de Passage heeft op vrijdagavond al een geweldige kick-off. Er is Moonlight Shopping waarbij de winkels geopend zijn tot 22:00 uur. Bij Trattoria Milano geniet je van een heerlijke Italiaanse koopavondmaaltijd. Daarnaast is er om 19:00 uur een Fashion Show van Gossip, Jeugdmode van Zeggeren, Go!, Ma Vie en Calucci. Daar moet je wel snel bij zijn, want er is slechts plek voor 60 personen (en er worden goodiebags uitgedeeld, just so you know!).

Op deze avond kun je ook bij Gossip terecht voor een ‘Earparty’ van My Jewellery. Koop je een setje oorbellen van het merk, dan mag je gratis gaatjes in je oren laten schieten. Daarnaast staan de dames van Cosmo Hairstyling er om je een gratis ‘touch up’ te geven. Kun je helemaal gloednieuw de deur weer uit!

Om alles een extra Italiaans tintje te geven, staat er op vrijdag een authentieke Italiaanse ‘piaggio’ van Caffè Dono bij de ingang aan de Raadhuisstraat.

Italiaanse markthal

Het gehele weekend is de Passage omgetoverd tot een Italiaanse markthal vol pop-up stores van Italiaanse merken en leveranciers. Er wordt bijvoorbeeld een ruimte gevuld met auto’s door FIAT dealer Arnold de Rijk. Maar ook andere lokale partijen als Winebizz en Il Fornaretto staan er met onder meer scroppino’s. Dit is pas la dolce vita! Caffè Dono is te vinden in het de voormalige Leonidas met heerlijke Only Cannoli en Dolci Baci koekjes.

Het Kaashuis Roosendaal en Trattoria Milano maken er al helemaal een feestje van: zij openen voor dit bijzondere evenement de authentieke koffiebar tegenover Timmy-Tom. Voor een goede cappuccino of romige gelato maar ook olijfolies, kazen, worstsoorten en heel veel andere Italiaanse delicatessen ben je hier aan het juiste adres. Het team gaat bovendien helemaal in Italiaanse stijl gekleed. Pico bello!

En heel veel leuke acties tijdens het Little Italy Event!

Naast het feit dat je de fantastische Italiaanse sfeer kunt opsnuiven dit weekend, zijn er ook volop acties waar je van kunt profiteren. Zo geeft Calza 25% korting op de jurkjes van het Italiaanse merk Oroblu. Bij de giftwinkel Enjooi geldt de actie ‘3+1’. Zo kun je die mooie pastaborden van Gusta extra voordelig inkopen. Bij Jeugdmode van Zeggeren kunnen de kids spijkerbroekhangen in Vingino Jeans. Leuk detail: die mooie jeans zijn ook elke dag te winnen. Goed je best doen dus!

Klein Stappers geeft 20% korting op diverse zomerschoenen en bij Stretch krijgt iedere betalende klant een cadeaubon t.w.v. 5 euro. Tot slot kun je bij het Verboden Rijk natuurlijk terecht voor de mooiste Italiaanse reis- en kookboeken. Of ga nog een stapje verder en boek alvast jouw reis naar Italië bij TravelXL!

Meer weten over dit event? Op de website van de Passage lees je er van alles over het actuele programma, maar vind je bijvoorbeeld ook een leuke winactie.

Wie neem jij mee naar het Little Italy Event?