Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

leuttempel zeelandia
Evenementen

Leuttempel Zeelandia 4×11 jaar!

25 februari 2019

25 februari 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Hiep hiep hoera! Leuttempel Zeelandia bestaat 44 jaar, 4x 11 dus. Hoe carnaval wil je het hebben?! Leuttempel Zeelandia staat al decennia lang bekend als een van de grootste carnavalstempels van Roosendaal. Ook dit jaar is Leuttempel Zeelandia zeker weer een bezoekje waard. En ohja, wie jarig is trakteert. Dus lees snel verder en check hoe jij kans maakt op 11 neutbonnen!

leuttempel zeelandia 4x11 jaar

Leuttempel Zeelandia voor jong en oud

Leuttempel Zeelandia gaat dus al 44 jaar mee en dat is helemaal niet gek. Zeelandia is namelijk dé plek waar vijf dagen leut gegarandeerd is. Leuttempel Zeelandia is er voor jong en oud. Het is het perfecte verzamelpunt voor groepen, of je er nu begint of afsluit. Leuttempel Zeelandia is namelijk lekker ruim opgezet. Daarnaast ervaar je in de Leuttempel een hoop voordelen die je op niet veel andere plaatsen in Tullepetaonestad vindt.

Leuttempel Zeelandia is dus het perfecte verzamelpunt. Je kunt er namelijk direct je neutbonnen scoren én niet onbelangrijk anno 2019: met de pin betalen! Daarnaast heeft Leuttempel Zeelandia een bewaakte garderobe voor je jas, tas en andere spullen. En last but not least, vooral voor de dames: schone toiletten! Plan je kroegentocht dus slim en sla Leuttempel Zeelandia zeker niet over deze carnaval!

Leuttempel Zeelandia is het perfecte verzamelpunt voor jong en oud!

- Corné Oosterbos, Leuttempel Zeelandia

Leuttempel Zeelandia 4×11 jaar

Dit jaar pakt Leuttempel Zeelandia groots uit vanwege het prachtige jubileum. Naast 5 dagen leut in de Leuttempel, staan ook iedere dag de beste feestdj’s klaar om het feest compleet te maken.

Op vrijdag 1 maart om 21:11 uur barst het feest los en op zaterdag passeert uiteraard de optocht de Leuttempel. Zondag is een speciale dag, want Leuttempel Zeelandia is de laatste stop van de Otobusrellie. Ook hier is de Leuttempel dus weer hét verzamelpunt voor jou en je vrienden. Met een leuke loterij wordt de Otobusrellie afgesloten én ook kun je dan een fraaie button ter ere van de 44e verjaardag bemachtigen. Er zijn zelfs twee varianten: de algemene button en een speciale Otobusrellie button!

Maandag is een plechtige dag in de Leuttempel. Speciaal voor 4×11 jaar Leuttempel Zeelandia komt d’n Hoogheid op bezoek. Op dinsdag worden de ‘leste looikes’ gelegd, maar het zal tot het eind enorm gezellig zijn!

Wie jarig is, trakteert!

Bier is goud tijdens carnaval. En waarmee koop je bier tijdens carnaval? Juist, neutbonnen. Namens Leuttempel Zeelandia mogen wij één strip van 11 leutbonnen weggeven aan onze volgers op Facebook. Leuttempel Zeelandia betaalt dus de eerste 11 biertjes. Dat is nog eens een goed begin van jouw carnaval! Meedoen is simpel: Reageer onder deze Facebookpost van ROOS24 hoe jij en je vrienden dit jaar verkleed gaan tijdens carnaval.

De winnaar wordt vrijdag 1 maart bekend gemaakt. Kun je dezelfde avond nog jouw neutbonnen ophalen bij Leuttempel Zeelandia.