Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Leukste cafés Roosendaal Wapen
Over Roosendaal

Dit zijn de leukste cafés in Roosendaal!

18 september 2019

18 september 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Waar is dat feestje? In Roosendaal natuurlijk! Wat is er fijner dan een drukke werkweek afsluiten en het weekend inluiden met een drankje in je favoriete café? Niet veel. Gelukkig kun je in Roosendaal je hart op halen en zit de binnenstad vol leuke cafés vol gezelligheid. Wij hebben de 11 leukste voor je op een rijtje gezet!

Burgers & Beers Café

De naam Burgers & Beers Café doet al vermoeden dat er een paar hele lekkere burgers en biertjes op de kaart staan. Laat dat duidelijk zijn. Maar wist je dat je ook voor de leukste feestjes bij Burgers&Beers Café moet zijn? Er staat altijd wel een live artiest of band op het podium in de meest uiteenlopende genres! Die diversiteit maakt het café uniek in zijn soort.

Grand Café Chagall

Grand Café Chagall is er voor jong en oud. Altijd een gezellige mix tussen jong en wat ouder publiek waardoor deze absoluut niet in het lijstje beste cafés in Roosendaal mag ontbreken! De beste classics wisselen zich dan ook af met de nieuwste hits! Haal je dus je dansschoenen maar uit de kast want er kan bij Chagall het hele weekend volop gedanst worden. Wie zien we tot in de late uurtjes?

Dakota’Z

Dakotaz is een restaurant, lounge en club. Het toeval wil dat ook de avonden in die volgorde verlopen. Tafels en stoelen verdwijnen, de feestverlichting wordt aangeslingerd en het volume van de muziek wordt langzaam aan omhoog gedraaid. Allemaal in een chille en gemoedelijke sfeer: lekker loungen dus. Dit is precies wat je nodig hebt na een zware school- of werkweek.

Het Wapen van Roosendaal

Ken je dat? Zo’n plek waar iedereen zich meteen thuis voelt. Of je nu jong of oud bent. Het Wapen van Roosendaal (Ut Waope) is die plek in Roosendaal. Met deze huiselijke sfeer is ieder weekend weer een feestje! Dit café mag dus zeker niet ontbreken tussen de leukste cafés van Roosendaal. Bij Ut Waope geniet je ook van heerlijke borrelplanken of de ‘High’s’, zoals de High Cocktail. Welkom in de woonkamer van Roosendaal!

Captain’s Cook

Speciaalbier liefhebbers opgelet! Bij Captain’s Cook ben je aan het juiste adres voor een brede selectie aan speciaal bier. Ben je dus druk met het afvinken in Untappd? Dan moet je zeker eens een avondje plannen bij Captain’s Cook. Dit café in Roosendaal is knus en vol gezelligheid.

El Corazon Roosendaal

Ben je jong en woon je in Roosendaal? Dan moet je El Corazon kennen. El Corazon is eigenlijk een café is met de uitstraling van een club. Als je 16 jaar of ouder bent, ben je hier ieder weekend welkom voor de leukste feesten en optredens. En dat zijn niet de minste! Wat dacht je van Dave Roelvink, Frenna, Bizzey en Famke Louise? Ja echt, gewoon in Roosendaal! Op de Facebook pagina van El Corazon check je altijd de aankomende evenementen.

Café de 3 Weesgegroetjes

Ook Café de 3 Weesgegroetjes kun je zien als een knusse woonkamer. Je stapt er binnen en je voelt je gelijk thuis! Dé plek om bij te komen na een lange school- of werkweek. Met de uitgebreide dranken- en hapjeskaart kun je wel een avondje vertoeven. Ook organiseert het café regelmatig speciale avonden zoals: Meejeten in de 3weesgegroetjes. Eten wat de pot schaft, zullen we maar zeggen!

Publiée par 3 Weesgegroetjes sur Samedi 6 juillet 2019

Bruin Café JaxX

Een echt bruin café. Bruin Café JaxX mag zeker niet in dit lijstje ontbreken! Wil je een flinke dosis gezelligheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor de nodige sfeer nodigt JaxX met grote regelmaat ook bandjes voor de leukste optredens. Van loungebeats tot 90’s en van rock tot pop. Ben je van de proeverijen? Ook dan kun je bij JaxX je hart ophalen! Wat er wanneer te doen is check je op Facebook.

Café Bij Moeders

Altijd feest bij Café Bij Moeders! Ook dit is een super gezellig feestcafé. Voor jong en oud! Flink stappen of een gezellige borrel? Bij Moeders kan het allemaal! Je kunt het zo gek maken als je wilt. Bij Moeders is het eigenlijk gewoon 52 weken per jaar carnaval!

View this post on Instagram

Volle bak gezelligheid op de zaterdagavond??

A post shared by Bij moeders (@cafe_bij_moeders) on

Café Top 100 Publieksprijs: Roosendaal doet mee!

Dat we in Roosendaal de leukste cafés van Nederland hebben wist je natuurlijk al lang. Maar wist je ook dat Het Wapen van Roosendaal én Café de 3 Weesgegroetjes in de top 10 van de Café Top 100 Publieksprijs staan? Dit is een voorlopige tussenstand, dus ze hebben jouw hulp nodig. Jij steunt onze Roosendaalse cafés toch ook?! Breng hier je stem uit!

De leukste cafés in Roosendaal

Het is ieder weekend feest in Roosendaal! De leukste cafés kun je natuurlijk vinden in Roosendaal. Staat jouw favoriete café niet in dit lijstje? Laat het ons weten in de comments op Facebook, dan zetten we ‘m erbij.