Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Lancering ROOS24
Over Roosendaal

Lancering van ROOS24: haal als eerste jouw Roospas!

29 augustus 2018

29 augustus 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Heb jij hem al gespot? De grote blauw ‘Dit is…’ doos op de Nieuwe Markt? Op zaterdag 1 september om 10:30 uur staat hier iets groots te gebeuren. Namelijk de feestelijke lancering van ROOS24, hét spaarprogramma van de binnenstad. Tijdens deze lancering wordt bekend gemaakt wat ROOS24 nu precies is en welke meerwaarde het biedt aan bezoekers van de stad. Aan jou dus!

Shoppen in Roosendaal? Laat je verrassen! In het winkelhart van onze stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Om als lokale middenstand nog meer te bereiken, hebben winkeliers en horecaondernemers samen met de gemeente, vastgoedeigenaren en parkeerbeheer de handen ineengeslagen. Resultaat? Het ROOS24 spaarprogramma. Daarmee wordt winkelen en parkeren in Roosendaal voortaan nóg leuker!

Lancering ROOS24
The Athlete's Foot Roosendaal
Lancering ROOS24
Lancering ROOS24
Roos24 lancering roospas
Lancering Roos24 Dit Is
Lancering ROOS24

De lancering van ROOS24 op 1 september start om 10.30 uur op de Nieuwe Markt en wil je absoluut niet missen. Er komen diverse Roosendalers aan het woord, aangevuld door een muzikaal optreden. ROOS24 nodigt iedereen die bij de ontwikkeling betrokken is geweest, alle ondernemers die deelnemen en natuurlijk inwoners en ondernemers die er meer over willen weten dan ook van harte uit.

Na de lancering worden om 11:30 uur de allereerste Roospassen uitgereikt en kun je direct gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca. Dit zijn er inmiddels meer dan 50! Roospas gemist? Het hele weekend loopt er een promotieteam van ROOS24 door de binnenstad waarbij je een Roospas kunt krijgen en je direct kunt registreren.

Let op: op zaterdag 1 en zondag 2 september doe je direct voordeel op met je Roospas. Iedereen die zijn of haar Roospas in dat weekend activeert, ontvangt gratis 200 punten op de Roospas. Daarnaast zijn er 100 Roospassen waarop maar liefst 2500 punten staan. Wie zullen deze gelukkige spaarders zijn…?