Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Raadhuisstraat Markt
Over Roosendaal

Dit kun je doen in de kerstvakantie in Roosendaal!

18 December 2018

18 December 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De kerstvakantie staat voor de deur! Weet je nog niet precies hoe je de vakantie gaat invullen? ROOS24 weet raad en heeft de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je je in ieder geval niet zult vervelen. Want deze kerstvakantie vier je natuurlijk gewoon in Roosendaal!

Ice World Roosendaal

Het is weer tijd om te schaatsen! Tot en met zondag 6 januari staat de schaatsbaan weer op de Markt. Dus waar wacht je nog op? Trommel vrienden en familie op en kom gezellig schaatsen, eten, drinken en sfeerproeven op de Markt in Roosendaal!

Kerstman met arrenslee en elfen op de Markt

De Kerstman komt op bezoek in Roosendaal! Samen met zijn elfen zal hij op zaterdag 22 en zondag 23 december op de Markt van 12:00 tot 17:00 uur aanwezig zijn om met alle kindjes op de foto te gaan. Ho-ho-ho!

Kerstman deelt glühwein uit in de Passage

Natuurlijk slaat de Kerstman de Passage ook niet over. Van zaterdag 22 tot en met maandag 24 december deelt hij samen met zijn hulpje glühwein en warme chocomel uit. Kom je ook een kijkje nemen?

Koopzondag voor Kerst

Gewacht tot het laatste moment? Komt dat even mooi uit! Op zondag 23 december is er natuurlijk nog een gezellige koopzondag gepland. Jouw laatste kerstinkopen doen is dus een fluitje van een cent! De winkels in de binnenstad zijn tot 17:00 uur open.

Raadhuisstraat Markt

Seizoensbierproeverij Bruin Café JaxX

Echt unieke smaken leer je kennen tijdens de SeizoensBierProeverij van Bruin Café JaxX op zondag 23 december. Het thema van deze proeverij is, hoe kan het ook anders, winter! Geniet van de meest heerlijke unieke biertjes uit het seizoen. Tickets zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van Bruin Café JaxX.

Publiée par Bruin Café JaxX sur Jeudi 13 décembre 2018

Oud en nieuw vier je natuurlijk in Roosendaal

Ook het einde van het jaar komt in zicht! Oud en nieuw vier je natuurlijk gewoon in Roosendaal. Wil je weten waar je moet zijn? Wij hebben de leukste Oud & Nieuw feestjes in Roosendaal voor je op een rijtje gezet.

De kerstvakantie vier je in Roosendaal!

Nu je weer helemaal op de hoogte bent ga je met een gevulde agenda de kerstvakantie in. Wat ga je als eerste doen? Roos24 wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een hele fijne kerstvakantie toe!