Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

kerstmis in roosendaal feesten
Evenementen

De leukste feesten tijdens Kerstmis in Roosendaal

24 december 2018

24 december 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Zoals je van ons gewend bent, zetten wij ieder weekend de leukste events en feestjes voor jou op een rijt. De komende twee dagen vieren we Kerstmis en heb jij dus een extra weekend. Hoe vier jij deze kerstmis in Roosendaal: traditioneel met familie, gezellig met vrienden of heb je hele andere plannen? Wij hebben voor jou de leukste feesten op een rij gezet, zodat jij nog even door kan gaan als je bent uitgebuikt van al het lekkers. Ga je mee?

Kerstavond

Jouw Kerstfeest goed aftrappen? Waag dan een dansje of zing lekker mee tijdens één van de leuke feesten tijdens Kerstavond in Roosendaal.

Kerstavond Party in La Carambole

Even buiten het centrum, aan de Onyxdijk vind je Partycentrum La Carambole. Bij La Carambole vier je de leukste feestjes met meestal een Nederlandstalig tintje. Ook met Kerstavond zitten de liefhebbers van Nederlandstalige (volks)muziek en feestmuziek weer goed bij La Carambole tijdens de Kerstavond Party. DJ Steef staat achter de draaitafel en er zijn live optredens van Sander Kwarten en David van Oosterhout. De entree is gratis, dus alle reden om een kijkje te nemen en jouw Kerstmis in Roosendaal goed te beginnen!

Christmas Singalong Pianoshow

Ook in het centrum bij Burgers & Beers Café hebben ze op Kerstavond iets leuks in petto. Omdat je de volgende dag toch vrij bent, kun je er gezellig op uit om mee te zingen met de leukste kerstliedjes. Maar natuurlijk passeren ook andere soorten muziek de revue. De Christmas Singalong Pianoshow begint lekker vroeg om 18.00 uur, zodat je ook nog een lekker hapje kunt eten. Ken jij alle kerstklassiekers uit je hoofd? Breng dan zeker een bezoekje aan Burgers & Beerst Café op Kerstavond!

Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag is het traditioneel rustig. Toch hebben wij een leuk feestje voor je gevonden die je niet mag missen. Heb jij nog wat energie over na de eerste kerstdrukte? Zorg dan dat je er bij bent op Eerste Kerstdag in Roosendaal.

Christmas with Dyna

Alle liefhebbers van urban, hip-hop, dancehall en bubbling kunnen hun hart op tijdens Christmas with Dyna in El Corazon. DJ Dyna is een van de grootste dj’s in de scene, bekend van Pull up, Round & Round en zijn SexedUp mixtapes. Op Eerste Kerstdag zorgt hij er samen met Bad Berry en Digianni voor dat het dak er af gaat bij El Corazon. Christmas with Dyna begint om 23.00 uur, dus als jij lekker uitgebuikt bent, kun je meteen door. Zien we jou daar?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aanstaande dinsdag (eerste kerstdag) is het tijd voor DYNA! Who’s in?? 😁

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag kun je zoals gewoonlijk nog één keer los. Dus wil jij het Kerstfeest een knallend einde geven? Check dan hieronder de leukste feesten tijdens Tweede Kerstdag in Roosendaal.

Tweede Kerstdag met DJ Seaze

DJ Seaze is een bekende naam in bij Chagall. Niet voor niks, want met DJ Seaze gaat het dak er altijd af. Daarom komt hij op Tweede Kerstdag terug om het weer dunnetjes over te doen. Vanaf 22.00 uur barst het feest los!

Overdag ook geen plannen of er stiekem tussenuit? Vanaf 16.00 uur start het Kerstprogramma van Chagall met de JJ Band. Jij hoeft dus Tweede Kerstdag nergens anders naar toe!

Christmas with Dave

Na Christmas with Dyna op Eerste Kerstdag pakt El Corazon ook op Tweede Kerstdag weer groots uit. Niemand minder dan Dave Roelvink zet de tent op z’n kop tijdens Christmas with Dave. Ook Bad Berry en Digianni zijn natuurlijk weer van de partij. Dat wordt nog één keer helemaal los gaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ook 2e kerstdag hoef je, je niet te vervelen! Wij zorgen voor een leuk feestje wat je niet mag missen!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Winterwonderland

Nog even in de Kerstsfeer blijven hangen? Dan moet je bij Bruin Café JaxX zijn op Tweede Kerstdag. Tijdens Winterwonderland kun je zelfs sneeuw verwachten. Zo heb je toch nog een witte Kerst. Ook serveert JaxX de lekkerste ijskoude cocktails. Alles voor een perfecte afsluiting van jouw Kerst!

Feest mee tijdens Kerstmis in Roosendaal

Als je nog geen plannen hebt gemaakt, wordt het de hoogste tijd! Trommel dus je vrienden op en plan jouw Kerst vol!