Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

kerstmis 2020
Inspiratie

Kerstmis 2020: de leukste cadeaus en inspiratie

10 december 2020

10 december 2020 | Inspiratie | Door: Redactie

Over precies twee weken is het zover: kerstmis 2020! Hoogste tijd dus om de kerstboom op te tuigen, de lampjes op te hangen en natuurlijk om de leukste kerstcadeaus te scoren, want voor je het weet, ben je te laat. Gelukkig denken de Roosendaalse ondernemers met je mee. Daarom zetten we voor jou de leukste kerstcadeaus, -versiering en -accessoires voor in huis op een rijtje. Zo maken we er, ook in 2020, een vrolijk en warm kerstfeest van!

 

December winnen ROOS24

Ho ho ho eens even! Zorg goed voor elkaar en shop verantwoord. Kom zo veel mogelijk alleen, plan je bezoek én shop doelbewust.

Alle ballen de boom in!

Kerstmis valt of staat natuurlijk met een goede boom. Maar wanneer zet je die nu eigenlijk? Vaak zetten we de kerstboom, zodra Sinterklaas het land heeft verlaten. In veel Roosendaalse huizen staat de kerstboom dus al prachtig opgetuigd. Nog geen kerstboom staan? Geen probleem, want bij Praxis Roosendaal hebben ze bomen in allerlei soorten en maten. Klein, groot, echt of kunst: jouw kerstboom shop je zoals vertrouwd bij Praxis. Je hebt al een kerstboom vanaf 8,99 euro!

Wilde Wingert verlicht jouw huis!

Het kan natuurlijk niet enkel blijven bij een kerstboom. Maak het daarom extra gezellig met de leukste kerstaccessoires voor in huis. Bij Wilde Wingerd kun je het hele jaar terecht voor de leukste woonaccessoires en boeketten. Ook voor de leukste kerstaccessoires kun je terecht bij Wilde Wingerd. Van accessoires voor in de boom tot mooie bloemstukken en grappigste kaarsen. Wilde Wingerd is helemaal op de hoogte van de nieuwste trends en inspireert jou. Breng daarom zeker een bezoekje aan Wilde Wingerd en haal jouw kerstaccessoires in huis!

 

Kerstshoppen bij Wilde Wingerd

kerstmis 2020
kerstmis 2020
kerstmis 2020
kerstmis 2020
kerstmis 2020
kerstmis 2020
kerstmis 2020

Nog meer accessoires bij het vernieuwde Enjooi

Ook bij Enjooi kun je altijd terecht voor de mooiste woonaccessoires. En dit jaar helemaal, want Enjooi is vernieuwd. Niet alleen is Enjooi verhuisd naar een nieuw en groter pand, ook het assortiment is de laatste tijd flink uitgebreid. Zo kom je er nu helemaal in de kerstsferen en scoor je er eenvoudig de leukste kerstcadeaus en accessoires voor in huis. Heb jij de nieuwe winkel in de Passage al bezocht?

Enjooi verhuisd

Proef de feestdagen met Het Wapen van Roosendaal!

Het Wapen van Roosendaal mag dan tijdelijk gesloten zijn, van stilzitten willen ze niets weten! Ook tijdens de feestdagen zorgt Het Wapen weer voor gezelligheid met de lekkerste versnaperingen. Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een high beer, high wine, high cocktail of high gin cadeau. Zo is er voor ieder wat wils. En speciaal voor de feestdagen is er zelfs een heuse Kersthigh te bestellen. Hoe leuk is dat! Daarnaast heeft Het Wapen sinds kort het Lockdownwinkeltje. Ook hier kun je terecht voor het perfecte kerstcadeau, zoals de leukste spelletjes, grappige accessoires en heerlijke lekkernijen. 

Maar ook voor een gezellig en verantwoorde oudjaarsavond ben je bij Het Wapen aan het juiste adres. Zo bestel je eenvoudig een Oudjaarstas vol lekkere borrelhapjes, bubbels, bier én de Wapen-Eindejaarsquiz voor thuis. Maak er dus fantastische en smakelijke feestdagen van met Het Wapen van Roosendaal!

Bestellen of meer info? Neem contact op met Het Wapen of check de Facebookpagina!

De leukste kerstcadeaus van Roosendaal!

In Roosendaal shop je de leukste kerstcadeaus van 2020. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig Zinzi sieraad van Ellen Juwelier. Hiermee maak je iedere vrouw gelukkig! Of wat dacht je van een beauty geschenk? Speciaal voor de feestdagen scoor je bij Ligne de Beauté de fijnste gifts al vanaf 10 euro!

Maar ook voor de heren shop je de zeker geslaagd deze kerst. Zo zijn XCPT Formale, Wim Vromans, Roons en Denshico speciaalzaken voor mannenkleding en accessoires. Ook voor de leukste en mooiste kerstcadeaus voor heren ben je hier dus aan het juiste adres!

Er zijn natuurlijk tal van winkels in Roosendaal waar je de leukste en lekkerste kerstcadeaus scoort voor elk budget. En wat dacht je van de Roos Cadeaukaart? Daarmee kan de ontvanger zelf zijn of haar kerstcadeau kiezen. Kom dus gezellig kerstshoppen deze maand, maar shop wel verantwoord. Kom zo veel mogelijk alleen, plan je bezoek én shop doelbewust.

 

De mooiste kerstcadeaus

Roos24 cadeaukaart
kerstmis 2020 roosendaal
December winnen ROOS24
kerstmis 2020 roosendaal
kerstmis 2020 roosendaal

Kerstmis 2020: kerstshoppen en prijzen winnen!

Kerstshoppen doe je natuurlijk in Roosendaal. En deze maand maken we het extra leuk, want ROOS24 geeft de hele maand december de leukste prijzen weg. Kans maken is simpel: bij elke aankoop in een ROOS24-winkel waarbij je je Roospas laat scannen, wordt er automatisch een digitaal lootje aangemaakt. Hoe meer kerstaankopen je doet, hoe meer kans je maakt! Wekelijks geven we de leukste prijzen namens verschillende ondernemers weg. Meer weten op welke prijzen je kans maakt? Check dan onze prijzen special!

Wij zien je hopelijk snel weer in de Roosendaalse binnenstad, waar je gelukkig nog steeds kunt shoppen op een verantwoorde manier. Als iedereen rekening houdt met elkaar, maken we er samen een mooie feestmaand van. Namens ROOS24 en de ondernemers wensen we iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!