Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

Pop-up kerst shop van Ma Vie in de Passage

7 December 2017

7 December 2017 | Bedrijven | Door: Redactie

Ellen van Ma Vie Home & Lifestyle heeft in oktober een kerst shop geopend in de Passage. Dáár wilden wij natuurlijk meer over weten. Daarom hebben wij Ellen van alles gevraagd over deze pop-up shop! Benieuwd wat je allemaal kunt vinden in dezer kerst pop-up shop? Lees dan vooral verder!

Kerst shop Passage

Ellen van Ma Vie vertelde ons: “In de kerst shop vind je kerstballen, accessoires voor in huis van o.a. Pot en Mand, zijdebloemen en zelfs meubels.” Voor ieder wat wils dus! Of je nou graag heel je interieur ombouwt voor kerst of liever hier en daar wat accessoires plaatst. De kerst pop-up shop heeft het. En dat nog met korting ook!

De veelzijdige kerstbal

Wist je dat je kerstballen niet per se in een kerstboom hoeft te hangen? Ellen tipt: “Gebruik kerstballen om een leuke accessoire voor in huis of misschien zelfs buitenshuis te maken. Gebruik een grote doorzichtige vaas en stop hier kerstballen en bijvoorbeeld zijdebloemen in. Ook kun je hier een lichtsnoer in doen voor extra sfeer!” Natuurlijk vind je dit allemaal in de shop.

Kerst shop Ma Vie roosendaal roosendaal24

 

Naast de reguliere maten van kerstballen, verkoopt Ellen in haar kerst shop ook kerstballen met een doorsnede van maar liefst 30 cm! Hoe gaaf is dat!? Deze kerstballen kun je ook gebruiken om een creatieve accessoire te maken. Hiermee maak je bijvoorbeeld een mooie schaal waar je deze kerstbal in legt of hang meerdere kerstballen op verschillende hoogtes in de hoek van de kamer.

Trendy kerst kleuren

De accessoires in de kerst pop-up shop zijn natuurlijk allemaal on-trend. Maar welke kleuren zijn nu precies trendy deze kerst? Denk aan mintgroen, turquoise, rosé goud en oud zilver. Voor elk interieur zit er wel wat moois tussen. Ellen vertelt: “Het is leuk om deze gekleurde accessoires te combineren. Gebruik bijvoorbeeld zowel turquoise als oud zilver of rosé goud.” Naast echte kerst accessoires vind je in de kerst shop ook zilveren kandelaars en houten windlichten. Deze kun je het hele jaar door in je interieur gebruiken!

Kerst shop Ma Vie roosendaal roosendaal24

 

Interieuradvies Ma Vie Home & Lifestyle Roosendaal

Ellen van Ma Vie Home & Lifestyle helpt jou graag bij het stylen van jouw interieur! Ma Vie Home & Lifestyle in Roosendaal is een winkel met een groot aanbod. Je scoort hier een heel nieuw interieur. Ellen verkoopt namelijk meubels en accessoires en zelfs lifestyle artikelen als schoenen, sieraden en cosmetica. Bezoek de winkel eens of neem contact op!