Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag 12:00 - 17:00

Kaashuis Roosendaal

Passage 18-20
4701 AP, Roosendaal

0165555355 Mail Kaashuis Roosendaal Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Kaashuis Roosendaal Hans kaas afsnijden
Uitgelichte ondernemers

Kaashuis Roosendaal: écht bourgondisch genieten

14 april 2021

14 april 2021 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Op 2 augustus 2021 bestaat Kaashuis Roosendaal alweer 26 jaar. Aan het roer van deze prachtige onderneming staat ook al 26 jaar de enige echte Hans Heeren. Met passie en enthousiasme verwelkomt hij in winkelcentrum de Passage 7 dagen per week iedereen die dol is op kaas, vleeswaren, tapas, noten, wijn en de lekkerste Italiaanse producten. Oh en liefhebbers van Gyzmo de papegaai natuurlijk!

Kaashuis Roosendaal portret

Hans is een echte horecaman: eten en drinken hebben hem altijd geboeid. Begonnen op de horeca vakschool en daarna direct het vakgebied in gerold. Hoe hij er dan bij kwam om Kaashuis Roosendaal te starten? Dat is een grappig verhaal. ‘Zo’n 25 jaar geleden waren we onderweg naar het boeken van een vakantie bij het reisbureau. In het oude BrainWash pand in de Roselaar hing een ‘te huur’ poster. Uiteindelijk zijn we niet op vakantie gegaan, maar kwamen we wel terug met een nieuwe onderneming’, legt Hans lachend uit.

In Italiaanse sferen

Na de opening is Kaashuis Roosendaal 10 jaar gevestigd geweest in de Roselaar. Met de verbouwing van de Passage in het vooruitzicht bleek deze locatie nog beter aan te sluiten bij de visie van Hans. Je waant je in de Passage immers in Italiaanse sferen. Dit zie je ook terug in de producten. ‘De Passage is een uniek winkelcentrum in Nederland. Dit kom je gewoon nergens anders tegen. De connectie met Italië is direct te merken wanneer je bij ons binnenstapt. Pasta’s, wijnen, tapas, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het’, vertelt Hans.

Neem alvast een kijkje

Kaashuis snacks
Kaashuis kazen collectie
Kaashuis Hans portret

Voor de bewuste Bourgondiër

Met een team van 12 man (en vrouw) sterk kun je bij Hans terecht voor de lekkerste verse producten. Wist je dat Hans en zijn team veel aandacht besteden aan het mogelijk maken van de bewuste keuze? Zo worden extra belegen kazen bij Hans op de natuurlijke manier gerijpt, in tegenstelling tot de supermarkt, waardoor je met een lactose allergie toch van heerlijke kazen kunt genieten.

‘Ook de Italiaanse producten die wij verkopen zijn voor het grootste gedeelte zonder of met heel weinig toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. De kwaliteit en smaak, die proef je er aan af’, zegt Hans stellig.

 

 

Kaashuis kazen collectie

'De kwaliteit en smaak van onze producten, die proef je er echt aan af'

- Hans, Kaashuis Roosendaal

Net dat stapje verder

Hans zorgt altijd voor een wisselend assortiment. Dat maakt hem een echte speciaalzaak in de lekkerste kazen. Heb je advies nodig voor een verjaardag, feestdag, borrel of gewoon lekker een avondje op de bank? Zoek niet verder! Hans en zijn team kunnen je precies vertellen welke wijnen, kazen en andere borrelhapjes goed bij elkaar passen. Ze stellen zelfs hele schotels voor je samen, indien gewenst.

‘Samen met het team volgen we regelmatig trainingen van leveranciers en om de 6 weken zit ik met het team om te proeven en proberen. Zo blijven ze op de hoogte van het assortiment en kunnen we onze klanten het best mogelijke advies geven’, sluit Hans af.

Altijd welkom bij Kaashuis Roosendaal

Hans, zijn team én Gyzmo de papegaai verwelkomen je graag in de Passage. Naast dat het winkelcentrum een must is om te bezoeken, moet je zeker Kaashuis Roosendaal niet overslaan. Er ligt altijd wat lekkers om te proeven en het enthousiaste team vertelt je vol enthousiasme alles over de (h)eerlijke verse producten.

Borrelplank met kaasjes en een lekker glas wijn dan maar vanavond? 😉

Nieuwsbrief