Hans is een echte horecaman: eten en drinken hebben hem altijd geboeid. Begonnen op de horeca vakschool en daarna direct het vakgebied in gerold. Hoe hij er dan bij kwam om Kaashuis Roosendaal te starten? Dat is een grappig verhaal. ‘Zo’n 25 jaar geleden waren we onderweg naar het boeken van een vakantie bij het reisbureau. In het oude BrainWash pand in de Roselaar hing een ‘te huur’ poster. Uiteindelijk zijn we niet op vakantie gegaan, maar kwamen we wel terug met een nieuwe onderneming’, legt Hans lachend uit.
In Italiaanse sferen
Na de opening is Kaashuis Roosendaal 10 jaar gevestigd geweest in de Roselaar. Met de verbouwing van de Passage in het vooruitzicht bleek deze locatie nog beter aan te sluiten bij de visie van Hans. Je waant je in de Passage immers in Italiaanse sferen. Dit zie je ook terug in de producten. ‘De Passage is een uniek winkelcentrum in Nederland. Dit kom je gewoon nergens anders tegen. De connectie met Italië is direct te merken wanneer je bij ons binnenstapt. Pasta’s, wijnen, tapas, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het’, vertelt Hans.