Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Openingstijden Roosendaalse Binnenstad
Over Roosendaal

Huidige openingstijden winkels in de binnenstad van Roosendaal

3 april 2020

3 april 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De Roosendaalse ondernemers zijn allemaal lekker bezig om het beste van de huidige situatie te maken. Zo zijn er mogelijkheden tot private shopping, kun je jouw favoriete maaltje afhalen en scoor je de leukste en lekkerste acties voor een onvergetelijke Pasen! Toch zien we veranderingen in het straatbeeld. Even een middagje uitgebreid shoppen zit er helaas niet in. Daarom hanteren sommige winkels nu aangepaste openingstijden. Lees snel verder waar je op moet letten voor je een bezoekje brengt aan de binnenstad.

Openingstijden winkels binnenstad Roosendaal

Ook in deze tijd kun je bij veel winkels in de binnenstad terecht. Om ervoor te zorgen dat het winkelen veilig verloopt, volgen de winkeliers de maatregelen van het RIVM nauwlettend op. Sommige winkels hanteren aangepaste openingstijden of zijn (helaas) gesloten. Bij een bezoek aan de binnenstad adviseren we je om vooraf de website van de winkel te raadplegen. Kijk voor actuele informatie en de aangepaste openingstijden van winkels in winkelcentrum Roselaar, Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt op de website van de winkeliers.

Openingstijden Roosendaalse Binnenstad

24/7 shoppen in Roosendaal

Bij de meeste winkels in de binnenstad kun je ook online bestellen. Door (online) lokaal jouw aankopen te doen, ondersteun je ondernemers in deze zware tijd. Zo zorgen we er samen voor dat onze binnenstad na deze periode weer kan floreren! Dat wil jij toch ook?

Steun de Roosendaalse ondernemers

Shop lokaal en steun de Roosendaalse ondernemers! Om dit nog gemakkelijker te maken hebben we een Feel Good Pakket samengesteld, samen met ondernemers uit de Raadhuisstraat. Deze tas zit vol met lekkere gezonde, mooie en lekkere producten uit de winkels en is met liefde door de ondernemers uitgekozen. Iedereen kan in deze tijden wel een genietmomentje gebruiken. Geef hem dus cadeau, of lekker aan jezelf of een dierbare!

Verwen jezelf of je dierbaren met het Feel-Good-Pakket

Openingstijden in de binnenstad van Roosendaal

Voor een snelle boodschap kun je gewoon nog in de binnenstad van Roosendaal terecht. Wel hanteren winkeliers soms aangepaste openingstijden. Houd hier rekening mee wanneer je van plan bent om naar de binnenstad te komen. Je checkt de websites van de betreffende ondernemers of van het winkelcentrum voor het laatste nieuws.

Let op: het nieuws rondom de coronacrisis is constant aan veranderingen onderhevig. Je checkt voor het allerlaatste nieuws de betreffende ondernemer!