Maandag 06:30 - 00:30

Dinsdag 06:30 - 00:30

Woensdag 06:30 - 00:30

Donderdag 06:30 - 00:30

Vrijdag 06:30 - 00:30

Zaterdag 06:30 - 00:30

Zondag 07:30 - 00:30

Hotel Central – Restaurant Sistermans

Stationsplein 9
4702 VZ, Roosendaal

0165535657 Mail Hotel Central – Restaurant Sistermans Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Sistermans tafel opdekken
Uitgelichte ondernemers

Hotel Central Restaurant Sistermans: de mooiste gerechten met een top service!

3 december 2018

3 december 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Aan de centrumring van Roosendaal tegenover het Station, vind je Hotel Central Restaurant Sistermans. Waar gastvrijheid, service en gezelligheid voorop staan zijn. De plek waar je moet zijn voor een gezellig avondje uiteten, thuiskomt tijdens een zakenreis of misschien de uitvalsbasis van jouw citytrip in Roosendaal. Hotel Central Restaurant Sistermans heeft alles wat je verwacht van een smakelijk restaurant en gastvrij hotel!

Sistermans portret

Nieuwe eigenaren, zelfde visie

Hotel Central Restaurant Sistermans staat voor ruim 100 jaar gastvrijheid in Roosendaal. Jos Oskam en Truce Oskam-Sistermans zorgen al meer dan 25 jaar voor hun hotel- en restaurantgasten. Deze gasten komen vanuit alle uithoeken van de wereld en ze komen zeer bewust terug naar Hotel Central Restaurant Sistermans. Het hotel en restaurant zijn vernoemd naar de familie Sistermans. Truce groeide dan ook op aan het Stationsplein in Roosendaal. Samen met haar man Jos nam ze de zaak over van haar ouders. Maar na ruim 25 jaar dragen Jos en Truce het stokje over aan vers bloed. ‘Het hoogtepunt was het 100-jarige bestaan in 2014 met als kers op de taart het ontvangen van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’, blikt Jos terug

Per 1 januari zijn Rob de Weerd en Jody Mekes de nieuwe eigenaren van Hotel Central Restaurant Sistermans. En met trots! Jody is sinds april 2017 in dienst als gastvrouw van het hotel-restaurant en kent de familie Oskam-Sistermans goed. ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat Jody en Rob de perfecte opvolgers zullen zijn’, bevestigt Jos. Jody en Rob zullen het hotel en restaurant dan ook volgens dezelfde visie leiden als Truce en Jos. De service van het familiebedrijf blijft voorop staan!

Neem alvast een kijkje

Hotel Central Restaurant Sistermans
Hotel Central Restaurant Sistermans
Hotel Central Restaurant Sistermans
Hotel Central Restaurant Sistermans

Gastvrijheid en service staan Central

Bij Hotel Central Restaurant Sistermans staat service erg hoog in het vaandel. Binnenkomen voelt meteen als thuiskomen. Bij de entrée word je vriendelijk begroet, wordt je jas nog ouderwets aangenomen en word je netjes naar je tafel begeleid waar eerst de dames worden bediend en vervolgens de heren. Het zijn maar kleine dingetjes, maar waar maak je het nog mee?

Deze kleine service elementen maakt Hotel Central Restaurant Sistermans uniek volgens Rob. In tegenstelling tot hotelketens waar je online incheckt en weinig personeel ziet, is het contact met de gasten juist de USP van het hotel-restaurant. Niet alleen Jody en Rob staan voor service en gastvrijheid, maar ook de andere ruim 30 medewerkers doen hun uiterste best om de gasten in de watten te leggen. Sommige doen dit al 40 jaar, anderen zijn in nog in de leer. Die diversiteit binnen het team maakt het erg leuk en uitdagend voor Jody en Rob. ‘Het geeft aan dat medewerkers hier graag werken en het naar hun zin hebben. Dat geeft stabiliteit. En de jongere medewerkers zorgen juist voor een frisse wind.’ Jody en Rob beseffen zich maar al te goed dat alle medewerkers een visitekaartje zijn voor het hotel-restaurant. Twee van de vaste gezichten in het hotel-restaurant zijn Rick en Danique. Ook zij werken vol passie en gaan graag een stapje verder voor de gasten.

Naast de service en gastvrijheid is ook de ligging een heuse reden voor gasten om terug te keren. Het hotel-restaurant vestigt zich namelijk tegenover het station. Zo sta je met één stap vanuit de trein in het restaurant om na een goede lunch aan je citytrip te beginnen in Roosendaal. Maar ook trekt Hotel Central Restaurant Sistermans veel gasten voor zakelijk verblijf volgens Rob.

Natuurlijk kun je ook met de auto komen. Parkeren kan makkelijk op de P+R naast het station. Hotel Central Restaurant Sistermans zouden zichzelf niet zijn als jou ook hiermee van dienst kunnen zijn. ‘Wij maken het onze gasten graag gemakkelijk door de auto via Yellowbrick aan te melden. De kosten worden dan makkelijk doorberekend met het verblijf en het scheelt wachttijd bij de automaat!’

'Wij zien veel terugkerende gasten in ons hotel en restaurant vanwege de service en gastvrijheid. Wij kennen bijna al onze gasten dan ook bij naam.'

- Jody, Hotel Central Restaurant Sistermans

Hotel Central Restaurant Sistermans

Met passie bereid en met liefde geserveerd

Na een zorgeloze nacht in één van de kamers van Hotel Central word je heerlijk uitgerust wakker. Tijd voor ontbijt! Dat betekent spitsuur in Restaurant Sistermans. Maar ook voor een verzorgde lunch of gezellig diner kun je terecht bij Sistermans. Het restaurant biedt een divers menu met binnenlandse en buitenlandse invloeden. Wat dacht je van een heerlijke assiete zeelandaise, clubsandwich, een perfect gegaarde wildpaté of de beroemde aardbeien romanoff, waarvoor je kunt sparen met de Roospas. Chef-kok Marc Gunter kookt dan ook het liefst met seizoensproducten. Het menu wordt zo’n 5 á 6 keer per jaar aangepast. Met merkbaar resultaat, want Restaurant Sistermans staat op plek 109 van de Iens Insider top 250 beste restaurants van Nederland!

Hotel Central Restaurant Sistermans

Kok Ivo van Ommeren met dé suggestie van het najaar: wildpaté

Hotel Central Restaurant Sistermans
Hotel Central Restaurant Sistermans
Hotel Central Restaurant Sistermans
Hotel Central Restaurant Sistermans

Dit vinden onze klanten

Mijn eerste bezoek is heel goed meegevallen, heel lekker gegeten, super vriendelijke bediening, ga zeker nog terug!

Ivan Waterschoot

Als vanouds: héérlijk gegeten!

Lianne Lijmbach

Geweldige medewerkers met hart voor de zaak. Prima hotel kan ik iedereen aanbevelen

Charles Vandenberg

Nieuwsbrief