Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Inspiratie

Hoera! ROOS24 bestaat 3 jaar

25 augustus 2021

25 augustus 2021 | Inspiratie | Door: Redactie

Tijd voor een feestje? Zeker, want ROOS24 bestaat 3 jaar! In de afgelopen jaren is er genoeg gebeurd. Er zijn punten gespaard, ondernemers werden offline en online in de schijnwerpers gezet en het centrum van Roosendaal kreeg op veel creatieve manieren de aandacht die het verdient. We gaan terug in de tijd en we zetten de afgelopen 3 jaar van ROOS24 op een rij.

instagram roos24

De lancering van ROOS24

Op 1 september 2018 was het moment dat ROOS24 het daglicht zag. Ter promotie van de Roosendaalse binnenstad sloegen verschillende winkeliers en ondernemers de handen ineen. Want het centrum van Roosendaal heeft heel veel te bieden: van geweldige horecazaken tot aan unieke kledingwinkels. Dat moet natuurlijk onder de aandacht gebracht worden en dat is precies wat ROOS24 doet. We lanceerden de ROOSpas en gingen aan de slag om Roosendaal in de spotlights te zetten.

ROOS24 als online platform

Naast het lanceren van de ROOSpas zijn we in de afgelopen jaren ook druk bezig geweest met het blijven uitbreiden van ons online platform ROOS24.nl. Hier ontdek je de laatste acties, krijg je de beste inspiratie en blijf je altijd up-to-date van alles wat je moet weten over Roosendaal. In elk geval hebben we het centrum ook naar de ‘online’ wereld weten te halen en blijven we ook actief met het plaatsen van nieuwe blogs, acties, events en nog veel meer. Jouw wekelijkse portie nieuws en leuke weetjes uit Roosendaal vind je dus ook online!

De ROOS24 app

Wist je trouwens dat wij in de afgelopen periode ook de ROOS24 app hebben gelanceerd? Met deze app kun je nog makkelijker punten sparen met je ROOSpas. Je kunt bijvoorbeeld zien wat je puntensaldo is en voor welke cadeaus je aan het sparen bent. Ook ontdek je verschillende deelnemende winkels en horecazaken.  Zo spaar je tijdens het shoppen (of een terrasje pakken) nog makkelijker punten. Heb je de app nog niet gedownload? Ga dan naar de overzichtspagina van de ROOS24 app. Maak een bezoek in het centrum van Roosendaal nog leuker met de app!

roos24 app

Geweldige winacties: ken jij ze nog?

Sinds de lancering van ROOS24 hebben we verschillende winacties gehad. Wat was het leuk om te zien dat jullie fanatiek meededen. We blikken terug naar een paar van onze favorieten:

Kleurrijke ROOS24 kabouters

Goud, groen, rood… Roosendaal werd overspoeld door gekleurde kabouters. In 2019 kon je meedoen met onze kabouter winactie. Het enige wat je moest doen, was een selfie maken met een kabouter bij een van de deelnemende winkels of horecazaken. Wat een succes, de selfies vlogen ons om de oren.

Gouden paasei

Of wat dacht je van het zoeken naar een gouden paasei in de binnenstad? In 2021 organiseerden we een winactie waarbij je via de Facebookpagina van ROOS24 verschillende hints kreeg om het ei te vinden. Er werd fanatiek meegedaan en alle gouden eieren werden gevonden!

De gouden ROOS24 cadeaukaart

We blijven nog even hangen bij goud, want dit was ook een favoriet: De Gouden ROOS24 cadeaukaart. Jullie gingen als echte speurneuzen te werk en er werden in totaal 4 gouden ROOS24 cadeaukaarten ter waarde van 250 euro gevonden. Een ding weten we nu zeker: in Roosendaal vind je de beste ‘puzzelaars’, ‘hintjagers’ en ‘codekrakers’ van Nederland.

ROOS24 kabouter winactie Maison Et Moi

Onze verjaardag was een succes!

Onze verjaardag was een succes! Om ons feestje tot een succes te maken hebben verschillende ondernemers ons geholpen met winacties opzetten. Wij hopen dat de winnaars enorm blij zijn met hun prijzen en dat ze er veel plezier van hebben. Ook willen wij de deelnemende ondernemers bedanken voor hun enthousiasme! Daarom hebben wij hieronder de deelnemers uitgelicht met de winnaars:

Ellen Juwelier – Horloge t.w.v. 100 euro – Winnaar: Yvonne van der Ouderaa

Als eerste willen wij Ellen Juwelier bedanken voor het meedoen met onze verjaardag. Zij boden een prachtig horloge t.w.v. 100 euro aan voor één gelukkige winnaar en deze winnaar was Yvonne van der Ouderaa. Yvonne had dringend een nieuw horloge nodig, nadat haar oude kapot was gegaan dus wij schoten te hulp. Zij was super blij met het horloge. Gefeliciteerd Yvonne!

ROOS24 winactie Ellen Juwelier

Bloemenatelier Klimop – Prachtig bloemenboeket – Winnaar: Danielle van Hooydonk-Knappers

Wij gaan door met Bloemenatelier Klimop en hun prachtige bloemenboeket! Bedankt voor het opfleuren van onze verjaardag. Op een verjaardag wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen opvrolijken en hoe kan dat nou beter dan met een boeket? Danielle wilde graag haar ouders opfleuren na een pittig jaar. Super lief natuurlijk! Wij hopen dat zij een lach op hun gezicht hebben gekregen. Wil jij nou ook zo’n tof boeket, bekijk dan de Insta van Klimop. Gefeliciteerd Danielle!

ROOS24 winactie Klimop winnaar

Het Wapen van Roosendaal – Waardebon voor High Beer – Winnaar: Angelique van Osta

Voor onze laatste winactie bood ‘t Wapen van Roosendaal een waardebon aan voor een High Beer. Natuurlijk een droomprijs voor alle bierliefhebbers. Helaas kreeg maar één iemand deze biergondische prijs en de gelukkige winnaar is Angelique van Osta! Angelique had een leuke foto gedeeld waarop haar man en dochter proosten. Zij is meteen de datum gaan prikken voor de High Beer en gaat genieten met familie en vrienden. Gefeliciteerd Angelique!

Prijswinnaar van de High Beer bij Het Wapen van Roosendaal

Ons feestje is voorbij

Helaas zit onze verjaardag er weer op, maar wij hebben zeker genoten. Wij hopen dat jullie dat ook hebben gedaan. Bedankt aan alle deelnemende ondernemers van de winacties en proficiat aan alle winnaars. Wij hopen dat we jullie het komende jaar weer alle toffe ins en outs van Roosendaal mogen laten zien. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft via de Facebookpagina van ROOS24. Zo mis je geen enkel belangrijk moment!

Inloggen Mijn Roospas