Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Inspiratie

Hoera! ROOS24 bestaat 3 jaar

25 augustus 2021

25 augustus 2021 | Inspiratie | Door: Redactie

Tijd voor een feestje? Zeker, want ROOS24 bestaat 3 jaar! In de afgelopen jaren is er genoeg gebeurd. Er zijn punten gespaard, ondernemers werden offline en online in de schijnwerpers gezet en het centrum van Roosendaal kreeg op veel creatieve manieren de aandacht die het verdient. We gaan terug in de tijd en we zetten de afgelopen 3 jaar van ROOS24 op een rij.

instagram roos24

De lancering van ROOS24

Op 1 september 2018 was het moment dat ROOS24 het daglicht zag. Ter promotie van de Roosendaalse binnenstad sloegen verschillende winkeliers en ondernemers de handen ineen. Want het centrum van Roosendaal heeft heel veel te bieden: van geweldige horecazaken tot aan unieke kledingwinkels. Dat moet natuurlijk onder de aandacht gebracht worden, en dat is precies wat ROOS24 doet. We lanceerden de Roospas en gingen aan de slag om Roosendaal in de spotlights te zetten.

ROOS24 als online platform

Naast het lanceren van de ROOSpas zijn we in de afgelopen jaren ook druk bezig geweest met het blijven uitbreiden van ons online platform ROOS24.nl. Hier ontdek je de laatste acties, krijg je de beste inspiratie en blijf je altijd up-to-date van alles wat je moet weten over Roosendaal. In elk geval hebben we het centrum ook naar de ‘online’ wereld weten te halen en blijven we ook actief met het plaatsen van nieuwe blogs, acties, events en nog veel meer. Jouw wekelijkse portie nieuws en leuke weetjes uit Roosendaal vind je dus ook online!

De ROOS24 app

Wist je trouwens dat wij in de afgelopen periode ook de ROOS24 app hebben gelanceerd? Met deze app kun je nog makkelijker punten sparen met je ROOSpas. Je kunt bijvoorbeeld zien wat je puntensaldo is en voor welke cadeaus je aan het sparen bent. Ook ontdek je verschillende deelnemende winkels en horecazaken.  Zo spaar je tijdens het shoppen (of een terrasje pakken) nog makkelijker punten. Heb je de app nog niet gedownload? Ga dan naar de overzichtspagina van de ROOS24 app. Maak een bezoek in het centrum van Roosendaal nog leuker met de app!

roos24 app

Geweldige winacties: ken jij ze nog?

Sinds de lancering van ROOS24 hebben we verschillende winacties gehad. Wat was het leuk om te zien dat jullie fanatiek meededen. We blikken terug naar een paar van onze favorieten:

Kleurrijke ROOS24 kabouters

Goud, groen, rood… Roosendaal werd overspoeld door gekleurde kabouters. In 2019 kon je meedoen met onze kabouter winactie. Het enige wat je moest doen, was een selfie maken met een kabouter bij een van de deelnemende winkels of horecazaken. Wat een succes, de selfies vlogen ons om de oren.

Gouden paasei

Of wat dacht je van het zoeken naar een gouden paasei in de binnenstad? In 2021 organiseerden we een winactie waarbij je via de Facebookpagina van ROOS24 verschillende hints kreeg om het ei te vinden. Er werd fanatiek meegedaan en alle gouden eieren werden gevonden!

De Gouden ROOS24 cadeaukaart

We blijven nog even hangen bij goud, want dit was ook een favoriet: De Gouden ROOS24 cadeaukaart. Jullie gingen als echte speurneuzen te werk en er in totaal werden er 4 gouden ROOS24 cadeaukaarten ter waarde van 250 euro gevonden. Een ding weten we nu zeker: in Roosendaal vind je de beste ‘puzzelaars’, ‘hintjagers’ en ‘codekrakers’ van Nederland.

ROOS24 kabouter winactie Maison Et Moi

Bij een verjaardag hoort een feestje

Wie jarig is, viert natuurlijk ook een feestje! En dat gaat we doen vanaf 25 september 2021 tot en met 10 oktober! Uiteraard onder voorbehoud: na de persconferentie van 17 september a.s. weten we of onze festiviteiten officieel door mogen gaan. Zorg er in ieder geval voor dat je op de hoogte blijft via de Facebookpagina van ROOS24. Zo mis je geen enkel belangrijk moment en vier je samen met ons 3 jaar ROOS24. Stay tuned!

Inloggen Mijn Roospas