Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Weersverwachting in Roosendaal
Over Roosendaal

Weersverwachting in Roosendaal: zon, zon, zon!

9 augustus 2020

9 augustus 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De zomer duurt voort! We hebben te maken met de eerste hittegolf in Brabant in 2020. Ook de komende dagen zal het warmer zijn dan 25 graden, met pieken die regelmatig ver boven de 30 graden uitkomen. De weersverwachting in Roosendaal? Zon, zon én zon dus! Wat je kunt doen met deze temperaturen lees je in dit blog:

Afkoelen met een freakshake bij Tom’s Diner

Afkoelen doe je met ijs! Heel veel ijs in dit geval. Wist je dat je bij Tom’s Diner in de Raadhuisstraat kunt smullen van de lekkerste freakshakes? Eigenlijk gewoon een milkshake, maar dan met heel veel extra lekkers!

A FLAMINGO a day keeps the winter away.Probeer onze nieuwe freakshake! ?????????

Publiée par Tom's Diner sur Vendredi 19 juin 2020

Een ‘frisse duik’ op de Nieuwe Markt

De kids kunnen met deze temperaturen hun hart op halen in de fonteinen op de Nieuwe Markt. Ouders, vergeet dus niet om een handdoek mee te nemen naar de binnenstad van Roosendaal. Het is heerlijk afkoelen en spelen in de fonteinen deze dagen! “Beachclub de Nieuwe Markt” is geopend!

Kopje (ijs)koffie of ice tea bij Caffè Dono!

Bij Caffè Dono kun je natuurlijk terecht voor de lekkerste koffie, thee en meer. Nu snappen we dat je daar met deze temperaturen niet direct op zit te wachten. De oplossing: neem gewoon een verfrissende ijskoffie of icetea! Net zo lekker, en ook nog eens verkoelend. Plof neer op het terras en geniet van een heerlijk IJSkoud drankje!

Nog meer ijs bij Maddey’s Roosendaal

Hitte betekent afkoelen. Voldoende drinken is belangrijk, maar ijs eten natuurlijk ook. Het is tenslotte zomervakantie! Het lekkerste ijs scoor je natuurlijk bij Maddey’s. Dagelijks hebben ze een wisselend aanbod van de lekkerste smaken. Wat is jouw favoriete ijssmaak?

NIEUW IN DE VITRINE: Virgin (alcoholvrije) mojito!?

Publiée par Maddey's Roosendaal sur Vendredi 31 juillet 2020

Ook met deze weersverwachting in Roosendaal kun je dus prima afkoelen! We zitten dan wel midden in een hittegolf, toch zijn er vol op mogelijkheden om lekker af te koelen.

Geniet van de zomer! Waar kunnen we jou tegen komen in augustus?