Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Herfstvakantie in roosendaal
Evenementen

12 dingen om te doen tijdens de herfstvakantie in Roosendaal

7 oktober 2019

7 oktober 2019 | Evenementen | Door: Redactie

Op vrijdag 11 oktober aan het eind van de middag begint voor veel scholieren en studenten in Roosendaal de herfstvakantie. Even bijkomen van de eerste zware weken op school na de zomervakantie. Deze tijd wil je natuurlijk zo goed mogelijk besteden met je vrienden en familie. Plan jouw herfstvakantie in Roosendaal maar lekker vol, want wij geven je voldoende inspiratie. Met de leukste feestjes en evenementen hoef jij je deze herfstvakantie niet te vervelen. En ehm, check zeker het hele blog, want je maakt kans op een hele toffe prijs!

De leukste feesten voor jou en je vrienden!

Even geen avondklok van pa en ma. Je hebt immers vakantie, dus dan mag je helemaal losgaan! Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende toffe feestjes voor de Roosendaalse jeugd die je niet wilt missen!

Vrijdag 11 oktober: Johnny 500 in El Corazon

De herfstvakantie direct goed beginnen doe je bij El Corazon. Niemand minder dan hitmachine Johnny 500 komt namelijk draaien in El Cora. De minimum leeftijd is 16 jaar, dus alle Roosendaalse studenten zijn welkom!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Volgende week vrijdag komt Johnny 500 ons voorzien van zijn sexy hitjes! Zet jezelf aanwezig op Facebook en kom tot 0:30 uur GRATIS binnen!

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 12 oktober: Circus Corazon

Bijgekomen van vrijdag? Dan kun je zaterdag weer bij El Corazon terecht voor een nieuwe editie van Circus Corazon. Maak je op voor heel veel confetti en toffe Desperados aanbiedingen!

Vrijdag 18 oktober: Bootylicious met Triciaa & Kelly Ross

Ook het tweede weekend van de herfstvakantie zit je goed bij El Corazon. Op vrijdag wordt het weekend afgetrapt met Triciaa & Kelly Ross (bekend van Temptation Island). Nog één keer lekker losgaan tijdens de herfstvakantie doe je dus wederom in El Cora!

De tofste evenementen voor de vakantiegangers

Zaterdag 12 oktober: Voetbalquiz Penya Barcelonista de Roosendaal

Op zaterdag is het weer tijd voor de jaarlijkse voetbalquiz bij Moeders. We trappen af om 14:30 uur. Wie won in 1994 de Europa Cup 1? Welke club heeft als bijnaam The Hornets? Welke bekende zanger was ooit zaalvoetballer van het jaar? Weet jij het antwoord op deze vragen? Geef jou en je vrienden dan nu op!

herfstvakantie roosendaal voetbalquiz

Zondag 13 oktober en woensdag 16 oktober: KidsFly

Op woensdag (oneven weeknummers) en zondag (even weeknummers) organiseert Indoor Skydive Roosendaal het toffe evenement KidsFly voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud. Wil je een uniek uitje met de kinderen tijdens de herfstvakantie? Dit is je kans! Reserveer alvast je plek en beleef een uitje om niet snel te vergeten!

Maandag 13 oktober tot en met woensdag 16 oktober: Kids Actief Kamp

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar hoeven zich niet te vervelen tijdens de herfstvakantie. Van maandag tot en met woensdag kunnen zij namelijk deelnemen aan Kids Actief Kamp bij Zwembad de Stok. Check de website van Kids Actief Kamp voor meer informatie en vergeet vooral je zwembroek niet!

Woensdag 16 oktober: Ladies Night – Wat is dan liefde

Sorry heren, deze is voor de dames. Het is namelijk Ladies Night bij C-Cinema in Roosendaal vanwege de premiere van de film Wat is dan liefde. Deze typisch Nederlandse romkom vormt de perfecte basis voor een gezellig avondje uit met je moeder, zusje(s) of vriendinnen. Bekijk hier alvast de trailer.

Donderdag 17 oktober: Familievoorstelling Zwijnenstal

Op donderdagavond vindt er in Theater de Kring een gezellige en vooral erg grappige familievoorstelling (8+) plaats. Zwijnenstal gaat over goedlachse dieren die de boer hebben verjaagd en de boerderij zelf onderhouden. Dat kan natuurlijk niet goed gaan, of toch wel? Er is maar één manier om daar achter te komen. Tickets zijn verkrijgbaar voor slechts 3,75 euro!

Donderdag 17 oktober tot en met zondag 27 september: Circus Freiwald – Win kaarten voor de premiere!

Een écht circus in Roosendaal? Jazeker! Circus Freiwald tourt door het land en staat van 17 tot en met 27 oktober op parkeerterrein de Stok. Geniet van een spectaculaire show met acrobatiek, dieren en natuurlijk veel humor. Circus Freiwald bestaat dit jaar 10 jaar en pakt daarom groots uit. Het circus heeft speciale kortingsacties en in het aankomend weekend kun je zelfs kaarten winnen voor de premiere op 17 oktober. Hoe? Houd onze Facebook pagina vanaf vrijdagmiddag 11 oktober in de gaten! Check hieronder alvast de teaser.

Vrijdag 18 oktober: Spookavond Avontura

Op vrijdag kun je alvast in de stemming komen voor Halloween. Tussen 19:00 uur en 22:00 uur kun je komen griezelen met Okke en Pi bij Avontura Roosendaal. Een ticket is te koop aan de balie voor slechts 10 euro inclusief hapje, drankje en iets extra’s. Papa en mama mogen uiteraard gratis meekomen.

Zaterdag 19 oktober: meet & greet met Buurman en Buurman

Tussen 10:00 uur en 15:00 uur kunnen de kinderen weer terecht op de jaarlijkse Kleedjesmarkt in Tolbergcentrum. Dit jaar is er een kluskeet aanwezig van de Buurman en Buurman. Wil jij graag op de foto met deze twee handige Harries? Opgeven kan tot 12 oktober via het Facebookevenement of bij de Kaasgraaf.

Herfstvakantie Roosendaal Buurman en buurman

Foto via Tolbergcentrum op Facebook

Zondag 20 oktober: Kids halloween event

Ook op zondag draaien we alvast warm voor Halloween. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen tussen 14:00 uur en 17:00 uur (gezellig) komen griezelen bij Fun-Skillz. Er staan weer een hoop leuke spellen en activiteiten op het programma, dus zorg dat je het niet mist! Tickets zijn online verkrijgbaar.

Herfstvakantie in Roosendaal

Tijdens de herfstvakantie van vrijdag 11 t/m zondag 20 oktober hoeft de Roosendaalse jeugd zich geen moment te vervelen. Dat geeft de ouders ook weer wat extra rust tijdens de vakantie. Win-win!