Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

8 dingen om te doen tijdens de herfstvakantie in Roosendaal

15 oktober 2021

15 oktober 2021 | Evenementen | Door: Redactie

Op vrijdag 22 oktober aan het eind van de middag begint voor veel scholieren en studenten in Roosendaal de herfstvakantie. Even bijkomen van de eerste zware weken op school na de zomervakantie. Deze tijd wil je natuurlijk zo goed mogelijk besteden met je vrienden en familie. Plan jouw herfstvakantie in Roosendaal maar lekker vol, want wij geven je voldoende inspiratie. Met de leukste feestjes en evenementen hoef jij je deze herfstvakantie niet te vervelen.

De leukste feesten voor jou en je vrienden!

Het is herfstvakantie, dat betekent even geen school! Als student wil je ook even lekker losgaan en dat kan in Roosendaal! Tijdens de herfstvakantie zijn er verschillende toffe feestjes voor de Roosendaalse jeugd die je niet wilt missen.

Zondag 24 oktober: Nasty Kings Live@ Grand Café Chagall Roosendaal

Kings Will Be Kings…. the Boys are Back in Town and Ready to Rock! Hou jij van rock en heb je een avondje vrij? Ga dan zeker langs Grand Café Chagall, want daar komen de Nasty Kings! Een spectaculaire avond onder het genot van een drankje, wat wil je nog meer? Zet 24 oktober om 16:00 in je agenda en rock-‘n-roll!

May be an image of one or more people, people playing musical instruments, people standing, guitar and indoor

Donderdag 28 oktober en zondag 31 oktober: The Courier

The Courier is zo’n ouderwetse film die je niet wil missen. De film gaat over de Engelse zakenman Greville Wynne in de jaren zestig. Hij leidt een onopvallend leven. Hij is gelukkig getrouwd en heeft een zoon. Voor zijn werk zit hij veel in het buitenland. Op een dag wordt hij benaderd door de CIA die hem overhaalt om contactpersoon te worden voor Oleg Penkowsky, een voormalig hooggeplaatste Sovjetofficier. Deze baart het vooral zorgen dat partijleider Chroesjtjov plannen heeft om raketten in Cuba te installeren, waardoor de Koude Oorlog nog hoger zal oplaaien. Met het doorspelen van de geheime informatie wil men een nucleaire confrontatie voorkomen. Zowel Wynne als Penkosky brengen zich hiermee echter in levensgevaar. Spannender kan bijna niet, haal hier je tickets!

Vrijdag 29 oktober: Ondeugend Roosendaal | Diquenza!

Begin de herfstvakantie goed met het ondeugendste feestje op aarde! Ondeugend komt naar El Corazon en dit wil je niet missen, want Diquenza komt optreden. De man achter nummers als Ewa Ewa, Vervloekt, Pull Up Game Strong, Come Online, 16 Million. Precies, die legend! Oh ja, er is een fotograaf dus trek wat leuks aan. De kaartjes zijn aan de deur te koop bij El Carazon voor 5 euro. Pas maar op… het wordt een heet feestje! Wil je meer weten? Check dan Facebook.

May be an image of 1 person and text that says "#Netdorvetellen! Ondeugend VRIJDAG 29 OKTOBER Ondeugend EL CORAZON ROOSENDAAL ELKE LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND Met: DIQUENZA WILLY WHOO JONATHON @Ondeugendfeeste"

Vrijdag 29 oktober tot zaterdag 30 oktober: Biergarten Roosendaal Herfstfestival 2021 – SPOT

Ben jij een echte biergondiër? Dan is het Biergarten herfstfestival echt iets voor jou! Geniet van vele bokbieren, heerlijke herfstgerechten, ongedwongen gezelligheid en tijdloze muziek. Neem je vrienden mee en geniet van deze onvergetelijke avond. Bij SPOT hebben ze die avond twee thema’s: De bokkentuin en de borreltent. Welke moet je nou kiezen? Geen probleem, gelukkig kan je bij beide gewoon binnenstappen, want de entree is gratis. Ga op 29 en 30 oktober een kijkje nemen en laat het bier maar vloeien!

May be an image of text that says "BIERGARTEN ROOSENDAAL HERFSTFESTIVAL 29/30 OKTOBER 2021"

Zaterdag 30 oktober tot zondag 31 oktober: Bier en Spijsroute

Een biertje, hapje en gezelligheid. Wat wil je nog meer? Een vijftal Roosendaalse horecaondernemers organiseert een culinaire biertocht door de binnenstad van Roosendaal. De deelnemende cafés serveren een klein gerechtje met een bijpassend bier in een proefglas met een inhoud van 15 cl. Dit is natuurlijk super leuk om je vrienden te doen. Nodig je vrienden uit en haal hier snel je tickets!

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en tekst

De tofste evenementen voor de vakantiegangers

Donderdag 21 oktober: Nee, dat kan echt niet – comedyshow

Wij mogen na deze zware tijden ook wel weer is lachen en waar kan dat nou beter dan bij een comedyshow? ‘Nee, dat kan echt niet’ is dè comedyshow waar jij ligt te janken van het lachen. Verwacht pure stand-up comedy, de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Dit wil je niet missen, koop nu je tickets!

Zaterdag 27 oktober: Halloween in het Vrouwenhof

Houden jouw kinderen ook zo van Halloween? Neem je kinderen mee naar het Vrouwenhof voor een spookachtige beleving. Zij organiseren een super spannende spooktocht, waarin allerlei acteurs/actrices jou de stuipen op het lijf jagen. De 1+ kilometer lange route heeft verschillende thema’s, zodat het nooit hetzelfde is. Ga langs bij het Vrouwenhof en koop je kaartje voor maar 5 euro contant. Bekijk Facebook voor meer informatie.

No photo description available.

Zaterdag 30 oktober: Nacht van de Nacht

Kom lekker griezelen in het bos tijdens de Nacht van de Nacht! Loop door het bos en we weet wat jij tegenkomt. Ben altijd op je hoede en wees dapper! Verder zijn er bij de Nacht van de Nacht allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van een film tot een nachtwandeling naar de vleermuizen en nachtdieren. Haal hier je tickets en beleef een avond vol spanning! Meer weten? Kijk op het Facebook event.

May be an image of outdoors and text that says "Nacht van Nacht de nacht"

Herfstvakantie in Roosendaal

Tijdens de herfstvakantie van zaterdag 23 t/m zondag 31 oktober hoef je je niet te vervelen. In Roosendaal is genoeg te doen! Dat geeft de ouders ook weer wat extra rust tijdens de vakantie. Win-win!