Maandag 11:00 - 17:30

Dinsdag 09:30 - 17:30

Woensdag 09:30 - 17:30

Donderdag 09:30 - 17:30

Vrijdag 09:30 - 21:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag -

My Health Store

Raadhuisstraat 38
4701 PT, Roosendaal

0165563252 Mail My Health Store Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

My Health Store eiwitshake
Uitgelichte ondernemers

My Health Store: je opstap naar een gezonder en fitter leven

18 augustus 2018

18 augustus 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Het blijft lastig: de balans vinden tussen je fit voelen, een gezond leven leiden en daarnaast je werk- en privéleven managen. Over het algemeen weten we allemaal wel ongeveer wat wel en juist niet goed voor je is als het op eten aan komt. Maar wat als het je maar niet lukt om je doelen te behalen? Wil je afvallen, aankomen, gespierder worden of toewerken naar bijvoorbeeld je eerste 10 kilometer loop? Peter van My Health Store in de Raadhuisstraat begeleidt je naar jouw persoonlijke doel!

My Health Store portret

Van drogisterij naar health store met persoonlijke begeleiding

My Health Store is zo’n 40 jaar geleden begonnen in winkelcentrum de Passage. Toen beter bekend als de Korenbloem: drogisterij en kruidenhuis. Nu is Peter zo’n twee jaar gevestigd in de Raadhuisstraat en kreeg de winkel op 4 maart 2017 de nieuwe naam My Health Store. Een compleet nieuw concept! Dit om naast de vaste klanten ook een nieuwe doelgroep aan te spreken: volledig gericht op sport en voeding. ‘Ik miste dit concept in Roosendaal, een plek waar je naar toe kunt voor advies, begeleiding én de juiste producten’, legt Peter uit. Natuurlijk kun je nog steeds terecht voor kruiden, thee en alle andere drogisterij artikelen. Ruhan Plus, van het Roosendaalse bedrijf Allis, wordt nog altijd veel verkocht en is hét natuurlijke ‘wondermiddel’ tegen stress.

Neem alvast een kijkje

eiwitrepen
My Health Store kassa

Meten = weten

Wanneer je op zoek bent naar een verantwoordelijke manier om je te doelen te behalen, is My Health Store zeker een bezoekje waard. Met de grote hoeveelheid kennis die ze in huis hebben, begeleiden ze je naar je persoonlijke doel. Dat begint met een gesprek. Wat zijn je wensen? Hoe is de situatie op dit moment? Het is niet alleen belangrijk om te kijken naar waar je heen wilt, maar vooral ook om de huidige situatie onder de loep te nemen. Van je werk tot je calorie-inname en zelfs je slaapritme is hier onderdeel van. Deze volledige lichaamsanalyse inclusief huidplooimeting is de basis. Vanuit hier wordt een advies gegeven op het gebied van voeding en beweging. Zodra je aan de slag gaat zijn er regelmatig contact- en meetmomenten. Zo worden je vorderingen nauwlettend in de gaten gehouden!

“Ik wil mensen graag helpen gezond te blijven in het hectische leven dat ze leiden!”

- Peter, My Health Store

“Ik ben zelf super enthousiast over de pre-workout van The Natural Health Company!”

- Peter, My Health Store

Alleen de beste producten voor het beste resultaat bij My Health Store!

Peter werkt al jaren met vaste leveranciers voor al zijn producten. Die nauwe samenwerking maakt dat hij tot in detail alles over deze producten kan vertellen. ‘Ik werk zo veel mogelijk met natuurlijke en waar mogelijk biologische producten’, vertelt Peter. Dus ben je op zoek naar kruiden, thee, eiwitpoeder, poeders ter bevordering van spierherstel of een gezond reepje voor tussendoor? Geen probleem! Ook kun je bij Peter terecht voor de lekkerste pindakaas van de Pindakaaswinkel.

Omdat het personeel ook regelmatig in de sportschool te vinden is, worden de producten natuurlijk ook door hen zelf getest. ‘Door producten zelf te testen, kan ik dit meenemen in het advies naar de klant’, laat Peter weten.

Met de recente naamsverandering en service die Peter biedt, hoopt hij een breed scala mensen in Roosendaal en omgeving enthousiast te krijgen om actief bezig te zijn met het veranderen van hun lichaam en levensstijl. ‘Welk doel je ook hebt, het is voor mij de ultieme uitdaging om te zorgen dat je deze op een verantwoordelijke en gezonde manier kunt behalen!’ laat Peter enthousiast weten.

Ben je benieuwd naar wat My Health Store voor jou kan betekenen? Loop eens binnen! Koffie, water óf een eiwitshake staan voor je klaar 😉

Nieuwsbrief