Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Hap Stap Festival 2018: wat kun je verwachten?

14 May 2018

14 May 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Ook dit jaar kun jij in het weekend van Pinksteren van zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei in Roosendaal weer heerlijk vertoeven op het Hap Stap Festival! Yes! Lokale horeca gelegenheden serveren jou hun meest culinaire hoogstandjes voor een heel leuk prijsje. Dat wordt gegarandeerd genieten op de Oude Markt, Bloemenmarkt en het Tongerloplein in Roosendaal. En het wordt nog leuker, want er is live muziek aanwezig!

Hap Stap Festival 2018

Van zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei geniet jij dus van het Hap Stap Festival in Roosendaal! Elke dag ben je vanaf 14:00 uur van harte welkom om te smullen van het heerlijke eten én te genieten van de gezelligheid. Op de Oude Markt, de Bloemenmarkt én op het Tongerloplein geniet je van dit toffe Festival. Op zaterdag en zondag duurt het Hap Stap Festival tot 22:00 uur en op maandag tot 20:00 uur.

Welk plein is jouw favoriet?

Elk plein heeft zijn eigen stijl en dna tijdens het Festival! Ook qua muziek verschillen de smaken per plein. Als je van een beetje ingetogen muziek houdt dan zit je op het Tongerloplein goed! Daar treden namelijk onder andere verschillende singer-songwriters op. Op de Oude Markt daarentegen wordt gekozen voor meer feestmuziek! Are you ready to party?

Op elk potje past een deksel

Voor elke muzieksmaak kun jij dus op het Hap Stap Festival terecht en dus ook voor verschillende soorten hapjes! De hapjes van bijvoorbeeld Bonnefooi zijn namelijk anders dan die van de Raatskelder. Je kunt tijdens het hele Festival hapjes en drankjes verwachten van zo’n twintig horecazaken! Wedden dat er dus sowieso iets tussen zit wat jij lekker vindt? Dat wordt smullen!

Betaalmiddelen

Helaas zijn de hapjes en drankjes op het Festival niet gratis, maar ze hebben wel een heel leuk prijsje! De entree tot het Festival is overigens wel helemaal gratis. Voor het Hap Stap Festival van volgend jaar zijn er plannen om een betaalmiddel te creëren voor alle pleinen, zoals bijvoorbeeld speciale muntjes. Maar dit jaar kun je gewoon nog contant afrekenen!

Jij komt toch ook!?