Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Halloween in Roosendaal
Over Roosendaal

Vier Halloween in Roosendaal!

23 October 2018

23 October 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Het is weer bijna tijd voor de griezeligste dag van het jaar: Halloween! Voor iedereen met stalen zenuwen zijn er heel veel toffe evenementen om te bezoeken, van jong tot oud. We hebben de leukste events voor je op een rijtje gezet. Halloween vier je in dus gewoon in Roosendaal.

Vrijdag 26 oktober: Spookavond Avontura Roosendaal

Kom je ook griezelen op de spookavond bij Avontura Roosendaal op vrijdag 26 oktober van 19:00 tot 22:00 uur? Er zijn veel verschillende activiteiten en het speelparadijs is volledig verduisterd! Trek je mooiste Halloween outfit aan en ontvang bij binnenkomst ook nog eens iets lekkers.

Vrijdag 26 oktober: Horrornight City Bioscoop Roosendaal

Op vrijdag kunnen alle horrorfans naar de C-Cinema Horrornight voor een gruwelijk potje griezelen. Deze avond speelt de toepasselijk genaamde film ‘Halloween’ wat het verhaal vertelt van Laurie Strode die nipt ontsnapte aan een moordpartij op Halloweennacht. Het gemaskerde figuur dat haar achtervolgde is weer teruggekeerd. Speeltijd: 21:30 – 00:30 uur.

Horrornight City Bioscoop Roosendaal

Zaterdag 27 oktober: Halloween in het Vrouwenhof

Op zaterdag 27 oktober van 19:00 tot 22:30 uur is het Halloween voor de kleintjes (4 jaar) in het Vrouwenhof! Je loopt een route van ongeveer 1,5 kilometer door het Vrouwenhofpark waar acteurs je de stuipen op het lijf zullen jagen. Natuurlijk moet je verkleed komen! Kaarten koop je in de voorverkoop of aan de kassa.

Zaterdag 27 oktober: Halloweekend! bij El Corazon

Ook tijdens Halloween is El Corazon the place to be! Gooi die heupen los tijdens Halloweekend! Met heel veel onverwachtse verassingen…

Halloweekend El Corazon

Zaterdag 27 oktober: Foute Halloween party Het Wapen Van Roosendaal

Durf jij het aan? Zaterdag 27 oktober moet je vanaf 21:30 uur in Het Wapen Van Roosendaal zijn! Dit gaat zeker geen normale stapavond worden. Dus trommel al je vrienden op en ga los tijdens de Foute Halloween Party!

Zondag 28 oktober: Halloween spookhuis: durf jij het aan?

Hét Halloween evenement van het jaar in Roosendaal! In dit spookhuis op de Wouwbaan kom je meer dan 50 acteurs tegen. Durf jij jouw grootste angsten te overwinnen? Minimale leeftijd is 11 jaar. Kaartjes voor de drie verschillende tijden koop je bij Fun-Skillz in de voorverkoop.

Een echte Halloween-wijn scoor je bij Winebizz!

Naast alle toffe Halloween evenementen in Roosendaal komt Winebizz met een speciale Halloween-wijn, voor een hele leuke prijs! Deze echte rode najaarswijn drink je het liefst op een frisse Herfstdag. Deze rode wijn kost normaal 9.40 euro per fles, maar de gehele maand oktober scoor je ‘m voor maar 7.95 euro.

Halloween wijn WineBizz

Dit zijn ze! De leukste evenementen tijdens Halloween in Roosendaal. Trek je griezeligste outfit aan en maak je op voor de meest spannende dag van het jaar. Fijne Halloween! 🎃