Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

haartrends roos24
Inspiratie

Dit zijn de haartrends voor 2019 volgens de kapsalons van ROOS24!

22 maart 2019

22 maart 2019 | Inspiratie | Door: Redactie

De lente heeft eindelijk haar intrede gemaakt in Roosendaal. Tijd om ook het kapsel weer helemaal summerproof te maken. Neem tijdens je haar make-over zeker deze tips van kapster Kim van Pure Hair en kapster Monique van Van Der Horst Hairstylers mee. Dit zijn namelijk dé haartrends voor 2019!

Dé kapsalons in Roosendaal

Van Der Horst Hairstylers heropende op 19 maart haar deuren na een verbouwing van drie maanden. ‘We willen graag een warme en huiselijke sfeer creëren in de salon. Dat is goed gelukt’, vertelt Monique trots. De salon van Kim, Pure Hair, stond al bekend om haar huiselijke en natuurlijke sfeer. Maar natuurlijk en warm is niet alleen een trend in inrichting. Dit voorjaar gaan we ook voor een natuurlijk kapsel!

 

haartrends-2019-ROOS24-kim-pure-hair

De pony’s zijn weer terug van weggeweest!

- Kim, Pure Hair

Back to basic is de haartrend voor vrouwen

Beide kapsters zijn het erover eens dat bij de dames de pony helemaal terug is. Verder gaan de dames de zomer in met knotten en staarten. Zowel bij gelegenheden als casual mag het haar weer back to basic en nonchalant gedragen worden. Toch is het haar meer kleur geven ook helemaal van deze tijd. Monique noemt zachte zomerse kleuren als caramel, roze en pastel. Kim ziet in haar kapsalon dat vrouwen steeds meer durven qua kleur. Daarom zijn ook strawberry, peach en balayage helemaal hot!

Casual coupe is de haartrend voor mannen

Of de natuurlijke finish ook bij heren dé trend is? Zeker weten! Harde lijnen worden verzacht voor een natuurlijke doorloop. De tijd van strak gekamde kapsels is ook voorbij. Haar mag langer zijn en mag bewegen. Volgens Kim kan en mag alles weer: ‘Het is daarbij belangrijk dat het past bij je gezichtsvorm en haarstructuur.’ Monique adviseert tot slot aan de mannen om gebruik te maken van een klei of pasta. Hiermee geef je het haar een matte afwerking en dat geeft een natuurlijke look.

We zien minder geschoren kapsels. Het haar mag echt gezien worden dit jaar!

- Monique, Van der Horst Hairstylers

Dit waren ze: dé haartrends voor 2019

Wat is jouw favoriete haartrend voor 2019? De natuurlijke looks zijn hoe dan ook the way to go dit jaar! Of je nu gaat voor je natuurlijke bos krullen of een toffe paardenstaart. Of voor een nonchalant langer kapsel gestyled met klei of pasta als heer. Er is altijd een trend die bij jou past!