Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

gratis producten sparen
Over Roosendaal

Spaar met de Roospas voor de leukste gratis producten

25 oktober 2018

25 oktober 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Op 1 september is ROOS24 van start gegaan. Hét spaarprogramma van de Roosendaalse Binnenstad. Maar voor welke gratis producten kun je nu precies sparen? En wat moet je er voor doen? Dat lees je allemaal in dit blog. Alvast alle deals bekijken? Check ze hier!

De Roospas

Het begint allemaal met de Roospas. Deze kun je gratis verkrijgen via deelnemende winkels en horeca in de binnenstad van Roosendaal. De Roospas is jouw persoonlijke spaarpas. Het is belangrijk dat je deze eerst registreert, want alleen een geregistreerde pas kan gebruikt worden voor het spaarsysteem. Het activeren van de Roospas is zo gepiept. Vanaf dat moment kan het shoppen en sparen beginnen!

Moeite met het activeren van jouw Roospas? Op maandag en dinsdag tussen 13:30 tot 16:00 uur is het Digipunt in Parrotia geopend om jou te helpen met de registratie. Meer informatie over het Digipunt vind je hier.

gratis producten sparen

Het spaarprogramma: zo werkt het

Het is eigenlijk heel simpel. Bij elke aankoop die je doet in een ROOS24 winkel of horecagelegenheid, ontvang je spaarpunten. Of je nu een zonnebril koopt bij de opticien of een bakje koffie drinkt op het terras: je laat bij het afrekenen de Roospas scannen door een medewerker, zodat je de spaarpunten krijgt bijgeschreven. Voor elke €2,- die je besteedt bij een ROOS24 winkel of horecagelegenheid, krijg je van ons 1 spaarpunt kado. Je hoeft dus niks extra’s te doen. Zorg gewoon dat je altijd in het bezit bent van een Roospas bij een bezoek aan Roosendaal!

Dikke tip: download de JPurse app voor Android of iOS en voeg jouw Roospas toe door de code te scannen in de app. Zo heb je altijd de Roospas op zak. Onder ‘meer details’ vind je zelfs je huidige saldo. Makkelijker wordt het niet!

Spaar voor de leukste gratis producten en diensten

Als je voldoende punten hebt gespaard, kun je deze verzilveren. Alle deelnemende winkels en horeca hebben voor jou de leukste producten of diensten geselecteerd uit hun assortiment. Al deze puntendeals vind je hier!

Jouw punten in ruil voor een gratis product of dienst. Dat is nog eens zaken doen! Spaar jij voor een lekker worstenbroodje, een flesje wijn of koffiespecialiteit? Of ga je voor een groter spaardoel, zoals een zonnebril, een outdoor jacket of een unieke armband? Er zijn meer dan 50 puntendeals, dus er is genoeg om voor te sparen. Laat het shoppen maar beginnen!

Maak kans op mooie prijzen

Nog een reden om een Roospas aan te schaffen, is dat je direct gratis meedoet aan de ROOS24 loterij! Bij elke aankoop waarbij de Roospas gescand wordt, gaat je naam in de hoge hoed van ROOS24. Elke laatste donderdag van de maand worden er één of meerdere prijswinnaars bekend gemaakt. Hoe meer aankopen je doet met de Roospas, hoe meer kans je maakt. Een jaar lang gratis parkeren, een waardecheque van maar liefst €250,- te besteden bij XCPT Formale of vrijkaarten voor een voorstelling in De Kring? Het kan zomaar werkelijkheid worden als je meespeelt. En meespelen is simpel, dus wie weet ben jij de volgende winnaar!

Spaar voor de leukste gratis producten

Een kopje koffie, een fles wijn een zonnebril of iets totaal anders: waar spaar jij voor?

Mijn Roospas

Bij het activeren van jouw Roospas maak je direct jouw eigen ROOS24 omgeving aan. Nadat je bent ingelogd kun je via Mijn Roospas onder andere je gegevens bewerken, je spaarsaldo checken en je transacties en puntendeals bekijken. Zo weet jij altijd hoe veel punten je nog moet sparen voor jouw spaardoel en kun je heel gemakkelijk zien waar je spaarpunten hebt verdiend en uitgegeven.

Ook kun je in Mijn Roospas aanvinken of je de Roospas wilt gebruiken om voor korting te sparen op je parkeerkosten. Meer informatie over parkeerkorting vind je hier.

gratis producten sparen

Nog steeds geen Roospas? Scoor er dan snel één en spaar voor gratis producten of diensten én maak kans op mooie prijzen! Wat is jouw spaardoel?