Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

Gommeren Woninginrichting opent officieel de nieuwe winkel!

12 October 2017

12 October 2017 | Bedrijven | Door: Redactie

Dit weekend is het feest! Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober is de opening van Gommeren Woninginrichting. Eind juli begon Avalon, eigenaresse bij Gommeren Woninginrichting, de grootse verbouwing van haar winkel en die verbouwing is nu klaar! Benieuwd naar de veranderingen en openingsacties? Wij vertellen het je!

Gommeren Woninginrichting Roosendaal

In Roosendaal is Gommeren Woninginrichting al een lange tijd een begrip. In 1969 begonnen de opa en oma van Avalon Gommeren de woonwinkel door het verkopen van één rol tapijt. Inmiddels bestaat Gommeren Woninginrichting over 1,5 jaar alweer 50 jaar! Dit was voor Avalon een van de redenen om te verbouwen. Met de oktober woonmaand in het achterhoofd, wilde Avalon de verbouwing in oktober af hebben. En dat is gelukt!

Heropening Gommeren Woninginrichting

Avalon legt de laatste hand aan de nieuwe winkel

Compleet nieuwe winkel

Wat voor nieuws ga je zien bij de opening van Gommeren Woninginrichting? Heel veel! De hele winkel is namelijk onder handen genomen. De winkel is in vier delen verdeeld waardoor hij overzichtelijker en ruimtelijker is geworden. Zodra je binnenstapt, doe je meteen inspiratie op. Hier is namelijk het inspiratiehuis geplaatst waar de laatste woontrends en alle productgroepen worden gepresenteerd.

Heropening Gommeren Woninginrichting

Bij binnenkomst word je direct geïnspireerd door het prachtige inspiratiehuis!

Gordijnen

In het tweede deel van de winkel hangen de gordijnen. Als je hier geen gordijnen naar jouw smaak vindt, dan weten wij het ook niet meer  Gommeren Woninginrichting heeft namelijk meer dan 90 showbanen en zo’n 1000 stalen van de beste kwaliteit! Om de opening te vieren krijg je met de special van ons de vierde meter van NL Label gordijnen helemaal gratis!

Luxaflex Gallery

Nieuwe technische snufjes ontbreken ook niet in de vernieuwde winkel. Zo kun je in de Luxaflex Gallery Shop het Powerview® Motorisation systeem gebruiken. Hiermee bedien je met jouw mobiel of tablet de binnenzonwering! Koop je drie producten met dit systeem, dan ontvang je een Hub Kit t.w.v. €229,- cadeau. Dat is echter nog niet alles! Omdat Gommeren Woninginrichting per 1 oktober officieel de enige Luxaflex Gallery Dealer in West-Brabant is, krijg je exclusief bij Gommeren de vierde Luxaflex Duette of Plissé cadeau.

Vloeren

Achterin de winkel shop je de mooiste vloeren, waaronder PVC vloeren. Deze vloeren zijn populair doordat ze het uiterlijk van hout hebben, maar veel onderhoudsarmer en geluiddempend zijn. Ook voor deze populaire vloeren heeft Avalon een actie! Je krijgt nu korting op een NL Label PVC Kalmar vloer. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je tevens kleuradvies aan huis, een vloerinspectie, wordt de vloer voor je gelegd én krijg je maar liefst 10 jaar garantie. Wauw!

heropening Gommeren Woninginrichting

Last, but not least: de prachtige vloerencollectie van Gommeren Woninginrichting

 

Jij komt toch ook een kijkje nemen in de nieuwe winkel tijdens het weekend van de grand opening!? Vergeet niet eerst alle specials te checken!