Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Golden Girls On Tour @ OOST
Inspiratie

Golden Girls on tour door Roosendaal!

16 april 2020

16 april 2020 | Inspiratie | Door: Redactie

Heb jij ze al zien staan? De twee zogenaamde Golden Girls van restaurant Oost. Dit zijn Marie-Claire en Anne-Sophie. Nu we zo veel mogelijk binnen moeten blijven vanwege het coronavirus heeft restaurant Oost dit leuke initiatief bedacht. De Golden Girls touren de komende maand door Roosendaal langs verschillende ondernemers. In dit blog lichten we een paar bezoeken uit van de Golden Girls.

Hoe is dit idee ontstaan?

De Golden Girls stonden tijdens de kerstperiode voor de ingang bij restaurant Oost om alle gasten te verwelkomen maar hadden de laatste tijd maar weinig te doen en waren een beetje aan het hangen in de tuin van restaurant Oost. Marie-Claire en Anne-Sophie wilde zichzelf nuttig maken en besloten samen om een tour door Roosendaal te gaan doen, om zo de ondernemers die blijven doorzetten in deze lastige periode in het zonnetje te zetten.

De Golden Girls bij Winebizz

Een eerste proef bezoek aan Winebizz zit er al op. Daar hebben de dames heerlijk genoten van een wijnproeverij. Winebizz zorgt ook in deze tijden dat de klanten nog kunnen genieten van de heerlijke wijnen in zijn assortiment. Zo kun je wijn bestellen om deze vervolgens af te halen of te laten bezorgen!

Na een middagje proeven, kwamen de “Golden Girls” met een lumineus idee.

“We gaan op tour”, zegt Marie-Claire. “Ja, gaan we doen”; zegt Anne-Sophie. “Heel Roosendaal zit namelijk binnen, we gaan de ondernemers een gouden hart onder de riem steken!”

“Eens kijken wat andere collega ondernemers aan het doen zijn in deze tijd!”

“Ga je mee?”

Ook Wim Vromans Herenmode kreeg een bezoek

De Golden Girls hebben ook al een bezoek gebracht aan Wim Vromans Herenmode waar zij met Sjaak en Herman, de poppen bij Wim Vromans, de nieuwe lente collectie hebben bekeken. Bij Wim Vromans kun je een afspraak maken om te gaan winkelen en je kunt de collectie zelfs in nieuwe webshop scoren!

Bovendien kun je een cadeaubon ter waarde van €100 aanschaffen die altijd geldig blijft waarbij je 10% gratis bestedingsruimte krijgt. Je koopt dus een cadeaubon van 100 euro maar je ontvangt een tegoed van 110 euro.

Olala Chocola ontving ook een bezoek

Waar chocolade is, zijn de Golden Girls. Een bezoek aan Olala Chocola kon dus niet uitblijven. De Golden Girls ontdekten dat je bij Olala Chocola heerlijke verwenpakketten kunt bestellen om je vader, moeder, oma of wie dan ook een hart onder de riem te steken in deze periode. Je kunt zelfs van te voren bellen naar de winkel om door te geven welke heerlijke chocolade je graag wilt zodat je het snel en veilig op kunt halen in de winkel, zonder in een rij te staan.

De Golden Girls zetten hun tour voort

Maar bij deze bezoeken aan Roosendaalse ondernemers blijft het niet. De Golden Girls blijven ondernemers wie in deze periode hun best blijven doen door de best mogelijke dienstverlening te bieden aan hun klanten in het zonnetje zetten. Je volgt hun tour via de Facebook en Instagram van restaurant Oost!