Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

goede voornemens Caffè Dono
Inspiratie

Deze goede voornemens kun je wél waarmaken

6 januari 2020

6 januari 2020 | Inspiratie | Door: Redactie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat goede voornemens hét onderwerp van de komende weken is. Maar je ook echt houden aan die goede voornemens en ze waarmaken in 2020 is een heel ander verhaal. Gelukkig zijn we er om elkaar te helpen en de Roosendaalse ondernemers weten welke goede voornemens je wél waar kunt maken! Lees snel verder.

Minder cafeïne drinken

Wist je dat ongeveer vier koppen koffie gelijk staat aan 400 milligram cafeïne? Dit is de maximale hoeveelheid die je op een dag mag nuttigen. Drink je meer dan vier koppen per dag dan krijg je te veel cafeïne binnen. Gelukkig kunnen koffie-junkies onbeperkt genieten van koffie zonder cafeïne van Caffè Dono. Extra genieten van heerlijke bakjes koffie hoeft dus geen verleden tijd te zijn.

Meer sporten

Beginnen met sporten is misschien wel het meest genoemde goede voornemen. Gelukkig weten de Roosendaalse ondernemers wel raad met jouw goede voornemen. Zo kun je bij Pepp.fit in minimale tijd een super goede workout doen om vervolgens bij My Health Store Roosendaal de nodige sportvoeding te scoren. Denk aan een heerlijke eiwitshake om te zorgen dat jouw spieren goed herstellen. De sportkleding voor jouw workout shop je bij Mervo Sport of The Athletes Foot. Dat sporten moet zo helemaal goed komen toch!?

Goede voornemens sporten

Beginnen met een nieuwe hobby

Roep je al maanden dat je wilt gaan starten met die ene nieuwe hobby? Genoeg winkels in Roosendaal die jou daarbij kunnen helpen. Houd je ontzettend van koken en bakken? Dan is Enjooi the place to be. Je vindt er de leukste cadeaupakketten om te geven én te krijgen met onder andere allerlei soorten kookgerei. Ga je liever leren een instrument te bespelen? Ook dan zit je goed in Roosendaal. Aan de Kade vind je namelijk Muziekcentrum Van Gorp. Daar vind je gegarandeerd een muziekinstrument voor jou!

Go vegan

Je hoort het steeds vaker: mensen die vegan worden en dus geen dierlijke producten eten. Misschien is dit wel een goede voornemen van jou, maar twijfel je nog of het wel realistisch is? Want wat nu als je ergens gaat eten en ze serveren geen vegan maaltijden? In Roosendaal is dat geen probleem. Zo geniet je onder andere bij Brasserie 2Eat van een heerlijke honing mosterd aspergesalade, bij Brasserie Over De Tong smul je van een heerlijke vegan tartaar of curry en Dakota’Z serveert gefrituurde uienkoekjes met mango chutney en mint-koriander dip en gevulde ravioli met bospaddenstoelen, overgoten door een heerlijke champignon-truffelsaus en rucola. Zelfs bij New York Pizza kun je terecht voor vegan pizza’s. Keuze genoeg dus!

Goede voornemens: vegan

Jouw goede voornemens waarmaken in Roosendaal

De Roosendaalse ondernemers helpen jou dus jouw goede voornemens waar te maken én vol te houden. Wat zijn in 2020 jouw goede voornemens en ga jij deze waarmaken? Wij hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken!