Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

My Health Store eiwitshake
Inspiratie

Fit de zomer door met ROOS24!

13 juli 2020

13 juli 2020 | Inspiratie | Door: Redactie

De zomer van 2020 zullen we niet snel vergeten. Misschien ga je helemaal niet op vakantie, of anders met flink wat aanpassingen. Het feit is dat de zomervakantie toch echt is begonnen! Wil je deze zomer wat meer aan je gezondheid en fitheid werken? Dan hebben wij een aantal fijne tips voor je. Ga fit de zomer door met de ROOS24 ondernemers!

Met My Health Store Roosendaal blijf je het hele jaar fit!

Niet tevreden? Afvallen, aankomen, fitter worden of een compleet ander doel voor ogen? Peter van My Health Store zorgt dat je niet alleen in de zomer, maar het hele jaar lekker in je vel blijft zitten! Maak juist nu gebruik van de extra tijd (en misschien wel energie) die je hebt.

“Het zijn gekke tijden. Kun je wel wat meer energie gebruiken en wil je graag je vetverbranding omhoog brengen? Dan zijn de Golden Naturals vetstofwisselings supplementen ideaal!”

Gezond afvallen begint met meer eiwitten in je voeding op te nemen. Peter kan je hier alles over vertellen.

“Micellar eiwitten kun je innemen door een shake te maken met vers fruit, maarje kunt het ook door je yoghurt, kwark of Skyr roeren. Eiwitten zorgen voor een lang verzadigd gevoel, regelen je suikerspiegel en zorgen dat je vetstofwisseling verbeterd.”

Wil je ‘nu echt’ beginnen, maar weet je niet goed hoe? Laat je vetpercentage eens opmeten. Zo heb je een mooi startpunt en deze meting zegt veel over je algehele gezondheid.

“Uit de meting die wij uitvoeren komen verschillende gegevens. Over voeding, slaap en verzuring van het lichaam. Deze gegevens gebruiken we om verbeteringen aan te brengen. De plooi onder je schouderblad zegt bijvoorbeeld of je teveel koolhydraten eet.”

Verwacht niet binnen een paar dagen verandering. Gezonder leren leven is een proces en een lifestyle verandering. Gun je lichaam de tijd om te wennen aan veranderingen en maak kleine stappen!

“Doe eens elke dag een paar push-ups of squats en bouw dit langzaam op. Ga van 1 stuk naar 2 stuks fruit en probeer meer groeten toe te voegen aan jouw maaltijden. Je zult zien dat je dan resultaten behaalt die je op lange termijn ook vol kunt houden”, legt Peter uit.

Meer weten? Ga langs bij My Health Store in de Raadhuisstraat voor het beste advies op het gebied van sport, voeding en gezondheid!

My Health Store portret

Motiveer jezelf met nieuwe sportkleding!

Stiekem zijn een mooie nieuwe sportoutfit of die perfect aangemeten hardloopschoenen een echte motivatie booster. Niet op vakantie betekent meer ruimte om jezelf te verwennen met een compleet nieuwe sportoutfit! En waar kun je daarvoor het beste terecht? Bij Mervo Sport Roosendaal natuurlijk!

Voor professioneel advies en bijvoorbeeld een loopanalyse ben je hier aan het juiste adres. Dus of je nu regelmatig een stuk gaat hardlopen, of liever op de tennisbaan staat, Mervo heeft alles in huis voor de perfecte sportoutfit!

Mervo Sport gewichtheffen

Nooit genoeg sneakers

Je kunt nooit genoeg schoenen hebben, toch? En dan in dit geval sneakers, want de mooiste scoor je natuurlijk bij The Athlete’s Foot! Bij een sportieve outfit horen sportieve schoenen. In dit sneaker-walhalla kun je jouw geluk niet op.

Naast sneakers kun je bij The Athlete’s Foot ook terecht voor toffe trainingspakken van bijvoorbeeld Nike en de meest comfortabele sportsokken. Die je overigens ook gewoon lekker aan kunt doen voor een avondje op de bank natuurlijk. 😉

Athlete Foot Schoenen Passen

Kom fit de zomer door met ROOS24!

Kom uit je luie stoel, trek die nieuwe mooie sportschoenen aan en ga aan de slag. Samen gaan we fit de zomer van 2020 door! Hoe kom jij de zomer door? Laat het ons weten in de reacties op Facebook.