Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Goudsmederij Ouro
Over Roosendaal

FAQ: dit is… het antwoord op ál je vragen over ROOS24!

25 October 2018

25 October 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Op 1 september 2018 is ROOS24 gelanceerd. Hét spaarsysteem van de Roosendaalse binnenstad. In ongeveer 1,5 maand tijd waren er al meer dan 6.000 bezoekers aan de binnenstad in het bezit van een Roospas. Maar wat kun je daar nu precies mee? Wanneer krijg je punten? Wat kun je ermee sparen? Waar kun je terecht voor vragen? Hoe maak je kans op maandprijzen? En hoe zit dat nou precies met parkeren? Op alle veelgestelde vragen vind je hier de antwoorden! 

 

Wat is ROOS24?

ROOS24 is een spaarprogramma van de Roosendaalse binnenstad waarbij je als consument bij elke aankoop bij deelnemende winkels en horeca punten spaart. Deze punten worden gekoppeld aan je persoonlijke Roospas en zijn in te wisselen voor gratis producten. Je kunt bijvoorbeeld sparen voor een worstenbroodje van Bakkerij van den Bemd voor 150 punten of een luxe zonnebril van Optiek van Wely voor 2895 punten. Naast sparen voor producten kun je de Roospas gebruiken voor korting op parkeren en doe je met een geregistreerde pas maandelijks automatisch mee aan de loterij om kans te maken op fantastische prijzen, zoals een jaar lang gratis parkeren.

Hoe kom ik aan de Roospas?

Stap 1 van het ROOS24 spaarprogramma is het halen van jouw persoonlijke Roospas. Deze pas is gratis en te verkrijgen bij alle deelnemende winkels en horeca.

Hoe activeer ik mijn Roospas?

Je kunt de Roospas gemakkelijk activeren door hier een account aan te maken. Dit is belangrijk: alleen met een geregistreerde Roospas maak je namelijk automatisch elke maand kans op de maandprijzen. In je persoonlijke omgeving kun je de Roospas toevoegen en activeren door het kaartnummer in te voeren. Registreren kost slechts 2 minuten.

Heb je hulp nodig bij het activeren van de pas? Op maandag en dinsdag tussen 13:30 tot 16:00 uur is het Digipunt in Parrotia geopend om jou te helpen met de registratie. Meer informatie over het Digipunt vind je hier.

Wat kan ik nog meer zien in mijn persoonlijke omgeving?

Wanneer je inlogt op ROOS24.nl, zie je een totaaloverzicht van jouw punten, een transactieoverzicht (je ziet precies wanneer je bij welke winkels en horeca punten hebt ontvangen en hoeveel) en alle puntendeals. Je kunt hier ook je gegevens aanpassen.

Wie zijn de deelnemende winkels en horeca?

Er zijn momenteel meer dan 50 deelnemende winkels en horeca in de binnenstad. Je vindt alle deelnemende winkels en horeca hier. De deelnemende winkels en horeca zijn ook te herkennen aan de blauwe ROOS24 sticker op de ramen en ze hebben een ROOS24 tablet bij de kassa staan om jouw Roospas te scannen voor de punten. De komende jaren hopen we het aantal deelnemers natuurlijk flink uit te breiden, zodat je bij steeds meer winkels en horeca in de binnenstad punten kunt sparen. Interesse om deelnemer te worden? Neem dan contact op via info@binnenstadroosendaal.nl.

Kan ik mijn Roospas koppelen aan een smartphone app?

De Roospas is te koppelen aan jouw favoriete klantenkaart-app, zoals Apple Wallet of Stocard. Wij raden aan JPurse te installeren, omdat je dan naast de Roospas ook altijd je huidige gegevens en puntensaldo op zak hebt.

Waar kan ik voor sparen?

Bij elke aankoop ontvang je punten waarmee je spaart voor puntendeals. Dit zijn producten die je bij deelnemende winkels en horeca kunt verkrijgen door je punten in te wisselen. Alle puntendeals vind je hier.

Je hoeft de gespaarde punten niet bij dezelfde deelnemer in te leveren als waar je ze hebt gespaard. Dus wanneer je 2000 punten hebt ontvangen bij Praxis na de aanschaf van een nieuwe badkamer, mag je die punten ook verzilveren voor flessen wijn bij Winebizz (om die nieuwe badkamer te vieren).

Hoeveel is een punt waard?

Bij elke 2 euro die je besteedt bij een ROOS24 deelnemer, ontvang je 1 spaarpunt. Vergeet je pas dus vooral niet mee te nemen wanneer je gaat shoppen in de stad!

Hoe wissel ik mijn punten in voor parkeerkorting?

Dit gaat automatisch als je in jouw persoonlijke online omgeving aanvinkt dat je de punten wilt gebruiken voor parkeerkorting. Meer weten over de parkeerkorting? Alle informatie over parkeerkorting vind je hier.

Wat zijn de voordelen van parkeerkorting?

Door kentekenherkenning kun je makkelijk in- en uitrijden in de parkeergarages. Je ontvangt aan het eind van de maand een overzichtelijk factuur waar jouw punten en eventuele korting automatisch in wordt verrekend.

Hoe doe ik mee aan de loterij om maandelijks kans te maken op prijzen?

Elke maand kun je met een geregistreerde Roospas kans maken op fantastische prijzen. Een jaar langs gratis naar de kapper, een jaar lang gratis pizza of een jaar lang gratis parkeren bijvoorbeeld. Is jouw pas geregistreerd? Dan speel je bij elke aankoop met de Roospas automatisch mee met de loterij. Per aankoop wordt er namelijk een digitaal lotnummer aangemaakt in het systeem. Aan het eind van de maand worden de prijswinnaars uit alle lotnummers automatisch getrokken en bekend gemaakt. Meer informatie over de loterij vind je hier.

Welke prijzen kan ik winnen met de loterij?

De prijzen verschillen per maand. Van vrijkaarten voor een musical bij De Kring tot gratis parkeren. Elke week worden de maandprijzen gecommuniceerd via de social media kanalen van ROOS24. Aan het einde van de maand maken we de prijswinnaars bekend op de website.

Hoe kom ik aan een ROOS24 cadeaukaart?

De ROOS24 cadeaukaart is te verkrijgen via HEMA Roosendaal. Je ontvangt de kaart in een bijpassend hoesje. Meer info vind je op onze cadeaukaart pagina.

Waar kan ik de ROOS24 cadeaukaart besteden?

Bij alle deelnemende winkels en horeca. Je kunt de ROOS24 cadeaukaart in één keer uitgeven of in meerdere delen. Het restbedrag blijft op de cadeaukaart staan.

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn Roospas, cadeaukaart of mijn persoonlijke online omgeving?

Het technisch supportteam is te bereiken via support@roos24.nl.

Nieuwsbrief