Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Enjooi verhuisd
Over Roosendaal

Stap binnen bij het vernieuwde Enjooi!

8 december 2020

8 december 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Enjooi is verhuisd! Sinds 14 november is de winkel te vinden in Winkelcentrum Passage, ongeveer 10 meter verder doorlopen vanaf het oude pand. Met de verhuizing heeft er ook een uitbreiding van het assortiment plaatsgevonden. Voor de leukste cadeaus, interieur accessoires, maar ook meubelen en kookgerei kun je bij Enjooi terecht.

In dit blog vertellen we je er alles over!

 

 

 

Winkelcentrum Passage

De locatie van het nieuwe pand komt je vast bekend voor. Enjooi heeft namelijk eerder al in Winkelcentrum Passage gezeten, in het voorjaar van 2018. Toen als kleinschalige giftshop vol leuke cadeau artikelen. Later zijn ze verhuisd naar de Raadhuisstraat, en nu dus weer in de Passage te vinden, ook aan de kant van de Raadhuisstraat.

Het pand is voorzien van maar liefst vier verdiepingen, vol wonen, koken en geven. Enjooi is typisch zo’n winkel waar je gerust een tijdje kunt rondneuzen en dan toch nog iets nieuws ontdekt. Lekker rondstruinen dus!

 

 

Neem alvast een kijkje...

Enjooi Urban Sofa
Enjooi testers
Enjooi kleuren

Vier verdiepingen vol koken, wonen en geven!

Het prachtige pand is omgetoverd tot dé plek voor alles op het gebied van cadeau artikelen, wonen en koken. Er zijn maar liefst vier verdiepingen met de mooiste producten. Zo is er een afdeling vol koken, van pannen tot schaaltjes, borden en hoge kwaliteit messen. Op de bovenverdiepingen vind je alles op het gebied van wonen. Van de mooiste accessoires tot complete bankstellen, eettafels en je scoort er zelfs verf van Painting the Past.

Ook moet je het hoekje tuinmeubelen zeker niet overslaan. Hier staan de meest comfortabele banken en stoelen speciaal voor gebruik buiten, die heel onderhoudsvriendelijk zijn. En natuurlijk kan Enjooi niet zonder de mooiste cadeau artikelen. Van heerlijke geuren voor in huis tot leuke kalenders en kaartjes.

Wist je trouwens dat het pand ook voorzien is van een lift? Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om alle verdiepingen van Enjooi te bezoeken en te beleven!

Advies op maat

Ben je op zoek naar advies voor de inrichting van je (nieuwe) woning? Of kom je er wat betreft accessoires niet helemaal uit? Ook dan ben je bij Enjooi aan het juiste adres! Samen met jou gaan ze op zoek naar de perfecte meubels en accessoires. En indien gewenst kan Enjooi je ook op locatie helpen bij het ‘afstylen’ van jouw woning.

Ook is Enjooi premium UrbanSofa dealer. Dit houdt in dat ze de volledige collectie in het assortiment hebben. UrbanSofa maakt prachtige banken volledig op maat. Maar ook voor eettafels of salontafels moet je bij dit stoere merk zijn. Grootte, kleur, type stof of hout. Alles is mogelijk. Laat je inspireren en adviseren over de mogelijkheden door de medewerkers van Enjooi!

 

 

Enjooi nieuwe winkel

Stap binnen bij het vernieuwde Enjooi

Nog geen kijkje genomen bij het vernieuwde Enjooi? Doe dat dan zeker nu! Ook voor de aankomende feestdagen is er voldoende leuks te vinden. Als cadeautje, of gewoon lekker voor jezelf. Natuurlijk houden ze bij Enjooi ook rekening met de nu geldende corona-maatregelen. Zo draag je in de winkel, net als de medewerkers, een mondkapje, bewaren ze de gepaste afstand, en zijn er mogelijkheden tot het ontsmetten van je handen.

Stap binnen bij het vernieuwde Enjooi en beleef het zelf!