Maandag 09:30 - 17:30

Dinsdag 09:30 - 17:30

Woensdag 09:30 - 17:30

Donderdag 09:30 - 17:30

Vrijdag 09:30 - 21:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag 12:00 - 17:00

Ellen Juwelier

Roselaar 14
4701 BC, Roosendaal

0165542850 Mail Ellen Juwelier Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Ellen juweliers toonbank
Uitgelichte ondernemers

Ellen Juwelier: ‘we maken er elke dag een feestje van!’

13 december 2018

13 december 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Persoonlijk contact, advies en service: zomaar enkele voordelen van de fysieke winkel. Ellen Juwelier is precies zo’n winkel waar je graag even naar binnenloopt en altijd met een hartverwarmend gevoel weer de deur uit gaat.

Ellen juweliers portret

Ellen Juwelier: de winkel van iedereen

‘Heel goed gedaan, super knap van jou!’ Ellen overhandigt een oorbeldiploma en een bon voor een gratis ijsje aan een meisje die net gaatjes in haar oren heeft laten schieten. Best spannend, maar Ellen en haar team maken er een feestje van. Dit is precies de sfeer die de winkel van Ellen ademt: ‘De winkel is van ons allemaal en van de klanten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich vrij en fijn voelt,’ legt Ellen uit.

De warme persoonlijkheid Ellen opende de deuren van Ellen Juwelier ruim twintig jaar geleden, in augustus 1997. Het werk gaat haar echter nooit vervelen. ‘Ik ben echt een mensenmens. Ik vind het fantastisch om klanten te helpen met hun zoektocht naar een bijzonder sieraad. Veel mensen zijn toch op zoek naar iets met een emotionele waarde. Sieraden zijn heel persoonlijk en ik hoor hier echt de mooiste verhalen. Ik geniet er ook echt van als mensen later nog terug komen om bijvoorbeeld over hun huwelijksaanzoek te vertellen. Dat, en ons fijne, hechte team maken dit werk elke dag weer een feestje.’

Neem alvast een kijkje

Ellen Juweliers
Ellen Juweliers
Ellen Juweliers
Ellen Juweliers
Ellen Juweliers
Ellen Juweliers
Ellen Juweliers

Sieraden met een mooi verhaal

Bij Ellen Juwelier kun je terecht voor vrijwel alles op het gebied van sieraden. Verlovingsringen en trouwringen, assieraden, sieraden met een vingerafdruk, horloges, oorbellen, colliers… In de collectie vind je onder meer de merken Buddha to Buddha, Breil, Seiko, Michael Kors, Diesel, Zinzi, Melano, Pulsar, Fossil, Uno de 50, Josh, IXXXI en Calvin Klein.

‘Ons team bestaat uit een hechte club en iedereen is hier ook al erg lang werkzaam. Iedereen heeft een eigen specialiteit. Zo hebben we een eigen goudsmid en horlogemaker, maar bijvoorbeeld ook een trouwringenspecialist. Het voordeel van een eigen goudsmid is dat je hier dus ook je eigen sieraad met ons kunt ontwerpen. Bijvoorbeeld de assieraden en sieraden met vingerafdrukken, maar dat kan ook iets anders zijn. Persoonlijker dan dat wordt een sieraad niet.’

Ellen Juweliers

‘De mooie, persoonlijke verhalen van onze klanten maken dit werk elke dag weer een feestje.’

- Ellen, Ellen Juwelier

Freedom by Lsasada: het symbool van vrijheid

Ellen ontwerpt zelf ook graag. Een heel speciaal werk uit haar handen is het -wereldwijde – symbool voor vrijheid. Er bestaan tegenwoordig vrijwel overal symbolen voor, zoals vrede, liefde en leven. Maar een symbool voor vrijheid was er nog niet. Het symbool heet ‘Freedom by Lsasada’. Als je goed kijkt, herken je er verschillende smileys in. ‘In het symbool zitten een blije, neutrale en boze of verdrietige smiley verwerkt. Het gaat erom dat je de vrijheid voelt om te zijn wie je bent. Dat je je vrij voelt om blij, in balans of soms boos of verdrietig te zijn. Vrijheid gaat om gelijkheid, terwijl we juist allemaal verschillend zijn. De ronde vorm van het symbool staat ook voor verbinding, het zou mooi zijn als we meer met elkaar praten.’

Wanneer je een sieraad met het vrijheidssymbool koopt, wordt een gedeelte van de opbrengst door Freedom by Lsasada gedoneerd aan stichting Free a Girl. Deze stichting zet zich wereldwijd in om jonge meisjes te bevrijden van gedwongen prostitutie. De sieraden zijn verkrijgbaar bij Ellen Juwelier en via de webshop van Lsasada.

Dit vinden onze klanten

Ik ben vandaag geweest met mijn bijna 5-jarige dochter om gaatjes te laten schieten. Een dikke duim voor hoe jullie met kindjes omgaan! Ze voelde zich meteen minder zenuwachtig en ze is super trots op haar oorbeldiploma en het ijsje heeft gesmaakt. Dankjewel!

Katrien Brosens

Fijne winkel met uitstekende persoonlijke hulp. Vooral Ellen zelf is geweldig. Ooit kreeg ik van haar een gelukspoppetje bij een emotionele aankoop en dat bewaar ik nog steeds!

Liesbeth Beusekamp

Gastvrij, betrokken, vriendelijk, deskundig, prima sfeer. Bij Ellen Juwelier moet je zijn, voor een mooi kado groot of klein! Top dames, top assortiment, top locatie en aantrekkelijk geprijsd. Mijn en onze juwelier voor meer dan 10 jaar!

John Walthuis

Nieuwsbrief