Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Droomvangers Raadhuisstraat
Over Roosendaal

Droomvangers Raadhuisstraat symboliseren dromen ondernemers

10 juli 2018

10 juli 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Wie recent door de Raadhuisstraat heeft gelopen heeft ze waarschijnlijk al opgemerkt: de tientallen droomvangers die boven de straat pronken! Een mooie nieuwe functie voor de draden die het hele jaar in de straat hangen. Deze werden voorheen alleen gebruikt voor de verlichting tijdens de feestmaanden.

Droomvangers Raadhuisstraat

Gezamenlijk initiatief

De ondernemers in de Raadhuisstraat zijn dit gezamenlijke initiatief begonnen om de straat nog sfeervoller te maken. Met een hele mooie betekenis! De droomvangers in de Raadhuisstraat staan voor hetgeen waar het bij deze ondernemers allemaal begon: een droom. Tijdens een workshop bij Café Donno werkten ze allemaal aan hun eigen droomvanger. De ondernemers delen allemaal een passie voor ondernemen en het aanbieden van mooie producten. Dat ze allemaal gevestigd zijn in de oudste winkelstraat van Roosendaal schept een band, en daar maken ze zichzelf hard voor!

Dromen gebundeld

Tijdens de workshop droomvangers maken kregen de ondernemers direct de kans om hun dromen met elkaar te delen. Zo is Peter van My Health Store door zijn kennis over producten in staat om zijn klanten te voorzien van het juiste advies: “Het werken met mensen die gezond willen leven en hun (sport)doelen willen behalen, is ontzettend dankbaar werk. Jaren heb ik in de productie gewerkt en diverse kruiden en vitamine mengsels gemaakt. Nu kan ik met deze kennis producten aan mensen adviseren. Het feit dat deze mensen terugkomen en blij zijn met de resultaten, dat is voor mij een droom die uitkomt!”

John van Winebizz heeft een Roosendaal brede droom voor ogen: “Ik wil Roosendaal samen met andere speciaalzaken op de kaart te zetten. Winebizz geeft beleving en passie door. Het doel is om consumenten, horeca en bedrijven enthousiast te krijgen voor mooie wijnen, zowel in de betaalbare prijsklasse als de exclusievere wijnhuizen. Denk je aan wijn? Dan denk je aan Winebizz!”

Anke van Rootz geeft aan dat hun dromen stiekem al zijn uitgekomen. Toch is daar wel een nieuwe voor in de plaats gekomen: “Eigenlijk zijn onze dromen al uitgekomen, wij hebben het aangedurfd om voor ons zelf te starten. Nu dromen we van een gezonde onderneming waar wij nog steeds met veel plezier in mogen werken om mooie creaties te maken met heerlijke producten!”

Mariëlle van Noen kreeg dat juiste zetje in de rug om haar droom te verwezelijken: “De droom om horeca te combineren met mensen met een verstandelijke beperking ontstond al op 24 jarige leeftijd. Hoe een onzekere toekomst door het verliezen van je baan zich om kan buigen naar het mooiste cadeau ever! Met een hoop lef, steun, vertrouwen, enthousiasme en hard werken is in juli 2016 Lunchlokaal Noen geboren.”

D R O M E N…. Een gezamenlijk initiatief om onze straat nog sfeervoller te maken en die staat voor waar het voor ons…

Posted by Raadhuisstraat Roosendaal on Wednesday, 13 June 2018

Inmiddels stromen de positieve reacties over de droomvangers binnen. De kers op de taart voor de ondernemers! Heb je ze nog niet gespot? Kom dan snel een kijkje nemen in de Raadhuisstraat!