Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Van Der Horst vlechten
Inspiratie

Dorst bij Van der Horst? Drankje bestellen vanuit de stoel!

10 mei 2021

10 mei 2021 | Inspiratie | Door: Redactie

Hair tonic of Gin Tonic. Twee totaal verschillende producten, maar toch zoveel overeenkomsten. Helemaal nu Van der Horst Hairstylers en Het Wapen van Roosendaal de handen ineenslaan, waardoor je tegelijk van beide producten kunt genieten. Terwijl jij namelijk heerlijk gewassen, geknipt of gestyled wordt in de kappersstoel, bestel je eenvoudig een lekker drankje van Het Wapen. Hoe chill is dat? En hoe dat precies werkt, vertellen wij je in dit blog!

 

Van der horst drankje bestellen wapen van roosedaal

Tot in de puntjes verzorgd

Dat Van der Horst Hairstylers niet zomaar ”de kapper op de hoek” is, wist je natuurlijk al. Bij Van der Horst werken de beste haarstylisten van Roosendaal en omstreken en ben je altijd verzekerd van een complete ervaring. Die ervaring wordt vanaf nu nóg completer door een unieke samenwerking met het naastgelegen café Het Wapen van Roosendaal. Je kunt namelijk vanuit de kappersstoel een drankje bestellen bij Het Wapen. En die komen ze dan ook nog eens naar je toe brengen binnen enkele minuten. Dat is nog eens letterlijk en figuurlijk een tot in de puntjes verzorgd kappersbezoek.

Bestellen bij Het Wapen via een QR-code

Bij elke zitplaats voor de spiegel is een display geplaatst met een unieke QR-code. Als je deze code scant, kom je in een speciaal samengestelde online menukaart van Het Wapen. Hier bestel je eenvoudig je favoriete drankje en kun je direct betalen via iDEAL. Zo geniet jij binnen 5 minuten van een lekkere verfrissing vanuit de kappersstoel.

Doordat de QR-code uniek is, wordt precies geregistreerd wie wat bestelt, zonder daarbij uiteraard de privacy van de klanten te schenden. Op die manier creëren Van der Horst en Het Wapen een unieke beleving met meer service en worden er tevens geen regels overtreden met betrekking tot horeca en bijvoorbeeld het schenken van alcohol.

”We versterken elkaar doordat we met deze constructie niet in elkaars vaarwater zitten en we ook nog eens een stukje omzet gunnen aan onze hardwerkende buren van Het Wapen”, vertelt Marco van der Horst.

Van der Horst Hairstylers

Een kijkje in de unieke salon van Van der Horst Hairstylers

Krachten bundelen na de lockdown

Tijdens de lockdown aan het begin van 2021 ontstonden verschillende ideeën om de klantbeleving bij Van der Horst Hairstylers te vergroten. Daar ontstond onder andere het idee om drankjes aan te bieden aan de gasten. ”Het leek ons leuk om nét een beetje extra te kunnen geven door middel van zelf drankjes schenken. Echter waren wij ons ervan bewust dat dat niet zomaar mag en je bovendien in het vaarwater van de Roosendaalse horeca zit die het eigenlijk nóg zwaarder hebben gehad tijdens de lockdown. Al brainstormend en voortbordurend op het inhouse service concept van de Roosendaalse City bioscoop waar je tijdens je filmbezoek ook je hapje en drankje kunt bestellen, zijn we dit samen met Het Wapen uit gaan werken. En dat uitwerken is super snel gegaan. Binnen 1,5 week was het idee rond, corona proof en uitgewerkt,” legt Marco trots uit. Zo kun je nu vanaf 13:00 uur, naast een gratis kopje koffie of thee van het huis, ook diverse andere (fris)dranken, cocktails of bubbeltje bestellen vanuit de kaart van Het Wapen.

''We versterken elkaar doordat we met deze constructie niet in elkaars vaarwater zitten en we ook nog eens een stukje omzet gunnen aan onze hardwerkende buren van Het Wapen''

- Marco van der Horst

Nog meer mogelijkheden in de Hairlounge van Van der Horst

Het concept van genieten bij de kapper én genieten van al het lekkers uit Roosendaal is ook mogelijk in de aparte Hairlounge van Van der Horst Hairstylers. De Hairlounge is een soort VIP-ruimte op de eerste verdieping, waar klanten samen met een vriend of vriendin kunnen genieten van een speciale behandeling waarbij vooraf de lekkerste hapjes worden geserveerd van onder andere Bakkerij van den Bemd, Kaashuis Roosendaal en Olala Chocola. Dus nu de kappers weer open zijn, pak het dan ook meteen goed aan. Laat je heerlijk verwennen bij Van der Horst Hairstylers en geniet van het beste van twee werelden!