Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Rooskleurig Festival
Evenementen

Dit weekend in Roosendaal: in de ban van 750 jaar Roosendaal!

17 September 2018

17 September 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Je hoeft helemaal niks meer te missen in het weekend in Roosendaal. Wekelijks updaten wij de ROOS24 weekendagenda, zodat jij meteen op de hoogte bent en weet waar je dit weekend moet zijn!

Vrijdag 21 september: opening feestweek Roosendaal 750 jaar

Het kan je niet ontgaan zijn: Roosendaal bestaat 750 jaar! Van 21 september tot en met 30 september vindt de officiële feestweek plaats met diverse evenementen in de stad! Op vrijdag wordt de feestweek afgetrapt met een opening door Valley Sound Big Band op de Markt. Makkelijk te combineren met een lekker drankje op het terras. Kom jij vanaf 20:00 uur het weekend inluiden met alle feestende Roosendalers? Niks missen van de feestweek? Check het complete programma of lees gewoon verder in deze weekendagenda voor de hoogtepunten.

Vrijdag 21 september: El Corazon presents $hirak

Eén van de grootste producers uit de Nederlandse rap-scene komt naar Roosendaal deze vrijdag. Jack $hirak produceerde grote hits voor onder andere Lil Kleine, SBMG, Boef en Ronnie Flex en geeft op vrijdag een show weg in El Corazon. DJ optredens van Quinna en Bad Berry maken jouw avond compleet. Dat betekent weer een 100% beweeggarantie in El Corazon deze vrijdag!

Deze vrijdag Jack Shirak! 🔥

Een bericht gedeeld door El Corazon Roosendaal (@elcorazonroosendaal) op

Zaterdag 22 september: Rooskleurig Festival

Wat ons betreft het hoogtepunt van de feestweek en dit weekend in Roosendaal! Van 13:00 uur tot 23:00 uur staat het centrum in het teken van Rooskleurig festival. Met drie verschillende podia verspreid over de Markt, het Tongerloplein en de Bloemenmarkt is er werkelijk voor ieder wat wils. De mainstage bevindt zich op de Markt waar acts van onder andere Nielson en Q-music DJ’s plaatsvinden. Maar ook bij de andere stages kun je de hele dag terecht voor verschillende muziekstijlen en andere optredens. En het mooist van alles: de toegang is helemaal gratis!

Zaterdag 22 september en zondag 23 september: Kunsten onder 1 dak

Alweer de vierde editie van Kunsten onder 1 dak en uiteraard staat deze editie volledig in het teken van 750 jaar Roosendaal. De deelnemers aan deze kunstmanifestatie zijn al in februari begonnen met hun werk. Op zaterdag kun je van 12:00 uur tot 22:00 uur terecht in de St. Jan voor de expositie. Op zondag is de St. Jan geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. Laat je verassen door de verschillende exposities en dans- en toneel voorstellingen.

Zondag 23 september: Roosendaals treffen

Roosendaals treffen laat je zien wat de stad Roosendaal aan jou te bieden heeft als inwoner en als bezoeker. Verschillende verenigingen en instellingen kunnen zich op dit evenement voorstellen aan het Roosendaalse publiek. In combinatie met de feestweek staat de kracht van Roosendaal centraal. Het Roosendaals treffen vindt de hele middag plaats op verschillende locaties in de stad.

Kom dus lekker rondstruinen en laat je inspireren door al het moois dat de stad te bieden heeft. Vergeet zeker niet tussen 17:00 uur en 20:00 uur de muzikale toegift op de Markt te bezoeken, want muziek en sfeer is ook een kracht van Roosendaal!

Vier dit weekend in Roosendaal

Dit speciale weekend in Roosendaal zit weer bommetjevol! Gezellig shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, uitbundig feesten of een nachtje doorhalen? Het kan allemaal! Jij bent daarom ook dit weekend gewoon weer in Roosendaal te vinden.

Deel de Roosendaalse weekendagenda met je vrienden en plan jullie weekend vol. Verder vooruit plannen? Check dan alle events van de komende weken! Waar ben jij dit weekend in Roosendaal te vinden?

[Afbeelding header: Rutger Geleijnse]