Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

hasta la pasta
Bedrijven

Dit kan nog wél bij de horeca in de binnenstad!

20 oktober 2020

20 oktober 2020 | Bedrijven | Door: Redactie

Corona treft ons allemaal, maar de echte klappen qua ondernemerschap vallen vooral in de horeca. Sinds 14 oktober om 22:00 uur zijn alle horeca in Nederland wederom gesloten. Dat betekent dat je niet meer binnen mag komen voor een hapje of drankje, maar afhalen en/of thuisbezorgen behoort nog wél tot de mogelijkheden. Sterker nog: verschillende ROOS24 deelnemers en andere horeca ondernemers hebben speciale acties tijdens de sluiting. Steun daarom de lokale horeca en bestel eens iets lekkers bij jouw favoriete restaurant of café. In dit blog geven wij je een aantal suggesties van alles wat je kunt bestellen of afhalen!

Al het lekkers van Het Wapen

Het Wapen is ROOS24 deelnemer van het eerste uur en altijd actief ondernemend als het gaat om leuke acties voor het Roosendaals publiek. Ook tijdens de horeca sluiting zitten Maaike en Nienke niet stil. Het Wapen is begonnen met een take away menu, waarin de bekende highs, lunch, biertasjes en borrelplanken ruimschoots worden aangeboden. Daarnaast heeft Het Wapen proefgedraaid met vers getapt bier voor in huis. En met succes! Je kunt vanaf nu jouw favoriete bieren in een fles laten tappen om thuis van te genieten. Check daarom de bierkaart van Het Wapen en bestel jouw favoriete biertje of andere lekkernijen direct per mail!

Leukste cafés Roosendaal Wapen

Bourgondisch genieten met Chagall

Ook bij Chagall aan de overkant weten ze hoe je bourgondisch kunt genieten. Je kunt daarom van donderdag tot en met zondag tussen 15:00 uur en 19:00 uur jouw favoriete gerechtjes, bieren en andere lekkernijen op bestelling afhalen. Check het take away menu en bestel vandaag nog via de actiepagina, zodat je dit weekend toch nog kunt genieten!

Chagall portret

Eerlijk en lekker eten van ‘t Paviljoen

Bij ‘t Paviljoen kun je normaliter terecht voor een lekkere lunch met pure en eerlijke ingrediënten. Dat houden ze graag zo. Daarom kun je er iedere dag tussen 10:00 uur en 15:00 uur terecht om je bestelling af te halen. De aangepaste menukaart biedt nog steeds voor ieder wat wils en daarnaast zijn er speciale aanbiedingen, zoals een lunchbag met een complete lunch voor slechts 10 euro, heerlijke huisgemaakte gebakssoorten of een high tea voor thuis en een koffie to go. Het team staat ook nu voor je klaar. Check daarom het speciale menu en bestel jouw complete high tea of lunch via de mail of neem telefonisch contact op via 0165 393 464.

7 dagen per week de Bonnefooi in huis

Ook bij de Bonnefooi werken ze enkel met eerlijke ingrediënten. Van al het lekkers dat de Bonnefooi te bieden heeft kun je gelukkig gewoon blijven genieten. Je kunt er zelfs 7 dagen per week terecht voor afhaal door van te voren je bestelling door te geven. Check het speciale afhaalmenu van de Bonnefooi.

De gezelligheid van JaxX

Bij Bruincafé JaxX is het altijd gezellig. En als jij niet naar JaxX kunt, kun je die gezelligheid nu zelf in huis halen. Zo geniet je van de lekkerste high-beer, -gin en -cocktail arrangementen én bestel je ook de leukste JaxX-merchandise, waaronder natuurlijk mondkapjes. Je kunt alles eenvoudig bestellen voor bezorging of afhalen en met iDeal betalen via de website.

En voor wie denkt dat er nu geen werk is in de horeca, heeft het mis. JaxX is namelijk op zoek naar enthousiast personeel! Dus zit jij (tijdelijk) zonder werk met je rijke horeca ervaring? Neem dan direct contact op met eigenaresse Yonne!

De gebundelde krachten van Restaurant Sistermans en Hotel Goderie

Zoals je wellicht weet hebben Rob en Jody van Hotel Central Restaurant Sistermans het hotel aan de overkant overgenomen. Hotel Goderie wordt daarom nu tijdelijk gebruikt om bestellingen af te halen. Zo heeft Hotel Central zo min mogelijk in- en uitloop en kun jij toch thuis genieten van de culinaire hoogstandjes van Restaurant Sistermans. Daarnaast kun je dan direct zien dat er hard gewerkt wordt aan Hotel Goderie.

Beide hotels zijn gewoon geopend. Dus ook als je even een nachtje weg wilt in eigen stad of een dagje rustig wilt thuiswerken in één van de sfeervolle kamers, bieden zowel Central als Goderie de uitgelezen oplossing. Ontbijt, lunch en diner mag wél worden geserveerd aan de hotelgasten.

Hotel Central Roosendaal

Take Away van HEMA

De winkel van HEMA Roosendaal is natuurlijk gewoon geopend. Maar wist je dat je de gerechten en lekkernijen uit het restaurant gewoon kunt blijven bestellen om mee te nemen? Dat kan direct in de winkel, maar ook via Scanfie. Met de online app kun je eenvoudig van te voren bestellen en afhalen wanneer het jou uitkomt!

Hema Roosendaal

De snelle Italiaanse maaltijden van Hasta La Pasta

Hasta La Pasta is één van de nieuwste aanwinsten van Roosendaal. Helaas moest de Italiaan haar deuren een paar maanden na de opening alweer sluiten, net als de rest van Nederland. Gelukkig kun je toch op Italiaanse wijze blijven genieten van de heerlijke gerechten. Bestel daarom jouw favoriete pasta’s of pizza via de website van Hasta La Pasta voor bezorging of afhaal!

hasta la pasta

Freaking good food van Tom’s Diner

Tom’s Diner is de grootste Amerikaanse Diner van Nederland. Eigenlijk zou je er ter plekke moeten gaan eten voor de totale ervaring. Maar nu dat even niet mogelijk is, kun je gelukkig nog wel de gruwelijk lekkere freakshakes, plates en burgers in huis halen. En bestel je nu via de speciale bestelsite, dan krijg je ook nog eens 10% korting!

Vlaamse lekkernijen van Zuyderburen

Ook Belgisch Eethuis Zuyderburen in de Raadhuisstraat blijft niet stil zitten tijdens de sluiting. Je kunt jouw favoriete Belgische specialiteiten bestellen voor afhaal of bezorging bij jou thuis. Je checkt het speciale menu op de website van Zuyderburen. Dan kun je direct telefonisch of per email jouw bestelling doorgeven!

Zuyderburen friet eten

Oost to go

Bij Restaurant Oost geniet je doorgaans van de rijke gerechten uit het Midden en Verre Oosten. Al dat lekkers kun je gelukkig ook in huis halen met Oost To Go. Het speciale afhaalmenu is vers, gezond en lekker. Plaats je bestelling telefonisch beleef thuis een maaltijd uit 1001-nacht!

Horeca acties in Roosendaal

Natuurlijk zijn er nog veel meer horeca ondernemingen die een bezorg- en afhaalservice hebben tijdens de sluiting of die zelfs een leuke actie hebben bedacht. Check daarom de website of social media kanalen van jouw favoriete restaurant of café en steun de lokale horeca!