Maandag -

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag 13:00 - 17:00

Incluso

Dokter Brabersstraat 2A
4701 AT, Roosendaal

0165550770 Mail Incluso Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Incluso kleding
Uitgelichte ondernemers

Damesboetiek Incluso: als je echt om kleding geeft!

4 december 2018

4 december 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

De sfeervolle damesboetiek Incluso is het rustpunt van de binnenstad van Roosendaal. In hartje centrum kun je hier gezellig shoppen in een serene, lichte setting. De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet met fijne muziek. De kleding geeft je een even goed gevoel: in de collectie vind je liefde voor kwaliteit, vrouwelijkheid, elegantie, eenvoud en functionaliteit terug.

Incluso portret

Minimalistisch, comfortabel en draagbaar

Eigenaresse Amy Gerritsma opende de deuren van Incluso in 2008. De naam is Spaans en staat voor alles inclusief, dus kleding, maar ook accessoires. Amy: ‘Ik heb Communicatie & Multimedia Design gestudeerd en vind het zelf erg leuk om creatief bezig te zijn en concepten te bedenken en uit te werken. Met dit (online) shop concept kwamen eigenlijk veel van mijn vaardigheden en interesses samen.

Amy miste destijds een dergelijk concept in Roosendaal. Incluso onderscheidt zich van andere kledingwinkels door de fijne, lichte en overzichtelijke ruimte, maar vooral ook door haar assortiment. De collectie is minimalistisch met een twist, vrouwelijk en vooral comfortabel: ‘Het moet gewoon heerlijk zitten. In de collectie vind je de essentiële items in basis tinten, die gemakkelijk te combineren zijn en in elke garderobe passen. Deze vullen we elk seizoen weer zorgvuldig aan met kleuren volgens de laatste trends. Ik ga altijd op zoek naar nieuwe dingen. Klanten die speciaal voor ons komen, krijgen ook iets speciaals terug.’

Neem alvast een kijkje

Damesboetiek Incluso
Damesboetiek Incluso
Damesboetiek Incluso
Damesboetiek Incluso

Duurzaam en eerlijk geproduceerd

Bij Incluso kun je (zowel online als offline) terecht voor dameskleding en accessoires van merken als Knit-ted, Repeat, By-Bar, JcSophie en American Vintage. De labels komen voornamelijk uit Nederland, afgewisseld met Scandinavische en Franse designers. De items zijn stuk voor stuk van mooie kwaliteit en worden gemaakt van verfijnde en veelal natuurlijk materialen waaronder mohair, zijde, alpaca- en merinowol en kasjmier.

Bij alle leveranciers waar Amy kleding inkoopt informeert ze actief onder welke omstandigheden de kleding wordt gemaakt. ‘Daarbij vind ik het belangrijk om te weten dat het label oog heeft voor goede arbeidsomstandigheden en dierenwelzijn’. Je zult bij Incluso bijvoorbeeld geen angorawol en dierenbont vinden.

Damesboetiek Incluso

‘Klanten die speciaal voor ons komen, krijgen ook iets speciaals terug.’

- Amy, Incluso

Shoppen bij Incluso: online en offline

Naast de sfeervolle boetiek in de Dokter Brabersstraat, waar je altijd terecht kunt voor kledingadvies en de fijne stoffen kunt voelen, kun je ook online terecht in de webshop van Incluso. Alle bestellingen die je daar doet, worden gratis verzonden in Nederland en België. Daarnaast kun je online ook artikelen in reserveren in de winkel, zodat je ze daar kunt ophalen. Ze worden dan tot maximaal 4 werkdagen apart gehouden, zodat jouw maat gegarandeerd op voorraad is en je de kleding kunt passen wanneer dat jou uitkomt. Handig toch? En ohja: achteraf betalen in de webshop is ook mogelijk. Dat is nog eens comfortabel shoppen!

Get inspired: volg Incluso op Instagram

Dit vinden onze klanten

Onwijs goede kwaliteit, goede persoonlijke service. En overzichtelijke webshop!

Anouk Engelaar

Heel goede hulp wordt geboden, zeer vriendelijk, prachtige kleding, ben altijd welkom ook als ik niets neem.

Zus Langenberg

Love incluso... Great fashion and great customer service!

Casey Bastiaanse

Nieuwsbrief