Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

culinaire roadtrip
Over Roosendaal

Ga op culinaire roadtrip door Roosendaal!

22 juli 2020

22 juli 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Dacht je dat een roadtrip er deze zomer niet in zat? Toch wel! Iedere zondag in augustus kun je op culinaire roadtrip op de Oude Markt in Roosendaal. Je ‘tript’ naar verschillende horecazaken en smult ondertussen van verschillende hapjes. Zo vier je dus gewoon vakantie in Roosendaal!

Culinaire roadtrip

Smullen geblazen in augustus! Ga op roadtrip langs de lekkerste hapjes van verschillende horecazaken op de Oude Markt. Iedere week geniet je van een wisselende hapjeskaart. Van echt Hollandse klassiekers tot gerechten uit alle windstreken. Zo kies je bijvoorbeeld voor een frisse pint, de ‘Belgische Special’ of de perfecte Mojito.

De culinaire roadtrips vinden plaats op zondag 2, 9, 16, 23 en 30 augustus van 14.00 tot 20.00 uur. Je geniet van gezellige live achtergrond muziek van 15.00 tot 19.00 uur. Het ultieme Lazy Sunday gevoel dus!

Natuurlijk geldt ook nu de anderhalve meter-maatregel. Samen houden we het gezond.

Deelnemende horecazaken

Een roadtrip maak je natuurlijk langs verschillende locaties. In dit geval de verschillende deelnemende horecazaken op de Oude Markt. Dit zijn ze:

Vakantie vier je gewoon in Roosendaal!

Je hoeft deze zomervakantie helemaal niet ver van huis om te genieten van de lekkerste culinaire hoogstandjes. Strijk neer op de Oude Markt en geniet van een culinaire roadtrip langs de Roosendaalse horecaondernemers! Help je hen ook gelijk een handje. Fijne vakantie!