Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Halloween Roosendaal 2020
Over Roosendaal

Zo vier je coronaproof Halloween in Roosendaal!

26 oktober 2020

26 oktober 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Alles is dit jaar even anders dan ‘normaal’. Zo ook tijdens Halloween op zaterdag 31 oktober! In Nederland wordt dan ook steeds meer aandacht besteed aan dit feest wat in bijvoorbeeld Amerika groots wordt gevierd. Wij geven je in dit blog tips om coronaproof een super leuk Halloween-weekend tegemoet te gaan. Griezelen maar!

Durf jij een bezoekje te brengen aan SEP Feestartikelen?

Natuurlijk weet je al dat je bij SEP Feestartikelen moet zijn voor al jouw carnavals- en feestkleding. Maar wist je dat je ook bij SEP moet zijn voor toffe Halloween outfits en aankleding? Je kunt, als je durft, zelfs een bezoekje wagen aan de heuse Halloween Experience in de winkel. Het lijkt net een haunted mansion!

Organiseer je met je gezin een klein Halloween feestje? Ook dan ben je bij SEP aan het juiste adres! De mooiste griezelige outfits, make-up en Halloween versiering hangt voor je klaar.

Foto: SEP Feestartikelen

Griezelige filmtips voor een avondje op de bank

Hoe leuk is het dat Halloween dit jaar op een zaterdag valt?! Alle tijd om een griezelige filmmarathon te plannen, lekker op de bank. Veel zenders besteden aandacht aan Halloween.

Op Netflix en Videoland kun je ook talloze horrorfilms vinden, wat dacht je bijvoorbeeld van Friday the 13th, Scream en The Conjuring? Ook voor de kids zijn er leuke films in griezelthema, waaronder Hotel Transylvania, de Griezelbus en Monster House.

Plof neer op de bank, haal voldoende snacks in huis en zorg dat je jezelf onder een kleedje kunt verstoppen wanneer het spannend wordt. Lekker griezelen!

Voor de zoetekauwen onder ons!

Tasty Pastries maakt de mooiste taarten en andere zoetigheden. Natuurlijk zitten ze tijdens Halloween ook niet stil! Zo zijn er taarten met Halloween sprinkels, een Halloween thema (zoals een mummy taart bijvoorbeeld!) en de lekkerste Halloween cupcakes. Ook scoor je toffe Halloween versiersels voor als je zelf aan de slag gaat met bakken!

Bestelling plaatsen? Neem contact op met Tamara van Tasty Pastries voor alle mogelijkheden!

Foto: Tasty Pastries

Organiseer je eigen bierproeverij

Bij Halloween hoort de herfst. En bij herfst horen donkere bieren! Bij het Wapen van Roosendaal kun je vers getapt bier mee naar huis nemen. Je hebt keuze uit talloze biertjes, waaronder:

Brand dubbel Bock, Amstel Bock, Westmalle Trappist Dubbel, Sexy Motherbocker, IJbok en nog veel meer.

Zo kun je zelf een heerlijke bierproeverij voor thuis organiseren! Ook is er een heuse take away kaart, waar je de lekkerste bijpassende hapjes op kunt vinden. Een geslaagde Halloween avond dus!

Wapen Take Away
Foto: Het Wapen van Roosendaal

Stel een griezelig diner samen

Gezellig samen met het gezin koken is altijd een goed idee, zeker nu we meer thuis moeten blijven. Ga aan de slag met een Halloween diner vol griezelige lekkernijen. Wat dacht je van broodjes met afhakte vingers (knakworstjes), een Halloween pompoensoep, bladerdeeg mummies, Halloween paprika’s en een lekkere cocktail?

Online kun je heel veel inspiratie vinden voor een geslaagde Halloween avond vol lekkernijen!

Ga aan de slag met leuke Halloween knutsels

Vervelen de kids zich binnen? Er zijn rondom het thema Halloween allerlei leuke knutselwerkjes te vinden waar ze lekker mee aan de slag kunnen. Een pompoen uithollen en versieren bijvoorbeeld, of ga aan de slag met Halloween potjes verven waar waxinelichtjes in kunnen, maak een mooie slinger van spookjes of maak kleine vleermuisjes van papier.

Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op Pinterest!

Halloween in Roosendaal 2020

Dit zijn onze tips om een super leuk coronaproof Halloween weekend tegemoet te gaan! Wat ga jij doen tijdens Halloween? Laat het ons weten in de comments op Facebook.