Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

5 coronaproof activiteiten om te doen tijdens de herfstvakantie in Roosendaal

15 oktober 2020

15 oktober 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Op vrijdag 16 oktober begint voor velen de herfstvakantie. Helaas zijn er door de verscherpte maatregelen een aantal activiteiten niet meer mogelijk, zoals een terrasje pakken of gezellig uit eten gaan. Gelukkig zijn er nog wel een aantal andere leuke dingen om in de herfstvakantie te doen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Vrijdag 16 oktober: Pubquiz Café de Ram

Weten jij en je vrienden alles over muziek, entertainment, sport, films en series? Dan is de online pubquiz van Café de Ram de perfecte manier om jullie herfstvakantie mee af te trappen! Met een team van vier personen beantwoord je een tal van vragen. Wie weet zijn jullie aan het einde van de avond wel de grote winnaar en winnen jullie te gekke prijzen! 

Dinsdag 20 oktober tot en met donderdag 22 oktober: NAC Breda Soccercamp 

Jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar hoeven zich in de herfstvakantie zeker niet te vervelen! Ze kunnen namelijk deelnemen aan het NAC Breda Soccer Camp bij RKVV Roosendaal. De drie dagen staan volledig in het teken van voetbal en er worden verschillende nieuwe spel-, techniek- en partijvormen opgedaan. Check voor meer info de website van NAC Breda en schrijf je in!

Zondag 25 oktober: Kids Halloween 2020

Wil jij alvast in de stemming komen voor Halloween en ben jij tussen de 3 t/m 13 jaar? Kom dan naar het Kids Halloween Event van Fun Skillz! Je kunt er allerlei griezelige activiteiten doen. Een pompoen uithollen, een trick or treat tocht bewandelen of spelen in het griezelkasteel. Met goed weer kun je zelfs lasergamen! 

Dit bericht bekijken op Instagram

Tickets : www.ticketkantoor.nl/shop/halloweenwouw Op zondag 25 oktober is het weer zover! Dan organiseren wij weer ons gezellige kids halloween event. Kom jij je eigen pompoen uithollen, genieten van onze spannende (maar leuke ) trick or treat tocht met diverse vriendelijke en ook een beetje enge griezels die jou voorzien van allerlei lekkers, knutselen of springen in ons griezelkasteel? Met goed weer staat zelfs onze laserdome paraat om lekker te lasergamen! Tijd 14.00-16.30- leeftijd 3 tm 12 jaar- begeleiders welkom Voor de echte durfals en degene die toch ook willen genieten van de trick or treat route openen wij s’avonds als extra de poorten naar ons angstaanjagende landgoed voor een spooktocht waar de witte wieven over het land struinen en vele geesten tot leven komen. Tijd 18.00-20.30 leeftijd: 9 tm 16 jaar 17 jaar en ouder helaas niet toegelaten Begeleiders van kinderen in de avond kunnen alleen mee, indien dit vooraf overlegd word met de organisatie- te bereiken via 06-51686800

Een bericht dat is gedeeld door @ fun_skillz op

Zondag 25 oktober: Halloween at Night

Op zondagavond worden op het terrein van Fun Skillz de poorten naar het angstaanjagende landgoed geopend waar witte wieven rondstruinen over het land. Ook zullen de geesten tot leven komen… Durf jij het aan? En ben je tussen de 9 en 16 jaar? Dan zullen de geesten je hartelijk verwelkomen. 

Zondag 25 oktober: Kamado Experience Workshop

Wil jij een echte Kamado expert worden? Dan is deze workshop van BBQ Experience Center iets voor jou. In deze workshop worden de basistechnieken uitgelegd, leer je een 5-tal lekkere gerechten te maken en je komt te weten welke verschillende modellen en opties er zijn. En een leuk extraatje: schaf jij na de cursus een Kamado aan? Dan is de cursus gratis!

De workshop is zo georganiseerd dat de 1,5 meter afstand altijd in acht genomen wordt. Er wordt regelmatig gedesinfecteerd en bij loopbewegingen is een mondkapje verplicht. 

(Uit) eten tijdens de herfstvakantie 

Had jij je al verheugd om lekker uit eten te gaan in de herfstvakantie? Naar het restaurant zelf gaan is natuurlijk niet meer mogelijk, maar het restaurant in huis halen kan wel! Zo kun je bijvoorbeeld bij het Wapen van Roosendaal een high beer/wine/cocktail/gin, een borrelplank of een biertasje afhalen. Bij ’t Paviljoen kun je lekkere lunchgerechten afhalen en bij de Zuyderburen kun je een complete avondmaaltijd laten bezorgen of afhalen! Op deze manier kun je thuis genieten van de lekkerste gerechten. Check de facebookpagina of website van jouw favoriete restaurant voor de acties en steun de lokale horeca met een afhaal- of thuisbezorg maaltijd! 

Herfstvakantie in Roosendaal

Het is geen gebruikelijke herfstvakantie, maar we kunnen er maar beter het beste van maken, toch? Zorg dat je verstandig omgaat met de maatregelen, maar zorg ook vooral dat je plezier hebt in de herfstvakantie. Met deze tips weten wij zeker dat je er alsnog een hele leuke herfstvakantie van kunt maken!