Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ColSensation 2018
Evenementen

ColSensation 2019: de Mont Ventoux op tegen kanker!

27 augustus 2019

27 augustus 2019 | Evenementen | Door: Redactie

ColSensation leeft in Roosendaal. En dat is meer dan terecht! Vrijdag 13 september 2019 is het weer zo ver. Dan gaan ruim driehonderd sporters en ongeveer vijftig vrijwilligers wederom de strijd aan tegen kanker. Hoe? Ze beklimmen de Franse Mont Ventoux. De sporters gaan fietsend, lopend of hardlopend de uitdaging aan. Sinds 2012 beklimmen sporters de Mont Ventoux voor het goede doel, vorig jaar werd er ruim 365.000 euro opgehaald.

ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding

Gezamenlijk doel

De deelnemers hebben een gezamenlijk doel: zo veel mogelijk donaties ophalen en écht iets doen tegen kanker. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen unieke verhaal. Voorzitter Teun Suijkerbuijk: “Allemaal hebben ze iemand op de bagagedrager zitten“.

Optiek Van Wely trotse sponsor ColSensation 2019

ROOS24 deelnemer Optiek Van Wely is al jaren nauw betrokken bij de organisatie van ColSensation én is trotse sponsor. Twee Optiek Van Wely helden, Renée en Anke, gaan de Mont Ventoux dit jaar op om geld in te zamelen. Anke gaat fietsen en Renée loop de berg op. Heb je de speciale ColSensation kastenwand in de winkel al bekeken? Hier vind je onder andere speciale Mont Ventoux en ColSensation goodies, waaronder de speciale Van Wely druivensuiker. Van Wely geeft je power!

ColSensation goodies bij Optiek Van Wely

Colsensation optiek van wely
Colsensation optiek van wely
Colsensation optiek van wely

Doneren kan nog!

Doe je dit jaar niet mee, maar wil je toch je steentje bijdragen? Het is nog steeds mogelijk om te doneren! Je kunt een algemene donatie aan ColSenation doen, of een donatie doen aan een deelnemer of team naar keuze via de website.

Vergeet niet om onze Roosendaalse helden te supporten en laat een reactie achter op Facebook!

[Header foto: ColSensation Facebook]