Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ColSensation 2018
Evenementen

ColSensation 2018: de Mont Ventoux op tegen kanker!

13 september 2018

13 september 2018 | Evenementen | Door: Redactie

ColSensation 2018 leeft in Roosendaal! Vrijdag 14 september 2018 gaan ruim driehonderd sporters en ongeveer vijftig vrijwilligers wederom de strijd aan tegen kanker. Hoe? Ze beklimmen de Franse Mont Ventoux. De sporters gaan fietsend, lopend of hardlopend de uitdaging aan. Sinds 2012 beklimmen sporters de Mont Ventoux voor het goede doel, vorig jaar werd er ruim 340.000 euro opgehaald.

ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding

Gezamenlijk doel

De driehonderd sporters hebben een gezamenlijk doel: zo veel mogelijk donaties ophalen en écht iets doen tegen kanker. Iedere deelnemer heeft zijn of haar eigen unieke verhaal. Voorzitter Teun Suijkerbuijk: “Allemaal hebben ze iemand op de bagagedrager zitten“.

Optiek Van Wely trotse sponsor ColSensation 2018

Optiek Van Wely is al jaren nauw betrokken bij de organisatie van ColSensation én is trotse sponsor. Drie Optiek Van Wely helden: Renée, Diederik en Lisette gaan de Mont Ventoux weer op om geld in te zamelen. Heb je de speciale ColSensation kastenwand, met speciale Van Wely energy drink al in de winkel gezien? Ook zijn er de Dikverdiende Koek en speciale Mont Ventoux sieraden in de winkel te vinden.

ColSensation en Mont Ventoux goodies bij Optiek Van Wely

Optiek Van Wely ColSensation energydrink
Optiek Van Wely ColSensation koeken
Optiek Van Wely ColSensation sieraad

Doneren kan nog!

Doe je dit jaar niet mee, maar wil je toch je steentje bijdragen? Het is nog steeds mogelijk om te doneren! Je kunt een algemene donatie aan Colsenation doen, of een donatie doen aan een deelnemer of team naar keuze via de website.

Vergeet niet om onze Roosendaalse helden te supporten en laat een reactie achter op Facebook!

 

 

[Header foto: ColSensation Facebook]