Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bedrijven

Nieuw! Business Class bij Wim Vromans Herenmode

26 oktober 2017

26 oktober 2017 | Bedrijven | Door: Redactie

Mooie, luxe pakken shoppen is best een opgave in Roosendaal, toch? Nu niet meer! In de Business Class van Wim Vromans Herenmode barst het tegenwoordig van de mooie pakken. Wij spraken Wim over de nieuwe Business Class in zijn winkel en hij vertelde ons er alles over.

Business Class Wim Vromans Herenmode

Begin september opende de Business Class bij Wim Vromans Herenmode. De Business Class is een ruimte achterin zijn winkel waar je de mooiste pakken kunt vinden. Drie jaar lang had Wim al het idee om een aparte ruimte voor pakken te creëren. Nu is het dan eindelijk werkelijkheid en hij is er ontzettend trots op. Wim vertelt: “Ik merkte dat er meer vraag kwam naar mooie pakken voor zowel zakelijk gebruik als voor speciale gelegenheden. Daarom leek het mij een goed idee om hier een speciaal deel in de winkel aan te wijden.” Veel mooie merken hebben zijn Business Class al opgemerkt en willen graag met hem samenwerken. Dat snappen wij wel! Wie wil zijn pakken nou niet in zo’n prachtige ruimte etaleren?

Merken in de Business Class

Het aanbod in de Business Class groeit snel. Wim zegt hierover: “Elk seizoen krijgen we er nieuwe merken bij! Zo kunnen we onze klanten nieuwe kleding blijven bieden en blijven we bij met alle trends.” In de Business Class hangt voor ieder wat wils. Zo verkoopt Wim onder andere de mooie hippe en smalle pakken van 7Square en de luxe pakken van Gentiluomo. Wil je graag je colbert en broek apart aanschaffen? Ga dan voor het merk Roy Robson. Ook het merk Atelier Torino vind je in zijn winkel terug. En het beste moet nog komen: in de Business Class van Wim Vromans Herenmode kun je je pak zelfs op maat laten maken! In december wordt er nog een speciale pakkenlijn toegevoegd aan de Business Class, namelijk een heuse trouwpakkenlijn!

Inspiratie

Wim bezoekt veel beurzen in Florence, Kopenhagen en Amsterdam om inspiratie op te doen voor zijn collectie. “Ik vind het belangrijk dat mijn collectie gemaakt is in Europa”, legt Wim uit. “Ik vind duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Dat hebben de merken in Europa hoog in het vaandel staan. De kleding die in Europa wordt geproduceerd is bovendien vaak van betere kwaliteit. Ook dat vind ik een erg belangrijk criterium voor de pakken in mijn winkel.” In de Business Class blijkt gelijk dat Wim de daad bij het woord voegt. Zo worden bijvoorbeeld de meeste overhemden die Wim verkoopt uitsluitend met Italiaanse materialen gemaakt om de kwaliteit te garanderen.

Volledig kostuum

Het mooie aan de Business Class is dat je er pakken kunt vinden voor ieder budget. Je shopt er al een volledig pak voor €299,-. Ook voor de accessoires van jouw kostuum ben je bij Wim Vromans Herenmode aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk ook schoenen, stropdassen en pochets. Bij Wim shop je in één keer alles wat je nodig hebt. Hoe makkelijk is dat!?

Loop eens binnen bij Wim Vromans Herenmode om een kijkje te nemen of maak een afspraak en vind jouw perfecte pak!