Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Breng een bezoekje aan het Pakhuis van Sinterklaas in de Passage

18 november 2020

18 november 2020 | Evenementen | Door: Redactie

Op maandag 16 november wordt in de Passage het Pakhuis van Sinterklaas geopend. Hoe tof is dat! Sinterklaas mag tijdens zijn verblijf in Nederland gebruik maken van een winkelpand in winkelcentrum Passage om een groot aantal cadeaus in op te slaan. Kinderen zijn van harte welkom om een bezoekje te brengen. Heb jij dus altijd al een kijkje willen nemen bij het Pakhuis van Sinterklaas? Dan is dit je kans!

Helaas zal Sinterklaas zelf niet van de partij zijn, maar gelukkig zijn er wel pieten die je met open armen verwelkomen. Natuurlijk moeten ook de pieten wel anderhalve meter afstand houden.

Pieten livestream

Ook Sinterklaas heeft nagedacht over een eigentijdse oplossing, zodat er niet te veel mensen samen komen, namelijk een heuse livestream! Kinderen kunnen via de livestream meekijken in het Pakhuis en op deze manier de pieten ontmoeten. Inloggen doe je via de Facebookpagina van de Passage. Tijdens de livestreams wordt er een gezellig feestje gevierd en kun je samen met de pieten dansen, zingen, kletsen, koken en knutselen! Ook wordt er tijdens elke livestream een leuke prijs verloot onder de deelnemende kinderen.

Kleurplaten

Dit jaar heeft Sinterklaas ook nog een kleurwedstrijd voor alle kinderen in petto. Deze kleurplaat van het Pieten Pakhuis kun je ophalen bij elke winkel in de Passage. Als de kleurplaat mooi ingekleurd is, mag je hem weer inleveren bij het Pakhuis.

Op onderstaande data en tijden vinden de livestreams plaats via de Facebookpagina van de Passage:

  • Woensdag 18 november 13:00-17:00 uur
  • Zaterdag 21 november 11:00-15:00 uur
  • Woensdag 25 november 13:00-17:00 uur
  • Zaterdag 28 november 11:00-15:00 uur
  • Woensdag 2 december 13:00-17:00 uur
  • Zaterdag 5 december 11:00-15:00 uur

Zet deze data alvast in je agenda, zodat je de avonturen van de pieten in het Pieten Pakhuis zeker niet mist!